Zonnepanelen
SunSolar in
Tilburg
<<=Terug naar plaats Tilburg

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

SunSolar
Rubinsteinstraat 170
5011NE Tilburg

tel: 06-18121180

Extra informatie

Zonnepanelen   
Profiteer van de zon! 
 
De zon is de bron van alle energie op onze aarde. Met de nieuwste high-tech kunt u daar rechtstreeks optimaal gebruik van maken. Sun-Solar helpt u daarbij. Hoe meer mensen zonne-energie gebruiken, des te schoner wordt de aarde. En op den duur is het ook nog eens veel goedkoper voor u. Een win-winsituatie: beter voor het milieu en beter voor uw portemonnee. 
 
Maak nu gebruik van het BTW-voordeel voor particulieren. 
 
Sun-Solar biedt topkwaliteit voor de laagste prijs 
 
Onze zonnepanelen zijn opgebouwd met A-topkwaliteit zonnecellen. 
Ze zijn ISO- ,CE-, ICE-, UL- en TUV-gecertificeerd. We leveren ze dan ook met 10 jaar fabrieksgarantie . 
 
Sun-Solar heeft gekwalificeerde installatieteams voor de aanleg van zonnepanelen op verschillende locaties. Daarnaast beschikt Sun-Solar over project adviseurs met kennis en ervaring in grote en kleinere projecten. 
Bij Sunsolar werken Chinees sprekende medewerkers en via hen hebben wij directe contacten in China. Daardoor kunnen wij heel concurrerend werken: topkwaliteit voor de laagste prijs. Heeft u elders al een offerte gevraagd? Waarschijnlijk kunnen wij u aangenaam verrassen met een lagere prijs! 
 
Met Sun-Solar werkt u aan een groenere toekomst voor ons leven, voor onze aarde, voor onze kinderen en kleinkinderen. 
 
NIEUW: Wekt u meer stroom op dan u verbruikt? Dan is infrarood verwarming iets voor u!  
 
Waarom zonnepanelen? 
 
De voordelen van zonnepanelen 
 
1. Zonnepanelen zijn rendabel 
 
De prijzen van energie stegen de afgelopen jaren bijna twee keer zoveel dan die van andere producten en diensten. De prijs van zonnepanelen daalde. En dat maakt zonnepanelen tot een rendabele investering. Na ongeveer zes jaar zijn de panelen terugverdiend, terwijl ze zeker nog zo’n 30 jaar meegaan. Een spaarrekening levert veel minder op! 
 
2. Het systeem is eenvoudig 
 
Het werkt heel simpel. Licht wordt door uw zonnepanelen omgezet in elektriciteit. Deze gelijkstroom wordt door een omvormer omgezet in 230V wisselspanning voor het gebruik in huis. Zonne-energie die over is, gaat via de meterkast het net in. Dat levert geld op, want de elektriciteitsmeter gaat achteruit lopen. Er is vrijwel geen slijtage. En zonnepanelen vergen weinig onderhoud. 
 
3. Er zijn vrijwel nooit vergunningen nodig 
 
Zonnepanelen mogen in de meeste gevallen vergunningsvrij geplaatst worden. Soms gelden voor een woning extra eisen. Dat is bijvoorbeeld het geval bij monumenten. Ook mag meestal de hellingshoek van de zonnepanelen niet afwijken van die van het dak. Dergelijke zaken zijn geregeld in het bestemmingsplan. Vraag voor alle zekerheid een en ander na bij uw gemeente. 
 
4. Zonne-energie is duurzaam 
 
Gebruik van zonne-energie belast het milieu niet. De zon, onze onbeperkte energiebron, zorgt dat uw zonnepanelen elektriciteit leveren als er daglicht is. Het gebruik is niet belastend voor het milieu. Er is geen afval. Er gaat niets verloren. Als uw zonnepanelen meer energie opwekken dan u nodig hebt, gaat deze naar het elektriciteitsnet. U wordt zelf elektriciteitsleverancier. Uw meter gaat terugdraaien. Daar hebt u wel een andere meter voor nodig. Informeer daarom uw elektriciteitsleverancier en de netwerkbeheerder over uw overstap naar de duurzame zonne-energie. 
 
Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.