Zonnepanelen
Solarselect in
Breda
<<=Terug naar plaats Breda

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Solarselect
Minervum 7162B
4801 LH Breda

tel: 076 8898456

Extra informatie

SOLARSELECT, is de Nederlandse partner van Vorsselmans Solar uit Loenhout (België).   
Dankzij dit partnership in kwaliteit, bent u bij de installatie van uw zonnepanelen zeker van maatwerk, degelijkheid, service en rendement. Vanaf het ogenblik van uw aanvraag, tot en met de ingebruikname, en nog lang daarna! 
 
Het succes van SOLARSELECT is niet alleen gebaseerd op de optimale afstemming van de installatie op uw specifieke situatie, of op de vlotte plaatsing door onze eigen vakbekwame monteurs. SOLARSELECT levert daarnaast alleen producten van gerenommeerde fabrikanten en leveranciers (uit de top tien wereldwijd!). 
 
U rekent er immers op dat uw zonnepanelen de komende 30 jaar duurzame elektriciteit opleveren. Daar zorgt SOLARSELECT voor! 
 
Onze troeven: 
 
→ In onze showroom geven wij u graag een duidelijk en transparant advies  
→ De beste prijs-kwaliteitsverhouding 
→ Alleen zonnepanelen van A-kwaliteit 
→ Eigen vakbekwame monteurs met professionele uitrusting 
→ Perfecte after-sales service 
→ Landelijk servicenummer voor al uw vragen en opmerkingen 
→ Vele mogelijkheden om op elk moment van de dag uw rendement te controleren