Zonnepanelen
Solar Collective in
Amsterdam
<<=Terug naar plaats Amsterdam

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Solar Collective
Swammerdamstraat 44
1091 RV Amsterdam

tel: 020-6387788

Extra informatie

Solar Collective brengt mensen bij elkaar!   
Solar Collective gelooft in de kracht van samenwerkende buurtgenoten om, op een winstgevende manier, onafhankelijk te worden van fossiele brandstoffen, ten einde een schonere en betere leefomgeving te creëren voor onszelf en onze kinderen. 
 
Wat doen we? 
 
Wij helpen buurten op een transparante manier inzicht te geven in de mogelijkheden van zonne-energie en gezamenlijke inkoop. 
 
Waarom Solar Collective?  
 
Solar Collective onderscheidt zich door maatwerk, persoonlijke aandacht en kwaliteit. 
 
Een goed functionerend en renderend zonnepanelensysteem is maatwerk, omdat elke dak en huis anders is. Wij vinden het daarom van het grootste belang om persoonlijke bij u langs te komen en de situatie te bekijken, voordat we een vrijblijvende offerte uitbrengen. Na het huisbezoek ontvangt u van ons een offerte zonder onverwachte kostenposten. 
 
Daarnaast stellen wij hoge eisen aan de zonnepanelen, omvormers en het montagemateriaal welke geleverd worden. We werken alleen met gerenommeerde merken, die goed getest zijn door het gerenommeerde blad Photon. 
 
Ook onze installateurs hebben meer dan duizend installaties geplaatst en zijn in het bezit van alle benodigde certificaten en diploma’s. Daarnaast zijn ze vanzelfsprekend aangesloten bij UNETO-VNI en SEI. 
 
✔ Maatwerk en advies bij u thuis 
 
✔ Topkwaliteit zonnepanelen en omvormers 
 
✔ Ervaren en erkende installateurs door UNETO-VNI en SEI 
 
✔ Jarenlange ervaring en tevreden klanten 
 
Wie zijn wij?  
 
Solar Collective is een initiatief van Peter Jan Wieringa. Hij is een ondernemer die 7 jaar geleden een duurzame woonark heeft ontworpen en laten bouwen Het plaatsen van zonnepanelen was onderdeel van deze duurzame bouw. 
 
Door verduurzaming van de woonark, was het mogelijk onafhankelijk te zijn van de grote milieuvervuilende energiecentrales welke gestookt worden op kolen, gas of nucleaire brandstof.  
 
Zelf je eigen energie opwekken, helemaal schoon en tegelijkertijd geld verdienen, dat kan met zon! Wij zijn overtuigd van de kracht en potentie van zonnestroom. In de komende jaren zal deze vorm van energie een grote vlucht nemen. De belangstelling voor het zelf opwekken van energie groeit. Niet zo vreemd dat steeds meer mensen kiezen voor zonnestroom. 
 
Zonnestroom = goedkoop, gemakkelijk en betrouwbaar! 
 
Solarworld staat in de Photon test op 1,2 en 3 als beste zonnepanelen te wereld. Naast de zeer goede opbrengsten van Solarworld zonnepanelen behoren de zonnepanelen ook tot de mooiste zonnepanelen te verkrijgen. 
 
De SolarWorld AG behoort wereldwijd tot de grootste zonne-energieconcerns, met 2600 werknemers op de standplaatsen in Duitsland, Zuid-Afrika, Azië en de USA. 
 
De productievestiging in de Saksische universiteitstad Freiberg kent een lange geschiedenis in de halfgeleidertechniek. Alle productiestappen van silicium tot module zijn hier ontwikkeld, in de directe omgeving van de concerneigen onderzoeks- en ontwikkelingsonderneming SolarWorld Innovations. De verbindingen met de Technische Universiteit Bergakademie Freiberg en met de halfgeleidersvestiging Dresden, zorgen voor een innovatief klimaat met een groot reservoir met vakkrachten en competentie.