Zonnepanelen
Oranjedak BV in
Houten
<<=Terug naar plaats Houten

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Oranjedak BV
Vleugelboot 51
3991CM Houten

tel: 030-2387261

Extra informatie

Oranjedak    
Oranjedak is een van de sterkste spelers in de Nederlandse dakbedekkingsbranche en onderscheidend in partnership en professionele advisering. Oranjedak telt zes vestigingen met meer dan 300 professionals, die samen garant staan voor een hoge kwaliteit en optimale service. Oranjedak heeft meer dan 30 jaar ervaring in geheel Nederland.  
 
Visie 
 
Oranjedak is zich bewust van haar maatschappelijke verantwoordelijkheid en voert haar activiteiten veilig, duurzaam en milieuvriendelijk uit, in overeenstemming met de meest actuele wet- en regelgeving. Andere speerpunten van onze organisatie zijn klantvriendelijkheid, kostenefficiency, een platte organisatiestructuur en een heldere, open en integere stijl van zaken doen. 
 
Medewerkers 
 
Vakmanschap en betrokkenheid van onze medewerkers zijn beslissend voor uw tevredenheid en ons succes. Daarom heeft Oranjedak een scherp oog voor groei, veiligheid en welzijn van haar medewerkers en wordt het vergroten van kennis, prestaties en betrokkenheid gestimuleerd. 
 
Aanpak 
 
Betrokkenheid, intelligentie en vakkennis vormen de pijlers onder onze klant- en oplossingsgerichte mentaliteit. Ons werk start altijd met een inventarisatie. Deze biedt u een helder zicht op de problematiek en de geadviseerde oplossingen. Afhankelijk van het programma van eisen kiezen we de beste mogelijkheid. Bij renovatie kan dat bijvoorbeeld een uitgekiend meerjarenplan of onderhoudscontract zijn, bij nieuwbouw een inventief of kostenbesparend alternatief. In alle gevallen zijn wij een partner die meedenkt en verantwoordelijkheid neemt in het gehele traject, van aanvraag tot oplevering. Zwart op wit. 
 
Dienstenpakket 
 
Productieve samenwerking met sectoren gaat bij Oranjedak hand in hand met een voortdurende vernieuwing in het dienstenpakket, zowel in daktechniek als in service en onderhoud. Voorbeelden daarvan zijn de prestatiecontracten, nieuwe garantievormen en beheerscontracten, groendaken, leefdaken, waterdaken, Latchways® permanente valbeveiligingssystemen en Energydak®. 
 
Oranjedak werkt aan duurzamere woningen en gebouwen. Het dak speelt een essentiële rol bij de verduurzaming van gebouwen. Het kan zorgen voor effciënte ruimtebenutting en meer leefbaarheid, en bijdragen aan de oplossing van de milieu- en klimaatproblematiek. De duurzame oplossingen van Oranjedak lopen uiteen van pakeerdaken, dakterrassen en tuindaken tot en met waterbuffering en systemen voor energiewinning: 
 
  • PV systemen 
  • Zonthermische systemen 
  • Vegetatiedaken 
  • Waterdaken 
  • Leefdaken 
  • Parkeerdaken 
 
Oranjedak werkt intensief samen met andere partijen (TNO, Vebidak en Search) aan duurzame innovaties voor de gehele branche en is lid van Greenbuild.