Zonnepanelen
Op de Zon in
Amsterdam
<<=Terug naar plaats Amsterdam

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Op de Zon
Kingsfordweg 151
1043GR Amsterdam

tel: 085 - 7603976

Extra informatie

“Onze zon stuurt elk uur net zoveel energie naar de aarde als wij als mensheid  in een heel jaar gebruiken.“ 
 
Zonne-energie is onbeperkt en gratis. Met je eigen zonnepanelen wordt deze zonne-energie eenvoudig omgezet in groene en duurzame stroom waarover je elke dag kunt beschikken. Elke dag gratis zonnestroom voor je koelkast, je computer, verlichting, televisie en zelfs je elektrische auto! 
 
Met zonnepanelen van OpdeZon kun je zorgeloos leven zonder het milieu van toekomstige generaties te benadelen en wordt je bovendien onafhankelijk van grote energiebedrijven met steeds stijgende prijzen. 
 
Wat zijn de voordelen van zonnepanelen? 
 
Steeds vaker kiezen mensen bewust voor zonnepanelen omdat ze in hun energiebehoefte onafhankelijk willen zijn van grote energiebedrijven. Zonnepanelen zijn een uitstekend alternatief en besparen tevens flink op je energierekening. Er zijn in korte tijd zeer veel zonnepanelen geproduceerd. Hierdoor zijn de kosten laag en is de technologie goed ontwikkeld. Zonnepanelen hebben een relatief korte terugverdientijd en zijn gemakkelijk in de bestaande bebouwing toe te passen. Met een rendement van 8 tot 12 % is het bovendien een prima investering die meer oplevert dan je spaarrekening! 
 
Geld verdienen met je eigen zonnepanelen 
 
Wanneer jouw zonnepanelen meer energie opwekken dan je verbruikt, dan kun je deze energie terugleveren aan het elektriciteitsnetwerk. Aan het einde van ieder jaar wordt de door jouw afgenomen stroom verrekend met de stroom die je hebt teruggeleverd. 
Het verrekenen van deze teruggeleverde stroom wordt salderen genoemd. 
Zo bespaar je niet alleen op je energierekening, maar kun je bovendien jaar in jaar uit verdienen met je eigen zonnepanelen. 
 
  • Installatie van zonnepanelen in één dag door heel Nederland 
  • Meer dan 7 jaar ervaring met zonne-energiesystemen 
  • Maatwerk in wonen en rijden op zonne-energie 
  • Van A tot Z ontzorgt, nu en in de toekomst 
 
Zonnepanelen, een rendabele investering  
 
Zonnepanelen zijn goed voor je portemonnee én voor het milieu. 
Een eenvoudige en rendabele investering in een duurzame toekomst. 
 
Zonnepanelen op je woning verdienen zich snel terug 
 
Het rendement van zonnepanelen ligt tussen de 12 en 15 procent en is daarmee een stuk hoger dan het rendement op een spaarrekening. Verdienen aan je zonnepanelen begint zodra de zonnepanelen geplaatst zijn. Zonnepanelen verdienen zich gemiddeld in zo’n 7 tot 8 jaar terug. 
 
Zonne-energie is schoon en duurzaam 
 
Zonne-energie is duurzame energie. Door te koken, wassen, gamen, werken en lezen op je eigen zonne-energie spaar je het milieu en weet je zeker dat de energie ook écht duurzaam is. 
 
Onafhankelijkheid van grote energiemaatschappijen 
 
Met je eigen zonnepanelen word je zelf een groene energieproducent en heb je geen last meer van stijgende energieprijzen. Je schrikt dus nooit meer van een te hoge energierekening.