Zonnepanelen
CORO Zonnepanelen in
Breda
<<=Terug naar plaats Breda

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

CORO Zonnepanelen
Rat Verlegstraat 118b
4815 PT Breda

tel: 076 5879002

Extra informatie

CORO Zonnepanelen Breda   
Investeren in zonnepanelen is investeren in duurzaamheid. U bespaart niet alleen fors op uw energierekening. Zonnepanelen zijn ook nog eens goed voor het milieu. Samen helpen we de wereld groener te maken. Een zonnepaneel is een goed product dat u geld kan besparen en zekerheid geeft. 
 
Dagelijks bewijzen wij dat onze oplossingen maximaal rendement opleveren. Daar zijn we trots op! 
 
CORO Zonnepanelen is als een van de eerste installateurs werkzaam in de zonnepanelen markt in Noord Brabant. Wij durven ons dus ook best DE SPECIALISTEN te noemen in zonne energie. 
 
Met een team van specialisten zijn wij dagelijks onderweg met het plaatsen en inbedrijfstellen van zonnepaneel installaties. Wij verzorgen alle plaatsingen in eigen beheer, hierdoor bent u verzekerd van een perfecte installatie. 
 
Wij houden ons bezig met het leveren en monteren van zonnepanelen voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Wij doen dit vanuit onze standplaats in Breda, wij monteren in Etten-Leur, Zevenbergen, Prinsenbeek, Roosendaal, Made, Oosterhout, en alle andere omliggende gemeentes. 
 
Als lid van UNETO – VNI, de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de elektrotechnische detailhandel, bent u verzekerd van goede service. Meer informatie kunt u vinden op de site van UNETO – VNI: http://www.uneto-vni.nl/consumenten 
 
Uneto VNI logoUneto VNI logo 
 
Tevens zijn wij SEI- erkend ( Stichting Erkenning Installatie bedrijven ) en dus bevoegd om werkzaamheden te verrichten aan elektrotechnische installaties in uw woonhuis zie ook : http://www.erkendinstallatiebedrijf.nl/ 
 
Wij nemen graag contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend. 
 
 
Hoe werken zonnepanelen? 
 
 
Licht wordt stroom 
 
 
Voor het opwekken van zonne-energie zijn een aantal dingen nodig. Allereerst natuurlijk zonlicht. Dat zonlicht valt op de zonnepanelen waar het wordt omgezet in gelijkstroom. In Nederland krijg je het beste rendement als de zonnepanelen zijn gericht op het zuiden in een hoek van 20 tot 55 graden, ligt uw dak van richting het oosten en het westen gericht naar het zuiden dan is het ook mogelijk alleen is dan rendement wat lager. ( +/- 15% dit is afhankelijk van uw dakhelling ). Ligt u dak gericht naar het noorden dan is het in Nederland niet interessant om zonnepanelen te plaatsen. 
 
Van de panelen lopen zonbestendige kabels naar de omvormer, de omvormer zet de opgewekte gelijkstroom om in een perfecte wisselspanning, die geschikt is voor al uw huishoudelijke apparaten. De omvormer word geplaatst zo dicht mogelijk bij de zonnepanelen, in een woonhuis bijvoorkeur op zolder. Deze omvormer word direct aangesloten op een separate eindgroep in uw meterkast of via een wasmachine of droger aansluiting in uw woonhuis.