Zonnepanelen
Zon&Co in
Amsterdam
<<=Terug naar plaats Amsterdam

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Zon&Co
H.J.E. Wenckebachweg 49-C
1096 AK Amsterdam

tel: 020-7771781

Extra informatie

Zon&co is in 2008 opgericht vanuit de visie om Nederland een stukje duurzamer te maken. Waarom zouden wij afhankelijk blijven van vervuilende en oprakende fossiele brandstoffen terwijl een duurzame bron als de zon ons dagelijks voorziet van 100% schone energie? Het fantastische gevoel om eigenaar te zijn van een eigen duurzame energievoorziening waarmee bovendien geld wordt bespaard gunnen wij iedereen toe!   
Vanuit ons kantoor in Amsterdam werkt een team van enthousiaste professionals aan de realisatie van zonne-energieprojecten in heel Nederland. Wij zien het als onze missie is om zoveel mogelijk mensen te informeren en te adviseren over de mogelijkheden die zonne-energie ons biedt en om zoveel mogelijk daken te voorzien van duurzame zonne-energiesystemen. 
 
Kwaliteit en klanttevredenheid zijn hierbij onze kernwaarden; wij maken uitsluitend gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en stellen alles in het werk om projecten zo soepel mogelijk te laten verlopen. 
 
Zon&Co wil elke klant de beste zonnepanelen installatie aanbieden binnen de grenzen van uw budget en mogelijkheden van de locatie. Om dit te bereiken houden we steeds de volgende aandachtspunten aan: 
•Eerlijk 
 
- Wij zullen altijd eerlijk zijn over de haalbaarheid van uw wensen. We stellen de zaken niet beter of slechter voor dan ze zijn. 
•Doordacht 
 
- Zon&Co zal altijd naar de meest optimale en haalbare installatie zoeken die aansluit bij uw wensen. 
•Duurzaam 
 
-Zon&Co werkt enkel met hoog kwalitatieve en gecertificeerde materialen. Hierdoor zijn wij er zeker van dat uw installatie de gehele levensduur goed functioneert. 
 
-Onze relatie stopt niet na de oplevering van het project. Wij onderhouden altijd persoonlijk contact in de jaren na de oplevering. Hierbij staan wij altijd open voor al uw vragen en opmerkingen. Naast de investering in een duurzame energie voorziening bieden wij u een duurzame relatie. 
•Persoonlijk 
 
- Bij ons staat het persoonlijk contact met de klant centraal. Om deze manier hopen wij onze passie voor duurzame energie over te brengen. Voor een juiste offerte komen wij het liefst bij u langs om de situatie goed op te nemen en nader kennis te maken. 
 
Wat is zonne-energie eigenlijk? Waarom zou ík zonnepanelen aanschaffen? Is mijn woning geschikt voor zonnepanelen? En wat zijn de kosten? 
 
Dit zijn vragen die waarschijnlijk in u opkomen als u zich net begint te oriënteren in duurzame energie en de mogelijkheden voor u. Zon&Co probeert via het rechtermenu al deze vragen voor u te beantwoorden, op heldere en transparante wijze. Wij vinden het belangrijk dat iedereen op de hoogte is van de voordelen van zonne-energie en hopen u op deze manier enthousiast te maken én meer draagvlak te creëren. 
 
Zonne-energie is als duurzame energie bron ideaal voor op uw huis, bedrijf, of instelling. Zonnepanelen maken geen geluid, stinken niet en vervuilen niets. Een zonnepaneel verdient zichzelf energetisch binnen 1,5 jaar terug; d.w.z., alle energie dat het kost om een paneel te fabriceren wordt binnen 1,5 jaar door het paneel zelf opgewekt. 
 
Daarnaast bestaan er veel onwaarheden, misverstanden, geruchten en broodjes aap verhalen over zonne-energie. Lees onze vragen sectie voor al uw antwoorden over zonne-energie. 
 
Waarom zonne-energie? 
 
Er zijn diverse redenen waarom mensen zonnepanelen aanschaffen. Zon&Co zet er een aantal voor u op een rij 
 
Meest veelbelovende duurzame energie bron 
 
Dat zonne-energie zo veelbelovend is, komt doordat de prijs van de systemen al jaren gestaag afneemt. Regelmatig worden er ontdekkingen gedaan die, ofwel het rendement verhogen, ofwel de productieprijs laten dalen. Er is ook een direct verband met de hoeveelheid zonne-systemen die wereldwijd verkocht worden en de prijsdaling. Bij elke verdubbeling van de verkoop in de wereld zakt de prijs met 20%. En het gaat heel hard. De afgelopen paar jaar is de markt met 50% per jaar gegroeid! Momenteel is de prijs van zonne-elektriciteit al goedkoper als de prijs die consumenten voor hun elektriciteit betalen. 
 
Energiebesparing 
 
Als je als consument of bedrijf al je mogelijkheden voor energiebesparing en consuminderen hebt bereikt, dan is de volgende stap om groene energieproducent te worden. Met een zonne-energiesysteem is het mogelijk om je totale elektriciteitsgebruik zelf op te wekken. Zonnepanelen zijn dan ook een belangrijke stap naar de energie-neutrale woningen van de toekomst. 
 
Klimaatverandering en CO2 reductie 
 
Hoe we de cijfers nu ook draaien of keren, het CO2 gehalte in de atmosfeer is door menselijk toedoen naar buitensporige proporties gestegen. Door kennisinstituten en onderzoeksinstellingen wordt unaniem aangegeven dat we niet meer kunnen wachten op de beste of de goedkoopste oplossing voor het CO2 overschot. Alle mogelijkheden die we tot onze beschikking hebben moeten optimaal worden ingezet om de wereldwijde temperatuurstijging te beperken. 
 
De duurzame energiebron met geringe nadelige bijeffecten 
 
Een zonnepaneel heeft nauwelijks onderhoud nodig, maakt geen geluid, stinkt niet en is makkelijk te plaatsen op ieder dak. Bovendien heeft deze schone energiebron geen maatschappelijke nadelen van veel andere duurzame bronnen. Zoals waterkracht die gebruik maakt van bestaande ecosystemen, die daardoor worden aangetast of verdwijnen. Of bijvoorbeeld biomassa (1e generatie) dat de concurrente aan gaat met voedsel en daarvan de prijs verhoogt. Zonnepanelen op ieder zijn dak is de meest democratische manier van energie opwekken; de zon is van ons allemaal! 
 
Onafhankelijkheid van fossiele brandstoffen 
 
Onze energiebehoefte wordt voor het grootste gedeelte gedekt door olie, gas en kolen. De fossiele brandstof winning en het transport zijn de bron van veel menselijk leed, oorlogen en vervuiling. Ook de beschikbaarheid van olie uit onstabiele regio’s is onzeker en al vele jaren wordt gespeculeerd wanneer de olie op zal zijn (Oil-Peak). Voldoende reden om over te schakelen op andere duurzame en lokale energiebronnen. 
 
Bijdragen aan een duurzame toekomst 
 
Het is duidelijk dat wij op deze schaal niet door kunnen gaan met de vervuiling en uitputting van onze leefomgeving. De overgang naar een duurzame energievoorziening is slechts een van de eerste stappen die gezet zal moeten worden. Met het aanschaffen van zonnepanelen ben je zelf in staat een positieve bijdrage te leveren. 
 
Financieel 
 
Zonnepanelen zijn een zeer goede investering. Naast de vele lokale en nationale subsidies zijn zonnepanelen een directe manier om op uw energie rekening te besparen. Zelfs zonder subsidies is het al aantrekkelijk om te investeren in uw eigen zonne-centrale. In de sectie “kosten” behandelen we een paar reken voorbeelden. Het is vandaag al mogelijk om uw stroomprijs voor de komende 25 jaar vast te zetten op een lagere kWh prijs dan u nu aan het energiebedrijf betaald! 
 
Uw eigen energie opwekken is geweldig! 
 
Op het moment dat u zonnepanelen in gebruik neemt gaat er een bewustzijn op dat de energie die wij gebruiken niet zo maar vanzelf is. Om dan zelf deze energie op te wekken is een geweldig gevoel. Voor het eerst uw meter terug zien draaien doet uw ogen en mond openen; en die van buren, familie en vrienden helemaal. U bent baas van uw eigen elektriciteitsvoorziening. Hiermee maakt u zich een stuk minder afhankelijk van de grote monopolistische energie maatschappijen. 
 
Daarnaast wordt u vanzelf meer energie bewust en zuiniger met energie als u uw eigen zonnepanelen op uw dak heeft! 
 
 
Zonnepanelen 
 
Zonnepanelen zijn er in zeer veel maten en soorten. Het hangt sterk van uw voorkeur en de afmetingen van het dak om tot een optimale keuze te komen. 
 
De vermogens van zonnepanelen lopen gemiddeld uiteen van ~200WP tot ~345WP. 
 
Zon&Co heeft haar assortiment zo samengesteld dat er voor elke toepassing, wens en eisen een geschikte installatie is samen te stellen. Alle merken hebben een opbrengst garantie van 25 jaar , CE-keurmerk, IEC certificatie en zijn TÜV of VDE getest. 
Al onze merken hebben echte garantie; zowel vervangingskosten als leveringskosten bij eventuele defecten worden vergoed. 
 
Alle panelen komen rechtstreeks vanaf de fabriek naar Zon&Co; wij onderhouden al jaren zeer nauwe contacten met onze merken. 
 
Wij leggen graag de verschillen uit tussen de soorten en merken panelen. Bekijk ook onze referenties voor een impressie hoe het op uw dak eruit zou komen te zien. Zon&Co is leverancier van de volgende merken zonnepanelen: