Zonnepanelen
Hiemstra Installatietechniek BV in
Sneek
<<=Terug naar plaats Sneek

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Hiemstra Installatietechniek BV
Rienck Bockemakade 8
8601AC Sneek

tel: 0515-412371

Extra informatie

Uw installatiebedrijf: Hiemstra Installatietechniek Sneek heet u welkom.   
Voor al uw: elektrotechniek, verlichting, airconditioning, brandmeldinstallatie, alarminstallatie, camerabewaking, pv-panelen zonnepanelen, data-netwerken, cv, water, gas. 
 
Installatietechniek is al sinds 1946 ons vak. 
 
Sindsdien zijn wij uitgegroeid tot een volwassen, allround en innovatief installatiebedrijf. Hiemstra Installatietechniek kan met 
alle facetten van de installatietechniek uitstekend uit de voeten. Wij zijn dan ook meer dan alleen elektrotechniek: u vindt bij ons een totaalpakket aan diensten. 
Daarmee zijn wij van A tot Z uw volwaardige bouwpartner en installatieadviseur. 
 
Hoogwaardig installatiewerk van uitstekende kwaliteit en een vlotte afhandeling is bij ons standaard. Daarvoor staan wij persoonlijk garant. Wij nemen u de zorg voor al uw installaties graag uit handen! 
 
Hiemstra. Verzorgd tot in de details. 
 
Hiemstra Installatietechniek combineert jarenlange ervaring met up-to-date vakkennis. Ons betrokken, vakbekwaam personeel zet zich enthousiast in voor iedere opdracht. Uw wens - of die van uw opdrachtgever - is ons uitgangspunt. De specialisten van Hiemstra Installatietechniek denken met u mee. Vanaf het eerste ontwerp tot de daadwerkelijke realisatie. 
 
Hiemstra. Erkende kwaliteit. 
 
Hiemstra Installatietechniek richt zich grotendeels op de zakelijke markt. Wij zijn inzetbaar in utiliteitsbouw, industrie en woningbouw. Tevens werken wij voor gemeenten, (semi-)overheid en particuliere klanten. Vanzelfsprekend zijn wij in het bezit van alle nodige certificeringen en erkenningen. Enkele hiervan zijn: 
 
•KOMO Instal 
•Erkend BORG Beveiligingsbedrijf 
•Erkend brandmeldinstallatiebedrijf 
•Erkend Leerbedrijf 
•F-Gassen (airco) 
•VCA 
 
Een waarborg voor kwaliteit en veiligheid!