Zonnepanelen
Sikma Installatie BV & Baderie Sikma in
Sneek
<<=Terug naar plaats Sneek

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Sikma Installatie BV & Baderie Sikma
Edisonstraat 15
8606 JH Sneek

tel: 0515 - 414418

Extra informatie

Sikma Installatie    
Sikma Installatie is een begrip als totaal installateur in SWF en omstreken. Dit is vooral te danken aan de dynamiek van de organisatie en het vertrouwen van onze klanten. Maar ook aan de filosofie dat slagvaardigheid, kwaliteit en service bepalende factoren zijn voor continuïteit en groei. 
Plezierige bijkomstigheden zijn de korte communicatielijnen en flexibiliteit. 
Ruim een halve eeuw ervaring staat daarnaast borg voor een grondige kennis van zaken.  
 
Ieder van de driehoofdige directie heeft z'n eigen specialisme. Dat heeft het voordeel dat zaken snel kunnen worden kortgesloten. De synergie die hieruit voortvloeit komt ten goede aan realisatie van projecten. De capaciteit van Sikma Installatie bestaat uit circa 45 medewerkers. Hierdoor is de bewegelijkheid van de organisatie relatief groot.  
 
Bij kwaliteit hoort service. Daarom staat onze servicedienst ook tijdens de weekeinden klaar om problemen op te lossen. Dit geldt uiteraard ook voor de nazorg van diverse projecten. Ook de uwe.  
 
Sinds een aantal jaar is Sikma installatie gevestigd op industrieterrein de Houkeslooot. In dit pand zijn alle onderdelen van Sikma Installatie ondergebracht.Waaronder een Baderie sanitair showroom. Na jarenlang in de binnenstad van sneek te zijn gevestigd was dit een logische stap met het oog op continuïteit en groei. 
 
Onze medewerkers weten niet alleen wat er tijdens installatiewerkzaamheden moet gebeuren, maar denken ook graag mee met wat er leeft in het voor- en natraject. Dit leidt vaak tot oplossingen waardoor slagvaardiger en kosten- besparender kan worden gewerkt. Veelal worden projecten uitgevoerd volgens compleet aangeleverde informatie. Maar door Sikma Installatie in een vroeg stadium als meedenker te betrekken bij projecten, bent u verzekerd van een optimaal eindresultaat. Op grond van een overwogen ontwerp zijn wij in staat om voor u te tekenen en te calculeren. 
 
Zonne-energie = Duurzame energie!  
 
Voor niets gaat de zon op ! dat is een van de bekendste uitspraken in Nederland. En het klopt, dus maak er gebruik van! Hier wordt u stap voor stap geïnformeerd over de werking, mogelijkheden en besparingen. 
 
Duurzame energie  
 
Duurzame energie is energie waarover de mensheid in de praktijk voor onbeperkte tijd kan beschikken en waarbij door het gebruik ervan het leefmilieu en de mogelijkheden voor toekomstige generaties niet worden benadeeld.’ 
Dit betekent dat er bij duurzame energie gebruik wordt gemaakt van oneindige bronnen van energie die in de natuur aanwezig zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan windenergie of zonne-energie. Bij het opwekken van duurzame energie vervuilen we onze aarde niet zodat de generaties die na ons komen ook een schone aarde hebben.