Zonnepanelen
Vossebelt BV Installatiebedrijf in
Houten
<<=Terug naar plaats Houten

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Vossebelt BV Installatiebedrijf
Pakketboot 5
3991CH Houten

tel: 030-2885108

Extra informatie

Vossebelt BV Installatiebedrijf is op 1 april 1967 opgericht door dhr. A. Vossebelt aan de Columbuslaan 401 te Utrecht.   
Aanvankelijk begon Arie Vossebelt met kantoor aan huis en een magazijn in twee garages achter het huis. De eerste klanten kwamen uit de buurt van Ermelo en Utrecht. Ermelo is de geboorteplaats van Arie Vossebelt, terwijl in Utrecht het bedrijf werd gevestigd waar hij reeds woonde. 
 
Door het vele werk in Ermelo werd ook hier vestiging gestart op 1 juni 1975. Deze vestiging is later door een oud medewerker overgenomen waarna dit bedrijf Wildeman Installatietechniek is gaan heten. Met dit bedrijf wordt nog steeds regelmatig samengewerkt. 
 
Het installatiebedrijf is na de Columbuslaan nog verhuisd naar een bedrijfspand aan de Kanaalweg, en de Verlengde Hoogravenseweg te Utrecht. 
Plaatje!!  
Op 1 januari 2000 zijn de medewerkers J. Stek en D. van Zijtveld in de direktie getreden om het bedrijf Vossebelt B.V. over te nemen. 
 
In december 2004 is het bedrijf gevestigd op de Nieuwe Schaft 19 te Houten tot de nieuwbouw op het industrieterrein "de Meerpaal" gereed is. 
 
Dit nieuwe bedrijfspand is medio september 2005 opgeleverd. 
 
Vossebelt Utrecht-Houten is uitgegroeid tot ca. 11 medewerkers. 
 
Vossebelt BV Installatiebedrijf is een gerenommeerd installatiebedrijf uit de regio Utrecht met 10 werknemers en bestaan als familiebedrijf sinds 1967. Als bedrijf zijn wij lid van Uneto-VNI en gecertificeerd STEK, VCA, waarborginstallateur. We zijn werkzaam in de particuliere en zakelijke markt voor zowel nieuwbouw als renovatie.  
 
Wij zijn gespecialiseerd in: 
 
•Verwarming (ook stadsverwarming) 
•Koeling 
•Ventilatie 
•Loodgieterswerk 
•Dak- en zinkwerk 
•Gas en waterleidingen 
•Service en Onderhoud