Zonnepanelen
Awizon Zonne Energie in
Surhuisterveen
<<=Terug naar plaats Surhuisterveen

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Awizon Zonne Energie
Meander 3
9231DB Surhuisterveen

tel: 0512-363031

Extra informatie

Awizon kan terugkijken op meer dan 10 jaar ervaring in het leveren en plaatsen van zonne-energiesystemen. Pak uw winst met de hoge kwaliteit zonnepanelen van Awizon! Naast advies, levering en plaatsing beschikken wij over een eigen onderhoudsservice. Awizon is gevestigd in Surhuisterveen en levert in het noorden van Nederland. Laat u vakkundig adviseren over een zonne-energie installatie op maat!   
Awizon is opgericht in 2003 en is gespecialiseerd in de realisatie van zonne-energie projecten en producten: 
Zonnepanelen voor het opwekken van electriciteit; 
Zonthermisch voor warm water (zonneboiler). 
 
Uw partner voor zonne-energie 
 
Met Awizon heeft u dé partner voor zonne-energieconcepten; ongeacht of dit een klein- of een grootschalig project betreft. Naast advisering verzorgt Awizon het hele traject van aankoop tot en met installatie van uw zonne-energiesysteem. Daardoor kunt u erop rekenen dat u niet alleen verantwoord, maar ook winstgevend energie verbruikt. Een investering met perspectief. Zorg voor het milieu en vermindering van uw energierekeningen is de hoofdzaak. 
 
Missie en visie 
 
De filosofie van Awizon is simpel en doeltreffend. We hebben de aarde in bruikleen. En daarom willen wij dat iedereen op verantwoorde en doeltreffende wijze van energie wordt voorzien. Dit realiseren we door middel van duurzame energieopwekking. Op deze manier kunnen we volledig in onze energiebehoefte voorzien en sparen we niet alleen het milieu, maar creëren we ook een betrouwbare eigen energievoorziening. 
 
Samenwerking Bouma Technisch Installatiebedrijf 
 
Awizon is sinds eind 2012 een samenwerkingsverband aangegaan met Bouma Technisch Installatiebedrijf uit Sumar. 
Met dit samenwerkingsverband worden beide bedrijven versterkt.

Specialiteit
  • Zonnepanelen 
  • Zonneboilers