Zonnepanelen
Energieker BV in
Amsterdam
<<=Terug naar plaats Amsterdam

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Energieker BV
Johan van Hasseltweg 39 /E
1021KN Amsterdam

tel: 020-8201940

Extra informatie

Zoekt u een specialist in zonne-energie?   
Elk jaar helpen wij honderden bedrijven, overheidsinstellingen, woningcorporaties en individuele huishoudens aan schone energie. Dit doen wij door het leveren en installeren van zonnepanelen. 
Investeer in duurzaamheid 
 
Investeren in zonne-energie en zonnecellen is investeren in duurzaamheid. U bespaart niet alleen fors op uw energierekening. Zonne-energie is ook nog eens goed voor het milieu. Wij helpen uw wereld groener maken. Omdat wij overtuigd zijn dat het moet en omdat we weten dat het kan. Een zonnepaneel is een goed, echt product dat geld bespaart en zekerheid geeft. Dagelijks bewijzen wij dat onze oplossingen maximaal rendement opleveren. Daar zijn we trots op. 
 
ruime ervaring op elk dak | deskundig en transparant advies | hoge kwaliteit producten | vakkundige installatie | creatief en daadkrachtig team | tevreden klanten 
 
Missie 
 
Energieker wil de wereld een stukje groener te maken. Daarom willen wij zoveel mogelijk mensen kennis laten maken met zonne-energie en de kracht van zonnecellen. Energieker verkoopt een duurzaam product. En staat daarmee midden in een heel actuele discussie. In die discussie biedt Energieker een oplossing met positieve uitkomst. Dat ervaren wij als enorm motiverend. Zowel voor onze mensen als voor onze klanten. 
 
Echt product 
 
Energieker verkoopt een goed maar vooral een ‘oprecht’ product dat geld bespaart en zekerheid geeft. Wij kiezen ervoor om onze klanten alle zorg uit handen te nemen. En maken we de drempel om te investeren in duurzame producten voor iedereen zo laag mogelijk. Efficiëntie staat bij ons hoog in het vaandel. Met zo min mogelijk inspanning en tijd van uw kant bepalen wij welk systeem voor uw situatie optimaal is.