Zonnepanelen
P van Erve BV Installatiebedrijf in
Tilburg
<<=Terug naar plaats Tilburg

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

P van Erve BV Installatiebedrijf
Ceramstraat 16
5013BB Tilburg

tel: 013-5422142

Extra informatie

Totaalinstallateur met hart voor de klant   
Van Erve Installatiebedrijf is al meer dan 75 jaar een vertrouwd adres voor installatiewerk in Tilburg en omgeving. Met 20 deskundige medewerkers bieden we een breed dienstenpakket. Zo verzorgen we vakkundig alle werkzaamheden op het gebied van verwarming en airconditioning, van de installatie tot en met het onderhoud. Daarnaast zijn we thuis in loodgieterswerk: zowel aan sanitair als riolering. En u mag ons ook gerust bellen voor een lekkende kraan! Ook zijn we gespecialiseerd in legionellapreventie. Verder behoren dak- en zinkwerk tot ons dienstenpakket. Waarbij we onze hand niet omdraaien voor werkzaamheden aan monumentale panden. Tenslotte nemen we badkamer- en keukenrenovaties voor onze rekening. Hierbij zorgen we niet alleen voor het benodigde leiding- en aansluitwerk, we kunnen ook alle bijkomende werkzaamheden voor u regelen. Want we nemen u graag alle zorg uit handen! 
 
Van Erve is u graag van dienst 
 
Als totaalinstallateur biedt Van Erve Installatiebedrijf een uitgebreid dienstenpakket. Van installatie en onderhoud van verwarming of airconditioning tot loodgieterswerk, legionellapreventie en dak- en zinkwerk. Ook voor een complete renovatie van badkamer of keuken bent u bij ons aan het juiste adres.