Zonnepanelen
A-Solar in
Houten
<<=Terug naar plaats Houten

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

A-Solar
Hoofdveste 19
3992DH Houten

tel: 030-6354800

Extra informatie

Motivatie   
A-solar is in 2008 opgericht met als gedachte dat vandaag de dag er steeds meer mobiele apparaten op de markt komen, welke veel stroom vragen. Om bij te dragen aan het milieu hebben wij gezocht naar duurzame toepassingen om dit probleem een oplossing te bieden. 
 
Inmiddels zijn wij dé fabrikant op het gebied van innovatieve en praktische solar en stroom oplossingen voor dagelijks gebruik. Wij brengen een compleet assortiment betaalbare en gebruiksvriendelijke consumentenproducten op de markt die eenvoudig oplaadbaar zijn via zonne-energie en USB. De producten van A-solar hebben een eigentijds karakter en zijn van hoge kwaliteit. 
 
Introductie 
 
Met de laders en tassen (al dan niet) voorzien van een zonnecel kan overal en altijd mobiele apparatuur op een eenvoudige wijze worden opgeladen, via zonne-energie en/of USB. U moet hierbij denken aan het opladen van een mobiele telefoon, tablets, navigatie, MP3/MP4 speler, E-book reader en/of PDA. Het gebruik van de producten van A-solar maakt het meenemen van (veel) verschillende adapters, omvormers en diverse stekkers overbodig. Ideaal voor onderweg dus! 
 
Duurzaam en innovatief 
 
De producten van A-solar zijn duurzaam en innovatief. In 2011 én 2013 hebben wij de Red Dot Design Award gewonnen. De producten die speciaal voor de iPhone/ iPad en iPod zijn ontworpen, zijn officieel door Apple van licentie voorzien. De Chargers en Power Bags zijn gebruiksvriendelijk en bieden u onafhankelijkheid, omdat uw mobiele apparaten opgeladen kunnen worden (al dan niet) met behulp van zonne-energie. Onze tassen zijn gemaakt van gerecycled PET materiaal. De mobiele opladers en tassen zijn er voor uw veiligheid: nooit meer zonder stroom, juist op het moment dat u het hard nodig heeft! 
 
Verkrijgbaarheid 
 
De producten van A-solar zijn inmiddels verkrijgbaar in meer dan 50 landen bij verschillende (online) winkels in o.a. Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk, Italië, Spanje, Luxemburg, Duitsland en Verenigd Koninkrijk. Tevens zijn onze producten verkrijgbaar op diverse luchthavens, verspreid over de wereld. Op deze link bij “Waar te koop” kunt u de verschillende verkooppunten vinden. 
 
Relatiegeschenk 
 
Alle A-solar producten zijn uitermate geschikt als relatiegeschenk. Onze producten worden dan ook veelvuldig verkocht via Promotionele bedrijven. Alle Chargers en Power Bags zijn uitstekend te voorzien van uw bedrijfsnaam/ logo of slogan en daarom ideaal als relatiegeschenk of merchandise-product. Wij hebben de expertise in huis om producten op uw wensen te ontwikkelen. Referenties zijn o.a. Nuon, Fintessa, ANWB, Defensie etc. 
 
Ontwikkeling 
 
Ontwikkeling van nieuwe solar producten staat bij A-solar centraal. Wij zijn constant op zoek naar nieuwe hoge kwaliteit solar oplossingen en materialen. Wij besteden dan ook veel aandacht aan onderzoek en ontwikkeling van onze producten. We luisteren naar onze klanten wanneer wij nieuwe ideeën en producten ontwikkelen. Wanneer u een suggestie heeft, horen wat dat graag van u. 
 
Anywhere, anytime! 
 
Met onze gebruiksvriendelijke producten geven wij u extra stroom waar en wanneer u het nodig heeft. Of u nou gaat bergbeklimmen, een lange fietstocht gaat maken, op zakenreis gaat, of gewoon voor dagelijks gebruik, met de producten van A-solar heeft u altijd en overal extra energie bij de hand!