Zonnepanelen
Lychnus in
Amsterdam
<<=Terug naar plaats Amsterdam

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Lychnus
Lootsstraat 25
1053NV Amsterdam

tel: 020-8934299

Extra informatie

Samen Duurzaam   
Lychnus levert duurzame en betaalbare zonne-systemen aan mensen zoals u die flink willen besparen op hun energierekening en bij willen dragen aan een duurzame toekomst. Wij zijn klaar om samen met de wereld de groene stap te maken. Met onze projecten lopen we voorop in de ontwikkeling van duurzame energie, energiebesparing en groene grondstoffen. Daarbij zijn kennis en innovatie de sleutelfactoren om de ideeën van vandaag uit te werken tot de realiteit van morgen. 
 
Specialist met vakkundig advies 
 
Lychnus biedt deskundig advies voor uw situatie. Van keuze uit meerdere systemen, passende oplossingen of losse onderdelen, systematische analyse, uw subsidie aanvraag tot de volledige installatie. Door specialistische kennis en een nauw contact met onze fabriek, lopen we mee met de nieuwste ontwikkelingen en nieuwste trends en kunnen we oplossingen bieden voor uw situatie. 
 
Gegarandeerde scherp(st)e prijzen 
 
Je bespaart niet alleen vanaf dag één met uw systeem flink op uw energiekosten. Wij zorgen ervoor dat je door directe inkoop bij onze fabriek, zonder tussenhandel ook nog een zeer scherpe prijs voor een hoogwaardig product krijgt. (vergelijk de prijs per Watt Piek inclusief installatie!). Daarnaast kunnen we naast de lage onderhoudskosten en gratis zonne-energie het vermogen van uw systeem dagelijks checken, zodat het geheel transparant blijft in hoeverre je systeem goed werkt. Het beste en meest actuele product voor een scherpe prijs. Dit alles om de stap om gezamelijk groener te worden, makkelijker te maken. 
 
Partners 
 
Op deze manier helpen wij van Lychnus particulieren, bedrijven en overheidsorganen flink te besparen en meer onafhankelijk te worden op het gebied van energie en kunnen we samen met u een goede bijdrage leveren aan een duurzame toekomst. 
 
Bekijk onze nieuwsbrief hier 
 
Voordelen Lychnus Zonnepanelen: 
 
◾De monocrystalline panelen leveren ook energie bij bewolking 
◾Met behulp van ons monitoringsysteem kunt u uw besparing in de gaten houden en kunnen wij op afstand controleren of het systeem goed functioneerd. 
◾Profiteer van slimme inkoop direct bij de fabriek 
◾Koop samen in en profiteer van een collectieve korting 
◾Directe daling vaste lasten 
◾Ervaar klantgerichtheid, vakkundige installatie en onderhoud van uw zonsysteem door onze specialisten 
◾Milieuvriendelijk 
◾Positieve invloed op uw imago 
◾10 jaar garantie op het materiaal 
◾25 jaar lang vermogensgarantie van 80 % 
◾Bespaar geld door geen gebruik te maken van de steeds duurder wordende energie 
◾Met een eigen zonsysteem bent u onafhankelijk van de perikelen van energiebedrijven. 
◾Verhoog de waarde van uw woning / bedrijfspand 
 
Zekerheid en Garantie Zonnepanelen 
 
Bij Lychnus heeft u garantie op uw gehele zonne-systeem. Voor alle systemen geldt dat deze zichzelf terugverdienen. Daarbij is het handig om de besparing constant te toetsen en te controleren of het systeem wel oplevert zoals vooraf is voorspeld. Dit kunt u doen door onze optie tot Monitoring, waarbij u thuis in de woonkamer per dag, week, maand en jaar kunt zien wat nu daadwerkelijk de opbrengst is. Lychnus geeft u daarbij ieder jaar een verslag van de verschillende maanden, hoe het opbrengstplaatje eruit heeft gezien. Wij kunnen met behulp van dit systeem ook snel ingrijpen indien de opbrengst afwijkt met de vooraf opgestelde verwachte winst. Lychnus biedt natuurlijk een vermogensgarantie van 90% gedurende 15 jaar en een vermogensgarantie: 80% gedurende 25 jaar. Dit omdat de prestatie van de panelen, die 25 jaar lang onder hete omstandigheden en UV-straling per jaar met ongeveer 0,5% achteruit gaat. Daarnaast geven we op de geleverde producten een fabrieksgarantie van 10 jaar en indien er na die tijd problemen zijn hoeft u slechts contact op te nemen en zorgen we voor een passende oplossing. 
 
Gedurende de 25 jaar dat het systeem zonnestroom opwekt, kunnen zich een aantal zaken zich voordoen. Hieronder een opsomming van de garanties die u bij ons heeft. 
 
Garantie op advies 
 
Bij Lychnus kunt u altijd terecht voor een onafhankelijk advies over de mogelijkheden, installatie, kosten en besparing van een zonnesysteem op uw woning of boot. Dit is uiteraard geheel gratis en vrijblijvend. 
 
Garantie op subsidie 
 
Lychnus biedt u garantie op subsidie. Veel gezinnen zijn reeds overgestapt op duurzame zonnestroom en hebben gebruik gemaakt van de subsidie voor uw zonnepanelen. De subsidiepot is in 2013 weer verhoogd, echter zou het kunnen dat deze op geraakt. Om eerlijk over te kunnen stappen compenseren wij het subsidiebedrag mocht u te laat zijn met de aanvraag bij AgentschapNL in 2013 en de subsidiepot leeg blijkt te zijn. 
 
Garantie op Kwaliteit 
 
Lychnus werkt alleen samen met gekwalificeerde fabrikanten van zonnepanelen. De fabrikanten worden nauwkeurig uitgezocht op milieuvriendelijkheid in duurzaam produceren, ervaring en de kwaliteit van de afgeleverde producten. Zo hebben al onze producten keurmerken op het gebied van kwaliteit, veiligheid, efficiëntie. Een paar voorbeelden van de keurmerken van onze producten zijn: CE, TUV, ISO, MCS, PV Cycle. (zie hier onderaan). In het vooraanstaand onafhankelijk Duitse zonne-energie blad Photon worden alle zonnepanelen onafhankelijk getest en kunt de hoogwaardige kwaliteit en andere kenmerken van onze monocrystalline panelen zien. 
 
Aankoop en tevredenheid garantie 
 
In het kader van duurzaamheid, eerlijk ondernemen en klanttevredenheid willen wij voor u als klant het beste systeem afleveren en samen met u het meeste rendement halen uit uw systeem, gedurende 25 jaar lang. Dit vergt een goede voorbereiding en installatie. Het is daarom dat Lychnus een 30 dagen niet goed geld terug garantie u aanbiedt. 
 
Verhuis garantie 
 
Gedurende de lange levensloop van uw zonnesysteem kunt u vanzelfsprekend verhuizen. U kunt uw investering op het huis laten liggen, waarbij de waarde van het huis natuurlijk zal stijgen, omdat het systeem natuurlijk voor een deel of geheel is terugverdient, en er nog jaren gratis stroom voor u klaar ligt. Echter kunt u uw investering desgewenst meeverhuizen. Hiervoor kunt u gebruik maken van onze verhuisservice. die u helpen met het demonteren en opnieuw installeren op uw nieuwe bestemming. 
 
Hoe werken zonnepanelen? 
 
Zonne-energie is een schone en onuitputbare vorm van energie. De energie kan kleinschalig door consumenten geproduceerd worden, maar ook grootschalig met centrales in het open veld. De zon wekt ongelooflijk veel energie op, elk uur bereikt genoeg energie de aarde om deze een jaar lang van stroom te voorzien. 
 
Toepassingen zonnestraling 
 
Kaart zonneintensiteit Nederland 
 
Zonnestraling kan gebruikt worden voor de productie van zowel warmte als elektriciteit. Deze straling is er het hele jaar door en zelfs bij bewolking kan deze worden opgevangen. 
 
Bij passieve zonne-energie wordt de energie uit zonlicht gebruikt voor warmtevoorziening zonder gebruik te maken van speciale apparatuur. In zonneboilers wordt (tap)water verwarmd door de instraling van de zon. Hiermee kan maximaal 45 % van het gasgebruik voor de verwarming van tapwater bespaard worden. 
 
Zonnepanelen  
 
Zonnecelsystemen zetten zonlicht direct om in elektriciteit: zonnestroom. De stroom moet dan alleen nog omgezet worden in de 230V wisselspanning die u gewend bent. Dit gebeurt door middel van een omvormer. De zonne-energie wordt aangesloten op het elektriciteitsnet, u hoeft het dus niet zelf te gebruiken. Als u evenveel stroom opwekt als u gebruikt dan staat de elektriciteitsmeter stil. Als de zonnepanelen meer stroom opwekken dan u verbruikt, loopt de meter zelfs terug. 
 
Tijdens het gebruik van zonne-energie komen geen vervuilende emissies vrij. Bovendien is de zon een onuitputbare energiebron. Met zonneboilers en zonnecelsystemen wordt respectievelijk het gebruik van aardgas en conventionele (“grijze”) elektriciteit vervangen. Weliswaar is voor het produceren van de materialen die gebruikt worden bij passieve zonne-energie, zonneboilers en zonnecelsystemen, ook energie nodig, maar dit is vele malen minder dan de zonne-energiesystemen in hun levensduur produceren. 
 
Zonnepanelen zijn al meer dan 50 jaar op de markt en ze zijn in die veranderd. De zonnepanelen van nu zijn opgebouwd uit fotovoltaïsche cellen (Engels: Photo Voltaïcs afgekort PV) om de energie op te wekken. Als er zonlicht op deze cellen valt worden elektronen vrijgemaakt. De beweging van deze elektronen zorgt er voor dat er stroom door de zonnecel loopt. Deze stroom wordt vervolgens door het paneel gebundeld en doorgestuurd naar de omvormer. Bij direct zonlicht is de stroom opbrengst het hoogst maar ook met bewolkt weer wordt stroom opgewekt in verband met de de weerkaatsing van de wolken. Vandaag de dag is de productie verfijnd en ontwikkeld. Naast vakkundige installatie en goede dakligging is de productietechniek erg van belang bij de efficiëntie van een zonnepanelen systeem. Veel aanbieders bieden polycrystalline zonnepanelen aan voor een lage prijs. Het is bekend dat deze zonnepanelen tot 4 keer minder rendement hebben dan de monocrystalline productietechniek. Lychnus levert vaker monocrystalline dan polycrystalline zonnepanelen. De prijs van onze monocrystallinepanelen liggen namelijk ongeveer even laag als de polycrystalline panelen. Dit met het idee dat de beperkte dakruimte dat mensen soms hebben maximaal gebruikt kan worden als de efficiëntie maximaal is. 
 
Zonnepanelen voor elk huishouden of bedrijf interessant 
 
Deze techniek is nu ook financieel gezien een zeer interessante belegging. Met zonne-energie wekt u uw eigen energie op en bent u dus beschermt tegen de jaarlijkse stijgende energieprijzen. Lychnus maakt door zijn kwaliteit zonnepanelen voor een scherpe prijs groene energie voor iedereen toegankelijk én betaalbaar. Vooral de betaalbaarheid maakt het voor huishoudens een stuk aantrekkelijker om over te gaan op zonne-energie. Met onze speciaal ontwikkelde calculator kunt u direct uw terugverdientijd berekenen.