Zonnepanelen
Solar-Leiden.nl in
Leiden
<<=Terug naar plaats Leiden

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Solar-Leiden.nl
Kenauweg 14D
2331 BB Leiden

tel: 06 12493693

Extra informatie

Zonnepanelen of wel “duurzame installaties” zijn investeringen voor tenminste 25 jaar, Wij van Solar-Leiden geven u ook die garantie. door de juiste berekeningen te maken voor uw situatie zal u zien dat dat een zonnestroom installatie niet zomaar een pakketje is maar maatwerk. de juiste samen stelling en garanties geeft u een optimaal rendement en behoed u voor onverwachte kosten als defecten en beloftes.   
Vergelijk onze offerte maar eens en verzeker u van een echte besparing i.p.v. mooie beloftes. 
 
VOORDELEN VAN ZONNE-ENERGIE: 
 
•De zon is gratis en schijnt elke dag 
•Zonnestroom is goedkoper dan stroom van het net. 
•Uw investering rendeert veel beter dan op de bank. 
•Stijging energielabel en woningwaarde. 
•Zonnepanelen behoeven geen onderhoud en zijn geruisloos. 
•Installatie van zonnepanelen en boilers duurt 1 werkdag. 
•Geen hak en breekwerk tijdens de installatie. 
•Een betere energieprestatie van uw woning .  
•Rentekorting van 0.2% op uw Hyphotheek. info? 
 
Omdat wij direct inkopen bij de fabrikant kunnen wij u een mooie prijs bieden. wij hebben dan ook niets met inkoop-acties of gezamenlijk inkopen omdat dit de markt verstoord. Een goede installatie is niet de goedkoopste maar de beste voor uw situatie. Bij elke inkoop actie zit er een partij tussen die er niet thuis hoort, deze weten ook vrij weinig van de installaties en besteden hun kennis dan ook uit en ook hun verkregen installaties. Direct de juiste partij vinden is natuurlijk lastig maar u vergelijkt uw offerte met een paar factoren: prijs, opbrengst en hoe lang zal de aanbieder of inkoop organisatie blijven bestaan. het verleden geeft wel aan dat eerste inkoop acties geen garanties bieden in manco’s. 
 
Door samenwerkingen met fabrikanten en leveranciers over de grens lopen we voor op alle nieuwe ontwikkelingen en kunnen u dus systemen aanbieden die meer renderen dan andere aanbieders. 
 
Er komen helaas door de populariteit van zonnepanelen steeds meer aanbieders van zonnepanelen. omdat deze branche nog heel jong is moeten we uitkijken voor de zogenaamde ”Cowboys”( bedrijven ) zonder technische achtergrond of verwant met energie snel geld willen verdienen aan de onwetendheid van de consument. Een zonnestroom installatie moet vakkundig van te voren worden geconfigureerd op uw wens en locatie en daarbij dus de belofte na komen in de terugverdientijd. Daarnaast zal een systeem tenminste 25 jaar meegaan met een garantie periode van minimaal 10 jaar, u moet dus wel ergens op terug kunnen vallen. 
 
Waarom Solar-Leiden ? 
 
•Maatwerk en persoonlijk advies is onze kracht. 
•Een aanspreekpunt en showroom voor de spontane bezoeken. 
•deskundigheid op zonne-energie maar ook bouwkundig voor de onderliggende constructies. 
•Wij kunnen de systemen ook op lease / huurkoop aanbieden. 
•Wij gebruiken alleen merken bij elkaar die hun garantie kunnen waarmaken. dat kan door externe verzekeringsbanken als de de bank van Munich Re. www.munichre.com. Dat geeft u de garantie dat u met de barcode van het paneel of omvormer kan aankloppen en er ook daadwerkelijk wat gebeurd. 
•Gecertificeerde installaties volgens NEN. 1010. en na controle op het vermogen. 
•Wij staan direct voor u klaar, en wij nemen voor u de tijd om te adviseren. 
 
Garantie: 
 
•10 jaar op alle omvormers 
•10 jaar op montage en het materiaal 
•10 jaar opbrengst garantie 
•10 jaar product garantie op zonnepanelen 
•25 jaar op tenminste 85% van het vermogen 
•24 uur bereikbaar per mail 
 
OVER ZONNEPANELEN 
 
Hoe werkt een zonnepaneel? 
 
Een module (zonnepaneel) bestaat uit aaneengeschakelde cellen die energie opleveren. De zonnecellen zijn gemaakt van silicium en bestaat uit twee lagen met daar tussen in een grenslaag. Als het licht op de cellen valt gaat het fotovoltaisch effect in werking. Het zonlicht wordt opgevangen en omgezet in elektrische energie. Door het schakelen van de cellen bouwen we een bepaald voltage op en met het in serie schakelen van de panelen kunnen we dus zelf bepalen hoeveel volt en Watt we nodig hebben om aan uw behoefte aan energie te voldoen. 
 
Het verschil tussen Mono en Poly Zonnepanelen. 
 
Poly en Mono-kristallijn worden beide uit de zelfde grondstoffen gemaakt, namelijk silliciumzand. Bij het stolproces van de poly-kristallijne ingots van vloeibare naar vaste vorm laat men het silicium gewoon stollen zonder extra handelingen. De kristallen blijven dan kris kras door elkaar liggen. Bij het proces van Mono-kristallijn gaat men de polarisatie van de kristallen beinvloeden tijdens het stollen zodat de kristallen allemaal dezelfde kant op komen te liggen. Het voordeel daarvan is dat de mono-kristalijne cellen iets meer meer stroom opwekken en beter tegen hoge temperaturen kan. De panelen met mono cellen zijn dus ook iets duurder dan de poly panelen. 
 
Het oog wil ook wat 
 
Omdat kwaliteit niet alleen te maken heeft met het het product maar ook zeker het esthetische van de installatie bied Solar-ZuidHolland heel vaak de geheel zwarte panelen aan van GH-Solar het geeft een dak vlak veel meer rust dan de blauw / witte platen en geeft zo een stukje meerwaarden aan het dak. De “all-black” panelen zijn uitgerust met zwarte mono-cellen op een zwarte backscheet en een aluminium zwarte omlijsting. 
 
Terugverdientijd / rendement. 
 
In onze offertes staan grafieken en tabellen over de investering die u doet tegen over de energie kosten. Deze berekeningen worden gemaakt op basis van zon uren en is gemiddeld 1450 uur over de afgelopen 20 jaar. Wat staat voor een instraling van +/- 1000kWh/m²/jaar volgens de instraling gegevens van Nasa. De productie factor is dan minus verlies van de perfecte ligging/kabel verlies.