Zonnepanelen
Eindelijk Zon in
Nijmegen
<<=Terug naar plaats Nijmegen

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Eindelijk Zon
Van Goorstraat 13
6512 EA Nijmegen

tel: 085 - 4011837

Extra informatie

Zonnepanelen in uw regio? Eindelijk Zon   
Eindelijk Zon levert en installeert zonnepanelen tegen een bijzonder aantrekkelijke prijs. We geloven sterk in een lokale aanpak en werken daarom samen met lokale installateurs. Met een installateur uit uw eigen buurt kunt u er zeker van zijn dat de aanleg perfect uitgevoerd wordt. Op dit moment hebben we installatiepartners in de regio's Nijmegen, Helmond, Venlo, Zevenaar, Ede, Wageningen, Arnhem, Apeldoorn en nu ook in Amersfoort.  
 
Opbrengstgarantie voor zonnepanelen van Eindelijk Zon 
 
Eindelijk Zon staat garant voor de besparing op uw elektriciteitsnota. Vooraf bepalen we hoeveel energie uw panelen zullen opwekken. Wordt dit niet gehaald, dan betalen we u het verschil tot 90% van de verwachte opbrengst uit. Dat heet zekerheid!  
 
Zonnepanelen: duurzaam, haalbaar en rendabel 
 
•Duurzaam: Zonne-energie is opbeperkt beschikbaar, de panelen gaan minstens 25 jaar mee. 
•Haalbaar: Veel daken zijn geschikt en de installatie is binnen één dag gereed. 
•Rendabel: Financieel aantrekkelijk, ook zonder subsidie, veel beter dan een spaarrekening.  
 
Eindelijk Zon staat garant voor de opbrengst. 
 
Welkom in onze winkel 
 
Eindelijk zon heeft een eigen winkel in Nijmegen, hier kunt u terecht voor alle vragen over zonne-energie. Wij zijn aanwezig op kantoordagen van 9:00u tot 12:30u. Wilt u op een ander tijdstip langskomen maak dan eerst een afspraak zodat u zeker weet dat wij aanwezig zijn. Ons adres is: Van Goorstraat 13 ( zijstraat van de Stijn Buysstraat, dus in de wijk Bottendaal) 
 
Profiteren van subsidie? 
 
Als u voor subsidie in aanmerking komt, helpen wij u bij de aanvraag. Nijmegenaren kunnen 33% van hun totale kosten aan subsidie ontvangen met een maximum van € 750. Ook kunt u nu als particulier profiteren van de BTW -aftrek regeling, meer informatie is te vinden op de website van de belastingsdienst. 
 
Wilt u meer weten? Stel uw vragen aan ons. 
 
Waarom zou u voor zonnepanelen kiezen? Enkele voordelen: 
 
1.Een slimme investering. Spaar- en beleggingsrekeningen bieden slechts een beperkt of onzeker rendement. Investeert u in zonnepanelen, dan verdient u gedurende meer dan 25 jaar elk jaar weer aan uw groene investering. Subsidie? Soms is dit mogelijk, maar ook zonder subsidie is zonne-energie een slimme investering. 
2.Een duurzame keuze. Bij de productie van zonne-energie komen geen schadelijke stoffen in de atmosfeer. Bij het verbranden van aardgas of steenkool gebeurt dat wel. Aanschaf van zonnepanelen betekent ook dat u bijdraagt aan de verdere ontwikkeling van duurzame energie. Uiteraard merkt u het ook bij het vaststellen van het energielabel van uw woning. 
3.Meer zekerheid. Als u zonnepanelen op het dak van uw huis monteert, bespaart u op de kosten van uw energierekening. U hebt over het bedrag van deze besparing geen last van stijgende energieprijzen. Eindelijk Zon geeft extra zekerheid door garant te staan dat u minimaal 90% van de beloofde opbrengst behaalt.  
 
Vrijwel alle daken zijn geschikt voor zonnepanelen. 
 
Een zonnepaneel is een plaat waarop zonnecellen zijn aangebracht. Zonnecellen zijn meestal gemaakt van silicium. Dit materiaal heeft de bijzondere eigenschap dat het daglicht in elektrische energie kan omzetten. Dit staat bekend als het Photo Voltaic effect. Daarom worden zonnepanelen ook wel PV-panelen genoemd. De grootte van een paneel wordt bepaald door het aantal gemonteerde zonnecellen. Dus hoe groter een paneel des te meer zonnecellen en dus ook meer vermogen. Per m2 zonnepaneel maakt het echter niet veel uit. 
 
Van zonne-energie naar stroom 
 
De energie die zonnepanelen opwekken, is gelijkstroom. Om de energie om te zetten naar wisselspanning (230 volt) is een zogeheten omvormer nodig. 
Deze omvormer wordt zo dicht mogelijk bij de zonnepanelen geplaatst. De omvormer wordt met een elektriciteitskabel aangesloten op het elektriciteitsnetwerk in uw woning. Omdat Eindelijk Zon zonnepanelen levert boven de 600 watt, zullen we een aparte automatische zekering plaatsen voordat de stroom in het bestaande net komt. 
 
Wat gebeurt er met mijn opgewekte stroom? 
 
De door de zonnepanelen opgewekte elektriciteit wordt toegevoegd aan het elektriciteitsnet van uw woning. Deze elektriciteit wordt dan gebruikt door de apparaten die op dat moment in werking zijn. Uw elektriciteitsmeter ‘loopt’ dan langzamer vooruit. U hoeft minder elektriciteit in te kopen van uw energiemaatschappij. 
 
Als er meer elektriciteit wordt opgewekt dan u nodig heeft, wordt de teveel opgewekte elektriciteit teruggeleverd aan het openbare elektriciteitsnet. 
Uw elektriciteitsmeter ‘loopt’ dan terug of registreert de teruggeleverde elektriciteit. U verkoopt de elektriciteit aan uw energiemaatschappij tegen dezelfde prijs als de prijs waarvoor u inkoopt. 
 
Eindelijk Zon wil het u gemakkelijk maken: Wij zorgen voor alles, van begin tot eind. 
 
Wij maken daarbij uitsluitend gebruik van betrouwbare en gecertificeerde leveranciers van zonnepanelen en materialen. Daarnaast werken we met goede betrouwbare installateurs bij u uit de buurt. 
 
Zonnepanelen 
 
De panelen die Eindelijk Zon aanbiedt, komen van de grotere fabrikanten ter wereld op het gebied van zonne-energie: EGing en Wotech. Deze Chinese bedrijven produceren jaarlijks miljoenen zonnepanelen De zonnecellen die het paneel vormen, produceren zij ook zelf. 
 
De panelen hebben een afmeting van 1580 mm x 808 mm en 1650 x 990 mm. Het maximale vermogen van de panelen zijn respectievelijk 190 Wattpiek en 250 Wattpiek. We hebben eveneens zwarte panelen in ons assortiment. 
 
De panelen hebben 10 jaar productgarantie (kwaliteit van het paneel) en een vermogensgarantie van 80% na 25 jaar (minimale hoeveelheid die de panelen moeten produceren). 
 
Naast deze panelen leveren wij ook zwarte panelen van andere producenten. Vraag ernaar. 
 
Omvormer 
 
De omvormers zijn van het Nederlandse bedrijf Mastervolt en hebben een standaardproductgarantie van 5 jaar. Alle omvormers moeten op een droge beschutte plek worden geplaatst, bij voorkeur binnenshuis. Samen met u kiezen we een geschikte locatie hiervoor. Houdt u wel rekening met enige geluidsproductie van de omvormer. Daarnaast leveren we omvormers van het merk Samil Power. 
 
Installatie 
 
Wij vinden het belangrijk dat de installatie naar uw volle tevredenheid uitgevoerd wordt. Wij kiezen daarom voor betrouwbare lokale installateurs. 
 
•Regio Nijmegen: JWR Elektrotechniek 
•Regio Helmond: Van Eersel Installatietechniek 
•Regio Venlo: Elektro Installatietechniek Theunissen 
•Regio Zevenaar: Pola Installatietechniek 
•Regio Wageningen: JWR Elektrotechniek 
•Regio Apeldoorn: Installatiebureau Woudhuizen 
•Regio Arnhem: Pola Installatietechniek 
•Regio Amersfoort: M24 Dag- en Nachtservice 
 
Genoemde installatiebureaus hebben een jarenlange ervaring en hebben binnen de regio een betrouwbare reputatie. Op de installatiewerkzaamheden zit 18 maanden garantie.