Zonnepanelen
Nieuwe Energie in
Leiden
<<=Terug naar plaats Leiden

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Nieuwe Energie
3e Binnenvestgracht 23 M unit 15
2312 NR Leiden

tel: 06-45924103

Extra informatie

Leiden en regio energieneutraal, dat is waar EnergiekLeiden voor gaat:  100% duurzaam en 100% lokaal!  
 
Wilt u graag uw energierekening omlaag brengen, energie besparen of bent u geïnteresseerd in het realiseren van een duurzame oplossing? Vindt u het lastig om hierover de juiste informatie te verkrijgen of ziet u er tegenop om eraan te beginnen? EnergiekLeiden biedt u praktische hulp en begeleiding waardoor u geheel ontzorgd wordt! 
 
Wij organiseren en stimuleren allerlei acties voor alle inwoners van Leiden: individuele huiseigenaren en -huurders, maar ook voor winkeliers, bedrijven, organisaties, overheden en scholen. 
Door ons komt u op het juiste spoor, zodat u gemakkelijk uw eigen duurzame oplossing realiseert! 
 
Wat is EnergiekLeiden? 
 
Bij steeds meer burgers, bedrijven en instellingen in Leiden leeft de wens om de energie die zij verbruiken duurzaam op te wekken. Deze wens is de aanleiding voor de oprichting van EnergiekLeiden. 
 
Wat is EnergiekLeiden? 
 
EnergiekLeiden is een non-profit stichting. De groep medewerkers, nu nog 100% vrijwilligers, groeit gestaag en is bijzonder actief, desondanks kunnen wij altijd nieuwe mensen gebruiken! Wilt u ons team komen versterken, neem dan contact met ons op! 
 
EnergiekLeiden werkt samen met sterke en deskundige, betrouwbare partners, zowel landelijk als lokaal. Behalve goed aangeschreven lokale leveranciers, installateurs en adviseurs, hebben wij samenwerkingsverbanden met o.a woningcorporatie Portaal. 
 
Wat wil EnergiekLeiden bereiken? 
 
EnergiekLeiden streeft er naar om Leiden als gehele stad energieneutraal te maken. Wij willen maximaal gebruik maken van alle duurzame oplossingen die in de stad toegepast kunnen worden. Te denken valt aan zonnepanelen, zonneboilers, isolatie en energiebesparing, energiezuinige apparatuur/verlichting en nog veel meer. Steeds meer mensen vinden duurzaamheid belangrijk, maar weten niet waar en hoe ze moeten beginnen. EnergiekLeiden is uw partner om de voordelen in uw situatie toe te passen. Duurzaam is fun, goed voor het milieu en bovenal goed voor uw portemonnee! 
 
Wat kunt u van ons de komende tijd verwachten? 
 
•Diverse informatiebijeenkomsten over de mogelijkheden voor duurzame toepassingen. 
•Diverse zonnepanelenacties voor alle inwoners (huizenbezitters èn huurders) van Leiden. Door collectief zonnepanelen in te kopen kunnen wij scherpe prijzen bedingen. Inmiddels heeft deze actie al in de Stevenshof plaatsgevonden en staat de volgende wijk voor oktober op de rol. 
•Bij diverse scholengemeenschappen lopen projecten om een deel van hun gebouwen te voorzien van zonnepanelen.  
•De maatschappij kan niet zonder vervoer en transport. EnergiekLeiden werkt hard om duurzame mobiliteitstoepassingen in het Leidse straatbeeld te krijgen. 
•Op dit moment werkt EnergiekLeiden aan de totstandkoming van een energiedesk voor het Midden- en Kleinbedrijf (MKB). Binnenkort kunt u hier op de site meer over lezen.