Zonnepanelen
Solar Value - zonnepanelen in
Nijmegen
<<=Terug naar plaats Nijmegen

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Solar Value - zonnepanelen
Postweg 39
6523 KR Nijmegen

tel: (0)85-4014903

Extra informatie

Zonnepanelen van Solar value | De beste oplossing   
Solar Value levert A-merk zonnepanelen voor particulieren en bedrijven. 
Voor particulieren bieden wij scherp geprijsde zwarte zonnepanelen met een zeer hoog rendement en korte terugverdientijd. Woont u in Nijmegen dan is het aanbod nog aantrekkelijker door de beschikbaarheid van subside. 
 
Kosten-, opbrengst- en rendementsberekening 
 
Het rendement dat u op zonnepanelen kunt maken loopt op van 12% tot 17% op jaarbasis. In Nijmegen varieert dat van 16% tot 19%. Zo’n rendement haalt u niet met sparen of beleggen. Dat komt mede door de beschikbaarheid van subsidie in Nijmegen. 
 
Wij bieden u een gedetailleerde opbrengst- en rendementsberekening als onderdeel van de offerte. We houden daarbij rekening met het verloop van de opbrengst over de gehele levensduur. Rendement gaat daarbij hand in hand met de terugverdientijd. 
 
Zo krijgt u de oplossing die het best is afgestemd op uw situatie. Door deze aanpak kunnen wij u een uitstekende prijs-/prestatieverhouding bieden met een uitstekende garantie. 
 
Bent u benieuwd naar de ontwikkeling van prijs en kosten van zonnepanelen kijk dan hier. 
 
Maatwerk 
 
We bieden u een totaaloplossing. Dat betekent begeleiding bij de keuze van het systeem en opbrengst-en rendementsberekening naast installatie op maat. De grootte van het systeem (aantal panelen) wordt afgestemd op uw verbruik. We kijken met u naar het type panelen en hoe deze bij u het best gemonteerd kunnen worden. Daarbij spelen zaken als de ligging (ten opzichte van het Zuiden), hellingshoek, dakconstructie en uiteraard ook wat u mooi vindt. Niet in de laatste plaats kijken we naar de manier waarop de panelen en omvormer het best op uw elektrische installatie kunnen worden aangesloten. 
 
Wilt u graag uw eigen zonne-energie opwekken, maar twijfelt u of dat in uw geval wel kan (bv. ligging, dakconstructie, monument), dan kunnen we in veel gevallen toch tot interessante oplossingen komen. Dit biedt u niet alleen uw eigen zonne-energiesysteem, maar ook een goed rendement. 
 
Kwaliteit en garantie 
 
Solar Value werkt met gecertificeerde installateurs. Wij kunnen u een zeer scherpe prijs bieden, zonder dat we af hoeven te doen aan de kwaliteit van de installatie. We maken gebruik van A-merk zonnepanelen met de beste beoordelingen. Ook wat betreft de omvormers en montagemateriaal hebben we een keuze gemaakt voor gerenommeerde merken. 
Graag laten we u ook zien wat de verschillen in prijs en eigenschappen zijn van ‘zwarte’ of ‘blauwe’ panelen. 
 
Totaaloplossing 
 
Solar Value onderscheidt zich door totaaloplossingen met: 
 
◾uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding bij A-merk componenten 
◾begeleiding en advisering bij de keuze van het systeem 
◾transparant aanbod met heldere kosten-, opbrengst- en rendementsberekening 
◾snelle installatie door gecertificeerde installateurs 
 
Hét kenmerk van Solar Value is dat we verder gaan. 
 
Wat houdt dat in? 
 
1. Niet-standaard situaties 
 
Veel aanbieders richten zich op gebruikelijke installaties op schuin of plat dak. Als de oriëntatie ten opzichte van het Zuiden goed is (tussen Zuid-Oost en Zuid-West), de hellingshoek van het dak goed is en geen sprake is van beschaduwing, dan kunt u kiezen uit veel concurrenten, hoewel die zelden dezelfde prijs-/kwaliteitsverhouding bieden. 
 
Maar wat als dat niet op uw situatie van toepassing is? 
 
Uw dak heeft een verkeerde oriëntatie, een bijzondere kapconstructie, rieten dak of u hebt pand dat door de monumentale status of om esthetische redenen niet geschikt is. Maar u wilt wel graag de beschikking krijgen over een zonnepanelen. Ook in zo’n geval bedenken we graag een alternatief van goede kwaliteit. 
 
Dat kan zijn: 
 
◾2013-09-16_Zonnevolgsysteemzonnevolgsysteem (tracker) 
Bij een zonnevolgsysteem worden de zonnepanelen op een rooster gemonteerd dat in één- of twee richtingen (enkel- of dubbelassig) de zon kan volgen. Trackers zijn relatief duur, maar dat wordt sterk gecompenseerd doordat de opbrengst tot 40% à 50% hoger is ten opzichte van vast gemonteerde systemen. Wanneer een tracker wordt voorzien van een mast, dan kan de bodem onder de zonnepanelen gewoon worden benut. Dat leidt tot dubbel grondgebruik (bijv. op parkeerplaatsen). 
◾grondinstallatie 
Zonnepanelen die aan de rand van een tuin / erf, of braakliggend terrein op de bodem worden geïnstalleerd. 
◾energie-opwekking op daken van buren of (naastgelegen) bedrijfs- of kantoorgebouwen. 
 
2. Berekenen voordeel, optimaliseren componenten, regelen van financiering, vergunningen (ontzorging) 
 
Doorrekenen van een beoogde installatie en het besparingsvoordeel is van belang. Het is de opstap naar het optimaliseren van het systeem. Daar hoort opname bij, dat wil zeggen aanpassing aan het pand, de mogelijkheden van montage en aanpassing aan de bestaande elektrische installatie. 
We zijn ook transparant over de ontwikkeling van de opbrenst van het zonne-energiesysteem gedurende de levensduur en de kosten rond onderhoud. In de rendementsberekening wordt dat meegenomen. Dit alles is ook onderdeel van de kwaliteit die we u bieden. 
Investeren in een zonne-energiesysteem is zeker een belegging die goed rendeert. Maar wellicht kunt u die middelen niet vrij maken. Dan zijn er ook goede groene leningen die ook aantrekkelijke fiscale voordelen bieden. Dat kunnen wij voor u regelen. Ook kunnen we bemiddelen bij de aanvraag van een eventuele omgevingsvergunning. 
 
3. Ontwikkelen van haalbaarheid (business-case) en engineering 
 
Initiatieven van groepen burgers, verenigingen van eigenaren of energiecorporaties vragen niet alleen om technische maatwerkoplossingen (ontwerp en engineering), maar ook om het ontwikkelen van business-cases die als basis kunnen dienen voor planontwikkeling, offertetrajecten en/of aanbesteding. 
 
4. Solar Value: concurrerend met kwaliteit 
 
Bij ons staat kwaliteit voorop. Wij werken met gekwalificeerde en gecertificeerde installateurs. We passen A-merk panelen, componenten en materialen toe met de best mogelijke kwaliteit en garantiestelling. Dat betekent niet dat we duur zijn. Slim inkopen en vooral uitgekiend combineren van de juiste componenten, leidt tot oplossingen die heel scherp geprijsd en in in veel gevallen ook het goedkoopst zijn. 
 
5. Idealen 
 
Solar Value is geboren uit idealistische motieven rond het realiseren van duurzame energie-opwekking. We hebben ons sporen verdiend in de verduurzaming van (bestaande) woningen. Via het bevorderen van zonnenergie willen we bijdragen aan het realiseren van een duurzame samenleving. 
 
Dat houdt in dat onze activiteiten niet alleen commercieel getint zijn. We leveren ook onze bijdrage aan initiatieven van lokale groepen, energiecorporaties of overheden bij het ontwikkelen van ideeën en oplossingen.