Zonnepanelen
Energy Guard BV in
Breda
<<=Terug naar plaats Breda

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Energy Guard BV
Minervum 7232
4817 ZJ Breda

tel: 076 5873217

Extra informatie

Even voorstellen   
Energy Guard BV is een onderneming met een veelzijdig aanbod op het gebied van duurzame energie. Onze missie is het terugdringen van de uitstoot van fossiele brandstoffen. Met een ruim assortiment aan hoogwaardige en betaalbare producten stellen wij particulieren en bedrijven in staat zelf duurzame energie op te wekken. 
 
Team Energy Guard 
 
Energy Guard streeft ernaar de drempel om over te stappen naar duurzame energie te verlagen. Dankzij een uniek totaalconcept, waarbij we het hele traject van de aankoop van een duurzaam product tot installatie en after-sales verzorgen, hebben onze klanten één enkel aanspreekpunt. 
 
Energy Guard BV werd in 1987 opgericht. Inmiddels hebben we zo'n 40 medewerkers in dienst. Ook werken we met zorgvuldig door ons geselecteerde installatiebedrijven. Dankzij onze Green Partners in de regio's zijn onze duurzame energie producten landelijk verkrijgbaar en bieden we lokale service. 
 
Wij zijn een zelfstandige dochteronderneming van Repo. Het bedrijf wordt financieel gedragen door de eigenaren. Dankzij een gedegen inkoopbeleid en investeringsplan garandeert Energy Guard de continuïteit van het bedrijf. 
 
Als bedrijf zijn wij trots samen met onze klanten een bijdrage te mogen leveren aan een beter milieu. We stellen ons dan ook ten doel zo veel mogelijk mensen enthousiast te maken door goed advies te geven en onze kennis en ervaring waar mogelijk te delen, bijvoorbeeld middels de Energy Guard community. 
 
Energy Guard is een betrouwbare partner als het gaat om duurzame energie. Wij produceren, verkopen en installeren duurzame energie systemen en adviseren klanten omtrent de vele mogelijkheden op het gebied van duurzame energie. 
 
Wij zijn ervan overtuigd dat duurzaam wonen comfortabel is en direct voordeel oplevert voor het milieu en uw portemonnee. Duurzaam wonen is investeren in de toekomst. 
 
Op onze site vindt u informatie over diverse duurzame energie systemen evenals praktische adviezen over energiegebruik en nuttige tips bij het kiezen van een duurzaam energie systeem. 
 
Bepaar op uw lasten. Spaar het milieu. Meer informatie over duurzame energie oplossingen? Neem contact op!