Zonnepanelen
Oostelbos Installatietechniek in
Tilburg
<<=Terug naar plaats Tilburg

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Oostelbos Installatietechniek
Veldhovenring 37
5041 BA Tilburg

tel: 013 5425436

Extra informatie

Welkom   
Oostelbos al 75 jaar vertrouwd professioneel! 
 
Oostelbos Installatietechniek is in een groot deel van Brabant hét installatiebedrijf voor particulieren, bedrijven, overheidsorganisaties en woningcorporaties. Vanuit onze vestiging in Tilburg staan we met 14 vakmensen klaar voor alle installatiewerkzaamheden, inclusief service en onderhoud.  
 
U kunt bij ons terecht voor uw cv-installatie, airco, luchtbehandeling en ventilatiesystemen. Voor gas-, water- en rioleringswerkzaamheden, koper-, lood- en zinkwerk en dakbedekking. Maar ook voor een complete badkamerverbouwing of een nieuw toilet. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in legionellapreventie en -beheer. We kunnen u ook adviezen geven over energiebesparing. Tevens hebben wij ruime ervaring met het plaatsen van zonneboilers en zonnepanelen.  
 
Als erkend lid van de UNETO-VNI, GasNed-installateur en als Bespaarinstallateur staan wij garant voor vakwerk en uitstekende service, ook in noodsituaties. En bij ons geldt: afspraak is afspraak! 
 
Producten 
 
Eén betrouwbare installateur voor alle werkzaamheden 
 
CV-installaties en warmwater  
 
Oostelbos is thuis in de toonaangevende merken voor uw cv-installatie en warmwatervoorziening, zoals Nefit, Remeha en Vaillant. Wij adviseren over het juiste toestel voor uw situatie, leveren voor scherpe prijzen en zorgen voor vakkundige installatie. Ook als het om de nieuwe technologie gaat, zoals zonneboilers en warmtepompen, staan wij voor u klaar. Wij staan bovendien garant voor vakkundig onderhoud en service en kunnen de aanschaf van de installatie op aantrekkelijke voorwaarden financieren.  
 
Gas-, water- en rioleringswerk 
 
Als allround installateur verzorgt Oostelbos alle leidingwerk voor de waterleiding, gasaansluitingen en rioleringsafvoer. Uiteraard vakkundig aangelegd en volgens alle voorschriften.  
 
Sanitair 
 
U wilt een nieuwe badkamer of uw toilet aanpassen aan de eisen van deze tijd? Dan is Oostelbos uw installateur. Wij leveren alle moderne sanitairproducten, verzorgen de complete installatie en kunnen ook de afwerking voor onze rekening nemen, inclusief tegel- en stucwerk. Alles in één hand voorkomt zorgen en garandeert een perfect eindresultaat.  
 
Koper-, lood- en zinkwerk 
 
Wij verzorgen alle reparaties en vernieuwing van dakgoten, regenwaterafvoeren, vergaarbakken, dakbedekking, gevelbekleding en dakrandafwerking. Zowel in zink, koper als lood. Maar ook met moderne kunststof toepassingen. 
 
Dakbedekking 
 
Wij leveren duurzame dakbedekking voor hellende en platte daken. Op basis van de nieuwste technieken zorgen we met kunststof of bitumen dakbedekking voor een waterdichte afwerking die jarenlang meekan. Ook bieden wij u de mogelijkheid een onderhoudscontract af te sluiten voor periodiek (2-jaarlijks) onderhoud aan het dak van uw woning. 
 
Koeling, luchtbehandeling en ventilatiesystemen 
 
Zowel voor particulieren als professionele toepassingen verzorgen we de installatie van klimaatbeheersingsystemen. Zo leveren en plaatsen we alle bekende airco-merken en kunnen we de modernste energiezuinige ventilatiesystemen plaatsen. Wij staan bovendien garant voor vakkundig onderhoud en service aan uw aircosystemen en kunnen de aanschaf van zo’n installatie op aantrekkelijke voorwaarden financieren.  
 
Legionellapreventie 
 
Oostelbos is ook gespecialiseerd in advisering en uitvoering van legionellapreventie en -beheer, waarbij we collectieve waterleidinginstallaties aanpassen aan de geldende richtlijnen. Wij kunnen het complete traject - van risico-analyse tot het realiseren van eventueel benodigde aanpassingen - voor u verzorgen. Met als voordeel dat u te maken heeft met één aanspreekpunt. We gebruiken hierbij onder meer een volledig computergestuurd douchesysteem op basis van temperatuurvoelers, driewegkleppen en magneetkleppen. Zo maken we bijvoorbeeld douche-inrichtingen veilig voor zwembaden, sportcomplexen en gemeentelijke instanties. 
 
Duurzame energie 
 
Uw energierekening wordt elk jaar hoger. U kunt daar flink op bezuinigen, zonder comfort in te leveren. Wij als Bespaarinstallateur helpen u hierbij. Met innovatieve producten en slimme oplossingen die goed zijn voor uw portemonnee èn het milieu. 
 
Bespaarinstallateur? Inderdaad, de bespaarspecialist die weet hoe je een hoge energierekening klein kunt krijgen. 
 
Als Bespaarinstallateur kijken we met een scherp oog naar uw energieverbruik en wijzen we u graag op de (vele) bespaarkansen die ook in uw woning aanwezig zijn. Bovendien hebben we veel kennis van duurzame energiebronnen die voor steeds meer woningen beschikbaar zijn, zoals de zon en de aardbodem. Zodat u zelf warmte of stroom kunt opwekken. 
 
Kies ook voor een lagere energierekening. Neem contact op met ons voor concrete Bespaaradviezen, duurzame Bespaarproducten en Bespaardiensten die u direct geld opleveren. Plus de zekerheid van een zorgvuldige installatie door echte vakmensen. Energie besparen? U verdient 't. Met de installateur die z'n groene hart in uw voordeel laat spreken. 
 
U verdient 't met: Oostelbos: Uw Bespaarinstallateur! 
 
Zonnepanelen 
 
Voor zonnepanelen in Tilburg bent u bij Installatietechniek Oostelbos als particulier of bedrijf aan het juiste adres. De afgelopen jaren hebben wij in Tilburg zonnepanelen geplaatst. Wij zien het als onze plicht om u te adviseren over duurzame energie. Zo dragen ook wij bij aan een duurzamer milieu. Bovendien is een investering in zonnepanelen een zeer rendabele investering. Bekijk hier projecten van zonnepanelen tilburg. 
 
Complete systemen 
 
Wij leveren u complete systemen. Deze bestaan uit de zonnepanelen, omvormer, montageconstructie voor plat of schuin dak en de benodigde bekabeling. Indien u wenst kunnen we u ook voorzien van een monitoringsysteem, waarmee u altijd inzicht hebt in de prestaties van uw zonnepanelen. Wij leveren onderstaande merken in tilburg en omgeving. Klik op de logo's voor meer informatie. 
 
Afspraak maken? 
 
Wilt u meer meten? Maak dan een afspraak met één van onze adviseurs via onderstaand formulier. Een vrijblijvende offerte aanvragen kan natuurlijk. Vul dan onderstaand uw wensen in en indien mogelijk graag een foto van de meterkast en het dak bijvoegen. We komen graag bij u langs voor zonnepanelen in Tilburg en omgeving.

Specialiteit
  • VERWARMING  
  • SERVICE & ONDERHOUD  
  • GAS - WATER - RIOLERING  
  • DAKBEDEKKING  
  • SANITAIR  
  • LEGIONELLAPREVENTIE  
  • KOPER - LOOD - ZINK  
  • KOELING - VENTILATIE