Zonnepanelen
AWS Warmte & Koeltechniek in
Breda
<<=Terug naar plaats Breda

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

AWS Warmte & Koeltechniek
Mathenessestraat 41
4834EA Breda

tel: 076-5600330

Extra informatie

AWS Warmte & Koeltechniek b.v. in Breda is een modern installatiebedrijf dat zich richt op installatie, service en onderhoud van CV en airco installaties. Daarnaast ligt het accent van de onderneming op duurzame methoden van warmte- en koude techniek. Hierbij kunt u denken aan zonneboilers (verwarming van water middels panelen), PV-panelen (opwekken van stroom middels panelen), warmtepompen en kachels in combinatie met uw bestaande installatie(s).   
AWS werkt voor zowel de particuliere klant als de zakelijke relatie in geheel Zuid en West Nederland. Kenmerkend voor AWS zijn kwaliteit van werken, servicegerichtheid en netheid. 
 
AWS heeft een afdeling Projecten die nieuwe installaties plaatst en bestaande installaties aanpast bij particulieren en zakelijke klanten. De projectleiders van deze afdeling zorgen voor de juiste inventarisatie gevolgd door een scherpe offerte, waarna een opdrachtbevestiging het project voorbereid en uitgevoerd wordt. Na de oplevering van de installatie wordt er vrijblijvend een service- & onderhoudscontract aangeboden zodat uw installatie in optimale conditie blijft zonder dat u daar zelf aan hoeft te denken. 
 
Naast de afdeling Projecten heeft AWS de afdeling Service & Onderhoud. Deze afdeling zorgt ervoor dat alle installaties van bestaande klanten periodiek onderhoud krijgen en dat bij storingen de klant spoedig en goed geholpen wordt. De servicemonteurs van AWS verhelpen ook storingen buiten kantoortijden, zodat de klant snel weer de juiste omgevingstemperatuur ervaart. 
 
Duurzame oplossingen 
 
Uw energierekening wordt elk jaar hoger. U kunt daar flink op bezuinigen, zonder comfort in te leveren. Wij als Bespaarinstallateur helpen u hierbij. Met innovatieve producten en slimme oplossingen die goed zijn voor uw portemonnee èn het milieu. 
 
Bespaarinstallateur? Inderdaad, de bespaarspecialist die weet hoe je een hoge energierekening klein kunt krijgen. 
 
Als Bespaarinstallateur kijken we met een scherp oog naar uw energieverbruik en wijzen we u graag op de (vele) bespaarkansen die ook in uw woning aanwezig zijn. Bovendien hebben we veel kennis van duurzame energiebronnen die voor steeds meer woningen beschikbaar zijn, zoals de zon en de aardbodem. Zodat u zelf warmte of stroom kunt opwekken. 
 
Kies ook voor een lagere energierekening. Neem contact op met ons voor concrete Bespaaradviezen, duurzame Bespaarproducten en Bespaardiensten die u direct geld opleveren. Plus de zekerheid van een zorgvuldige installatie door echte vakmensen. Energie besparen? U verdient 't. Met de installateur die z'n groene hart in uw voordeel laat spreken.