Zonnepanelen
Het Energieloket in
Surhuisterveen
<<=Terug naar plaats Surhuisterveen

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Het Energieloket
Gedempte Vaart 36
9231AV Surhuisterveen

tel: 0512-820237

Extra informatie

Welkom bij het Energieloket.com   
Specialist in zonne-energie 
 
het Energieloket.com heeft zich gespecialiseerd in zonne-energie. Wij leveren en installeren uitsluitend solar-systemen van topkwaliteit, met goede garantievoorwaarden. 
 
Wij adviseren u graag geheel vrijblijvend een op uw situatie toegesneden renderend systeem. 
 
Bovendien is het energieloket.com dé totaalaanbieder van energiebesparende maatregelen in het noorden van Nederland. Energiebesparing is goed voor het milieu en uw portemonnee! Daarnaast is hetEnergieloket.com ook het adres voor led-verlichting, zonneboilers en EPA-advisering. 
 
Werkwijze zonne-energie 
 
Als u bij ons een offerte aanvraagd, bent u uiteraard geinteresseerd in zonne-energie. U vraagt een offerte aan d.m.v. de offertebutton op deze site. Nadat u uw gegevens heeft achtergelaten, neemt een adviseur van het energieloket.com contact met u op om uw locatie op te nemen.  
 
Hij geeft u ter plaatse informatie en advies, zonder enige vorm van poeha. Daarna krijgt u per post geheel vrijblijvend een offerte op maat. Vervolgens is de keus aan u. Bij akkoord, komen onze monteurs op een afgesproken dag uw solar installatie monteren. 
 
Nogmaals; wij werken uitsluitend met topkwaliteit van een beursgenoteerde groothandel. 
 
Werkwijze energiebesparing 
 
Uit ideëel oogpunt adviseert ‘hetEnergieloket.com’ haar klanten volgens het ‘Trias Energetica’ principe. Trias Energetica is een drie-stappen-plan bedoeld voor bedrijven, huishoudens en overheden, om stap voor stap klimaatneutraal te worden. Dit schema wordt vaak gebruikt door de milieubewegingen. Dit begrip is in 1996 geïntroduceerd door Novem, tegenwoordig AgentschapNL. 
 
De drie stappen zijn: 
 
♦ Terugdringen van onnodig energieverbruik, bijvoorbeeld energiebesparing in de vorm van goede warmte isolatie; 
♦ Voor de resterende behoefte zoveel mogelijk duurzame energie inzetten, bijvoorbeeld wind, zon, biomassa of aardwarmte; 
♦ Zuinig en efficiënt gebruikmaken van fossiele bronnen, als duurzame energie niet volstaan. Bijvoorbeeld door optimaal gebruik te maken van de CO2-arme elektriciteit van een afvalverbrandingsinstallatie.