Zonnepanelen
Boon Solar Energy in
Amsterdam
<<=Terug naar plaats Amsterdam

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Boon Solar Energy
Nieuwezijds Voorburgwal 66
1012 SC Amsterdam

tel: (0)20 6386170

Extra informatie

Energie en geld besparen   
Boon Energy biedt bedrijven en particulieren innovatieve, energiebesparende oplossingen die bijdragen aan een schoner milieu. 
 
Spin in het web bij Energiebesparing 
 
Boon Energy kan een adviserende- en begeleidende rol spelen bij renovatie- en nieuwbouw projecten. Wij zorgen ervoor dat energie reducerende maatregelen soepel worden geïmplementeerd in nauwe samenwerking met opdrachtgever en architect. Aan de hand van een pakket van eisen wordt in kaart gebracht waar er energie bespaard kan worden. Met dit pakket wordt een plan opgesteld met aandacht voor de configuratie van de energiezuinige installaties, de terugverdientijden en de mogelijke financiering van de investering. 
 
Totaalpakket 
 
•Energie scans 
•Ontwerp energiebesparende installaties 
•Installatie energiezuinige installaties 
•Energie prestatie normen (EPN) 
•Financieringen op maat 
•Beschikbare subsidies 
•Terugverdientijd van uw investeringen 
 
Boon Energy stimuleert energiebesparingen omdat dit 
 
1. Voegt waarde toe aan het pand 
 
Een gebouw met energiebesparende oplossingen zorgt voor lage vaste lasten, is doordoor aantrekkelijker en heeft zo een hogere marktwaarde. 
 
2. Is comfortabeler 
 
Energiezuinige gebouwen zijn niet alleen goedkoper maar ook comfortabeler om in te verblijven. Dit komt door minder koudestraling, gelijkmatige warmte, afvoer van vuile lucht en toevoer van zuurstof. En dat is niet alleen comfortabeler, maar een goede ventilatie voorkomt ook vocht en schimmel en zorgt daarmee voor een veel gezonder leefklimaat. 
 
3. Draagt bij aan een schoner milieu 
 
Het klimaat in de wereld verandert in hoog tempo. Dat komt voor een belangrijk deel door menselijk handelen. Voor zover de veranderingen nog omkeerbaar zijn, kunnen energiezuinige gebouwen een flinke bijdrage leveren aan een schoner milieu op de lange termijn. 
 
4. Bespaart geld 
 
Door gebouwen op zoveel mogelijk manieren energiezuinig te maken, kan een hoop geld bespaard worden. Nieuwbouwwoningen kunnen zelfs energieneutraal worden gemaakt, zodat de energierekening nihil wordt. In de toekomst worden ook de gemeentebelastingen lager voor energiezuinige huizen. Driekwart van de bestaande gebouwen komt in aanmerking voor een aantal niet heel ingrijpende maatregelen, waarmee wel aanzienlijke besparingen te behalen valt. Bijvoorbeeld: meer en betere isolatie, gebruik van efficiëntere energie-installaties, zoals warmtepompen in combinatie met vloerverwarming en het gebruik van zonne-energie.