Zonnepanelen
Zonnepark Nederland in
Nijmegen
<<=Terug naar plaats Nijmegen

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Zonnepark Nederland
Keplerstraat 60
6533DE Nijmegen

tel: 06 46638577

Extra informatie

Zonne-energie voor iedereen!    
Zon pv-systemen voor particulieren 
 
Zonne-energie is gratis energie. Zonnepark Nederland helpt u bij de juiste keuze en installatie van uw zonnepanelen systeem en de daarbij behorende componenten. Zonnepark Nederland biedt topkwaliteit aan voor scherpe prijzen. Bij particulieren hebben we al meer dan 300 zon pv-systemen mogen installeren. 
 
Zonnepanelen op andermans dak 
Zonnepark Nederland biedt particulieren de mogelijkheid om zonnepanelen te kopen op andermans dak. 
 
Dit is een uniek project waaraan de gemeente Nijmegen alsmede netbeheerder Liander hun medewerking verlenen. Zonnepanelen op andermans dak is eind april 2012 van start gegaan. 
 
De opening van ” De Ster” ( 259 zonnepanelen) is op 23 augustus 2012 verricht door Jolande Sap (ex lijsttrekker Groen Links) en Jan van der Meer (wethouder van Nijmegen). 
 
De opening van het tweede Zonnepark op de ” Jan Massinkhal ” (367 panelen) is op 14 december 2012 verricht door de wethouders Hannie Kunst en Jan van der Meer. 
 
Zon-pv installaties voor bedrijven, instellingen en overheden. 
Voor bedrijven gelden speciale subsidieregelingen en fiscale voordelen. Zonnepark Nederland komt graag bij u langs om uw situatie te bekijken en vervolgens een passende offerte aan te bieden.Zonnepark Nederland heeft al installaties mogen verzorgen bij bv de Radboud universiteit , diverse gemeentelijke instellingen en bij boerenbedrijven. 
 
Topkwaliteit producten tegen een scherpe prijs. 
 
Wij leveren zowel zonnepanelen van Europese als van Chinese makelij. Alle door ons geselecteerde zonnepanelen hebben minimaal een produktgarantie van 10 jaar en een opbrengstgarantie van 25 jaar. Wij kunnen zonnepanelen tegen scherpe prijzen leveren, omdat wij de producten direct van de fabrikant afnemen. 
 
Wilt u meer weten over onze producten? 
 
Kijk verder op onze site. Wilt u liever persoonlijk advies ? Dat kan. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak of offerte. U kunt ons bereiken door het contactformulier in te vullen. 
 
Zonnepark Nederland in de media 
 
Het eerste Zonnepark is donderdag 23 augustus geopend! GroenLinks lijstrekker Jolande Sap en wethouder Jan van der Meer waren erbij. Lees het artikel van De Gelderlander en bekijk de items van Omroep Gelderland en Kanaal 13. 
 
Dagbladen 
 
Ook de regionale en landelijke dagbladen hebben het initiatief Zonnepark Nederland opgepikt. Zo berichtte de Telegraaf op 26 april uitgebreid over het project Zonnepark Nederland: Gemeentelijke zonnepanelen te koop. 
 
Trouw blogt over Zonnepark Nederland: ‘Yes! Slimmeriken in Nijmegen realiseren volgens mij de eerste ‘zonnevolkstuintjes’: volkstuintjes voor zonnepanelen. Samen met de gemeente en netwerkbedrijf Liander. Als dit lukt, kan het op veel plaatsen in het land heel mooi blauw worden. ‘ Lees het hele artikel Nijmegen krijgt eerste zonnevolkstuintjes op de website van Trouw. 
 
Dagblad de Gelderlander bracht op 27 april het nieuws over Zonnepark Nederland in Voordelige zonne-energie van ‘vreemd dak’. 
 
 
Unieke pilot met saldering zonne-energie in Nijmegen, persbericht op website Gemeente Nijmegen. 
 
Koop zonnepanelen op ander dak, artikel gepubliceerd op weekkrant.nl. 
 
Unieke pilot met saldering zonne-energie in Nijmegen, nieuwsbericht op website Liander. 
 
Ook daklozen profiteren van zonne-energie, artikel in de Groene Courant. 
 
Ontwikkelingen omtrent zonne-energie: The Solar Future