Zonnepanelen
Solar-Systemen.nl in
Surhuisterveen
<<=Terug naar plaats Surhuisterveen

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Solar-Systemen.nl
Meander 32
9231DB Surhuisterveen

tel: 0512-544244

Extra informatie

Bent u op zoek naar kwaliteit zonnepanelen om in zonne-energie te gaan investeren? Met eigen zonnepanelen bent u niet meer afhankelijk van uw energieleverancier. De panelen vangen het zonlicht op en zetten het licht om in elektrische energie. De investering in zonnepanelen biedt de volgende voordelen:   
•Lagere energierekening  
•Onafhankelijkheid van uw energieleverancier  
•Hoog rendement van de panelen  
•Goed voor het milieu  
•Hogere waarde van uw huis 
 
De investering in zonnepanelen verdient zichzelf terug 
 
Het aantal zonnepanelen wat u nodig heeft wordt gebaseerd op de eigenschappen van het dak, de installatie en de gewenste energieopbrengst. Zonnepanelen hebben een levensduur van dertig tot veertig jaar, maar de investering wordt al in zes à zeven jaar terugverdiend. De exacte terugverdienperiode is afhankelijk van de opbrengst van energie, welke wordt bepaald door het aantal panelen, het dak, weersomstandigheden en de kwaliteit van de panelen. Solar-systemen.nl levert zonnepanelen van A-merk Eging. Deze kwaliteit panelen hebben een hoger rendement en een langere levensduur dan panelen van B-kwaliteit. 
 
Plaatsen van zonnepanelen biedt vele voordelen 
 
Solar-systemen.nl heeft als bedrijf de mogelijkheid om de panelen in Duitsland zelf te importeren. Hierdoor wordt de inkoopprijs van Eging panelen in Nederland laag gehouden. Solar-systemen.nl levert Mono en Poly zonnepanelen. Zowel Mono als Poly panelen worden gemaakt uit siliciumzand, echter zorgt een speciale bewerking ervoor dat een mono-kristallijne cel iets meer stroom opwekt, maar minder oppervlakte inneemt. Dit maakt de Mono zonnepaneel meer geschikt voor kleine dakruimten. De investering in zonnepanelen is nu extra voordelig door het recht op subsidie. Zo kunt u tot 15% van het aankoopbedrag vergoed krijgen. Voor A-kwaliteit zonnepanelen van Eging en goede service gaat u naar Solar-systemen.nl. 
 
Voordelen van zonnepanelen 
 
Gebruik maken van zonne-energie levert natuurlijk een groot voordeel op voor je energierekening. Zelfs bij bewolkt weer wordt er stroom opgewekt. Maar zonnepanelen leveren nog veel meer voordelen op. Hieronder een overzicht van alle voordelen van zonnepanelen. 
 
Lagere energierekening 
 
Belangrijkste voor u is natuurlijk dat de energierekening omlaag gaat. Met zonnepanelen bent u niet meer afhankelijk van uw energieleverancier en heeft u geen last van de stijgende energieprijzen. Wordt er meer zonne-energie opgewekt dan u verbruikt? Deze stroom wordt verkocht aan uw energieleverancier. 
 
Goed voor het Millieu 
 
Zonne-energie is schoon en duurzaam. De regering wil dat Nederland meer gebruik gaat maken van duurzame groene stroom. Zonne-energie is hier de perfecte manier voor. Tevens zorgen zonnepanelen voor een vermindering van de CO2 uitstoot. 
 
Verhogen de waarde van uw huis 
 
Zonnepalen verhogen de waarde van een huis net zoals spouwmuurisolatie, zuinige CV ketel en dubbel glas omdat je energielabel van je huis stijgt. Tevens zorgen zonnepanelen voor lagere maandlasten, wat ook weer interressant is voor de potentiele eigenaar. 
 
Rendement van zonnepanelen 
 
De terugverdientijd van zonnepanelen ligt gemiddeld rond de 6/7 jaar. De levensduur van zonnepanelen ligt tussen de 30 - 40 jaar. Bij een installatie van 10 zonnepanelen heeft u na 25 jaar een rendement van 25.000 euro. 
 
Zonnepanelen en btw 
 
Het Europese Hof heeft recent geoordeeld dat een particulier voor de btw als ondernemer wordt aangemerkt als hij de opgewekte elektriciteit (gedeeltelijk) aan het elektriciteitsnet levert. Dit betekent dat u, afhankelijk van uw situatie, tot maximaal 21 procent kunt besparen op de aanschafkosten en 6 procent op de plaatsingskosten van uw zonnepanelen. Om hiervoor in aanmerking te komen dient u zich bij de belastingdienst te melden als btw-ondernemer. 
 
Om de btw terug te krijgen moeten er meerdere stappen worden ondernomen. Het is allereerst belangrijk dat u de factuur bewaard en dat u een btw administratie bijhoud. 
 
Stap 1: Vul het formulier "opgaaf startende onderneming" in en stuur deze op naar de belastingdienst. 
 
Stap 2: U ontvangt van de belastingdienst een btw-nummer en de brief "vaststelling belastingplicht". 
 
Stap 3: Eventueel ontvangt u nog een vragenbrief van de belastingdienst. 
 
Stap 4: Btw-aangifte doen. Dit moet elk kwartaal tot dat het volgende kalenderjaar is aangebroken en de ontheffing kan worden aangevraagd  
 
Stap 5: U ontvangt de verschuldigte btw terug van de belastingdienst 
 
Stap 6: Ontheffing van de administratieplicht aanvragen. 
 
Wij kunnen ons voorstellen dat u geen behoefte heeft aan de administratieve rompslomp die hierbij komt kijken. Daarom bieden wij u de mogelijkheid dit uit handen te nemen.