Zonnepanelen
BrabantEnergy in
Breda
<<=Terug naar plaats Breda

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

BrabantEnergy
Druivenstraat 5
4816 KB Breda

tel: 085 - 8771585

Extra informatie

BrabantEnergy is projectontwikkelaar op het gebied van zonnepanelen. Zonnecentrales voor uw bedrijf, wijkcoöperatie en sportvereniging.   
Onderscheidend door kwaliteit 
 
BrabantEnergy levert installaties samengesteld uit topmerken als LG, ET Solar en SMA. Dit geeft u de zekerheid over de kwaliteit en de garantieondersteuning op lange termijn. Door onze jarenlange ervaring zijn we onderscheidend met specialistische kennis over o.a. teruglevering, saldering en investeringsberekeningen voor het MKB. 
 
Advies en realisatie 
 
Ons ervaren team van professionals begeleidt u graag bij de verkenning van uw mogelijkheden en de juridische aspecten. We bieden u volledige ontzorging door projectcoördinatie, turn-key levering, onderhoud en monitoring. Indien gewenst zorgen we voor financiering en exploitatie van de zonnepanelen. Meer over advies en realisatie 
 
Projectontwikkeling  
 
We hebben een speciale focus op grotere projecten voor bedrijven, wijkcoöperaties, sportverenigingen en gemeenten. We ontwikkelen zelf zonnecentrales op geschikte (grond-) locaties en ondersteunen u graag met onze dienstverlening als u zelf een initiatief of plan heeft. Meer over projectontwikkeling 
 
Meer weten over onze dienstverlening? Bel of mail voor een afspraak. 
 
BrabantEnergy realiseert zonne-energieprojecten voor o.a. de volgende klanten: 
 
MKB 
 
Voor ondernemers gelden speciale fiscale aftrekregelingen waarmee u een investering in zonnepanelen in 5-9 jaar terugverdient (afhankelijk van uw bedrijfsvorm). U produceert zelf zonnestroom voor 6-8ct per kWh, wat zo’n 40-60% lager is dan uw huidige kostprijs van grijze/groene stroom. U maakt een verwacht financieel rendement van 8%-15%, afhankelijk van uw verbruiksvolume aan stroom. 
 
Coöperatieve zonnecentrales 
 
Als groep particulieren kunt u er voor kiezen om te investeren in een gezamenlijke, coöperatieve zonnecentrale binnen uw ‘postcoderoos’. Bijvoorbeeld op een school- of bedrijfsdak in uw wijk. Dit geeft u alle voordelen van zonnepanelen, zonder de nadelen van panelen op uw eigen dak. 
 
Vastgoedeigenaren 
 
Vanwege het overschot aan bedrijfsruimte en de trend naar duurzaamheid, wordt uw kantoor of bedrijfspand aantrekkelijker voor huurders als u hernieuwbare energie kunt leveren. Door uw dak in te zetten, verbetert u uw rendement. 
 
Overheden en instellingen 
 
Door zonne-energie toe te passen op gemeentelijke gebouwen vervult u een belangrijke voortrekkersrol. De marktprijzen zijn op dit moment dusdanig dat u ook zonder subsidie een financieel rendement kunt maken.