Zonnepanelen
Zem & Co in
Amsterdam
<<=Terug naar plaats Amsterdam

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Zem & Co
Bilderdijkkade 67K
1053 VJ Amsterdam

tel: 020 8457997

Extra informatie

Zem & Co heeft jarenlange ervaring in verkoop en advies van photovoltaïsche zonnepanelen. We zijn actief in heel Nederland, met kundige adviseurs die ter plekke de voordelen van het plaatsen van panelen met u bespreken. Alleen dan is het mogelijk u een goed advies voor eigen stroomproductie te geven. Kwaliteit staat centraal. Als een dak niet geschikt is, verkopen we liever geen zonnepanelen, dan een systeem dat niet genoeg opbrengt.   
Zonne-energie advies 
 
We bieden een complete installatie met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Heeft u heeft speciale wensen? Wilt u liever zwarte panelen, hoog rendementspanelen, micro-omvormers, of monitoringsystemen? Geen probleem. We vinden altijd een oplossing, voor een scherpe prijs. 
 
Zonne-energie in Nederland 
 
Zem & Co werkt aan een uitgebreid aanbod van andere duurzame energiebronnen, zoals thermische zonnepanelen voor de verwarming van sanitair water en warmtepompen. Wij zijn er van overtuigd dat er ook in Nederland een grote toekomst is voor hernieuwbare energie, zowel voor bedrijven en particulieren. 
 
Zem & Co is in 2009 opgericht door Remco de Jong, journalist. Tot die tijd was De Jong jarenlang correspondent in Brussel voor verschillende Nederlandse media, zoals Het Financieele Dagblad, Het Parool, Elsevier en BNR . Kernactiviteiten van Zem & Co waren oorspronkelijk mediaproducties en advies geven over zonne-energie. Zem staat voor Zon en Media. De laatste jaren staat zonne-energie centraal. 
 
“Ik ben in 2008 gaan schrijven over groene energie en heb me in vele interviews door deskundigen laten overtuigen van het nut van zonne-energie. Ik heb natuurlijk eerst zelf mijn zonnepanelen aangeschaft en zo ben ik er in gerold.” 
 
“Ik ben er van overtuigd dat zonne-energie een steeds grotere rol gaat spelen in de energievoorziening van consumenten. In veel Europese landen zorgden subsidies voor grote vraag naar zonnepanelen. In Nederland zijn geen subsidies meer nodig. Stroom van zonnepanelen kan concurreren met grijze stroom van de leverancier. Mensen willen een bijdrage leveren aan een schoner milieu en een besparing van honderden euro’s per jaar, is natuurlijk ook mooi meegenomen.” 
 
Zem & Co legt zich toe op onafhankelijk advies. 
 
“We selecteerden leveranciers die tegen een correcte prijs/kwaliteitsverhouding uitstekende systemen plaatsen met een netwerk van lokale installateurs.” 
 
Voordelen van Zonne-energie 
 
Wie voor zonnepanelen kiest, doet dat heel bewust. De één wil zoveel mogelijk geld besparen. De ander doet graag iets voor een beter milieu en weer een ander wil onafhankelijk worden van zijn stroomleverancier. Ook het financiële rendement op de investering is aanlokkelijk. Zonnepanelen brengen in 25 jaar namelijk beduidend meer op dan slapend geld op een spaarrekening. 
 
Zem & Co wil er nog een ander motief aan toevoegen. Zelf stroom produceren is gewoon leuk. U wordt onafhankelijk van uw energieleverancier. Met veel plezier zult u naar de terugdraaiende elektriciteitsmeter kijken of uw productie vergelijken met die van uw buurman. Gratis energie van de zon: leuker kunnen we het niet maken! 
 
Nu BTW-voordeel bovenop besparing honderden euro’s per jaar! 
 
Met zonnepanelen produceert u zelf stroom en bespaart u honderden euro’s per jaar op uw energierekening. Het is nu ook mogelijk de BTW op de aanschaf van uw installatie bij de Belastingdienst terug te vorderen. Daarmee wordt uw installatie honderden euros goe’dkoper. Zonnepanelen zijn ook een uitstekende investering, die snel is terugverdiend. Daarna heeft u jarenlang gratis zonnestroom van uw eigen dak. Spaargeld besteden aan zonnepanelen levert meer op dan de rente op uw spaarrekening. Zonne-energie gaat natuurlijk niet alleen over geld. Het is ook een manier om de CO2 uitstoot te verminderen en een schoner milieu een handje te helpen. We weten uit ervaring dat eigenaren van zonnepanelen bewuster omgaan met energieverbruik. 
 
We leveren A-merken met uitgebreide garanties 
 
De zonnepanelen en omvormers zijn Europees gecertificeerd en voldoen dus aan Europese kwaliteitsnormen. Tien tot 25-jarige fabrieksgaranties bieden u zekerheid. De zonnepanelen geven 25 jaar lang een gegarandeerd rendement. We werken met A-merken, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Zonnepanelen hebben poly- of monocristallijne zonnecellen. De panelen zijn donderblauw of zwart. Omvormers hebben altijd een Wifi-verbinding, voor de monitoring van de productie. 
 
Geen last meer van prijsstijgingen 
 
Omdat de prijs van een zonnepaneel fors is gedaald, is in Nederland een investering in zonnepanelen al na circa zeven jaar terugverdiend. Onze panelen gaan minimaal 25 jaar mee, dus in feite zet u uw stroomprijs voor die hele periode vast. Over zo’n langere periode is de groene zonnestroom van de zonnepanelen op uw dak, gewoon goedkoper dan de stroom van uw leverancier. 
 
Waarom kiezen voor ons? 
 
Een rendabele installatie begint bij deskundig advies. Lage rendementen worden niet alleen veroorzaakt door slecht materiaal, maar ook door onoordeelkundig advies. Het heeft geen zin zonnepanelen in de schaduw van een schoorsteen of kapel te leggen, of op een dak dat slecht is georiënteerd. Bij Zem & Co plaatsen we liever geen panelen, of een kleinere installatie, dan een systeem dat te weinig opbrengt. We willen betrouwbaar, degelijk en kritisch zijn, zodat we kwaliteit en maatwerk leveren aan de klant die zoekt naar het beste rendement. 
 
 
Waarom zonnepanelen? 
 
Met zonnepanelen produceert u zelf stroom en bespaart u honderden euro’s per jaar op uw energierekening. Als de prijs van stroom de komende jaren stijgt, hebt u daar geen last van. Zonnepanelen zijn ook een uitstekende investering, die snel is terugverdiend. Daarna hebt u jarenlang gratis stroom van uw eigen dak. Spaargeld besteden aan zonnepanelen levert meer op dan de rente op uw spaarrekening. Zonne-energie gaat natuurlijk niet alleen over geld. Het is ook een manier om de CO2 uitstoot te verminderen en een schoner milieu een handje te helpen. We weten uit ervaring dat eigenaren van zonnepanelen bewuster omgaan met energieverbruik. Bekijk onze referenties. 
 
Prijs zonnepanelen gedaald 
 
Zonnepanelen prijs gedaaldDe prijs van zonnepanelen is de afgelopen jaren gedaald, waardoor de terugverdientijd veel korter is geworden. In Nederland is een installatie met zonnepanelen na circa acht jaar terugverdiend, afhankelijk van de oriëntatie van het dak. Op een dak pal zuid produceert een zonnepaneel meer stroom dan op een dak naar het oosten of westen. 
 
Besparen met zonnepanelen 
 
zonnepanelen besparenNa installatie van uw zonnepanelen bespaart u onmiddellijk geld op uw energierekening. Een rekenvoorbeeld. Stroom kost vandaag, inclusief alle heffingen, ongeveer 23 cent per kilowatt/uur. Niemand weet hoe de prijs voor stroom zich zal gaan ontwikkelen, maar de kans dat stroom goedkoper wordt, lijkt ons nihil. Zelfs als energieproducenten stroom tegen dezelfde prijs blijven verkopen, zullen we nog rekening moeten houden met de inflatie. 
 
Zonnepanelen leveren minimaal 25 jaar stroom. Als u in 2013 een installatie plaatst, zet u in feite uw stroomprijs vast voor een periode van 25 jaar. Met een installatie van bij voorbeeld tien panelen produceert u jaarlijks ongeveer 2250 kwh. Dat is een jaarlijkse besparing van 518 euro. Stel dat de stroomprijs stijgt met drie procent per jaar, dan zal ook uw voordeel elk jaar met drie procent toenemen. 
 
Zonnepanelen = gratis stroom 
 
Zonnepanelen in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en omstrekenAls de installatie na acht jaar is terugverdiend, heeft u een jaarlijks voordeel van honderden euro’s. Dat is mooi meegenomen. De levensduur van kwalitatief hoogstaande panelen is minimaal 25 jaar. Dit betekent dat uw zonnepaneel ongeveer 17 jaar gratis stroom aan u levert. Een gratis stroomfabriek op uw dak! 
 
U zoekt misschien een beter rendement voor uw spaargeld? Rentetarieven bij de banken zijn extreem laag. Als u uw spaargeld gebruikt voor de aanschaf van zonnepanelen, is een rendement van meer dan tien procent mogelijk. 
 
Zonnepanelen kopen 
 
zonnepanelen groene energie in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en omstrekenEr zijn dus verschillende redenen om zonnepanelen te kopen. Afgezien van de financiële voordelen is ook het milieu gebaat bij snelle actie. De CO2 uitstoot moet drastisch omlaag. Europese lidstaten doen er alles aan burgers aan te moedigen te investeren in groene energie. Alleen dan kan de totale CO2 uitstoot worden teruggedrongen.