Zonnepanelen
Van Beusekom Harmelen in
Harmelen
<<=Terug naar plaats Harmelen

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Van Beusekom Harmelen
Leidsestraatweg 20
3481 EX Harmelen

tel: 06-54754076

Extra informatie

Meer dan 25 jaar elektrotechnische ervaring en vakkennis    
Van Beusekom Harmelen is opgericht in 1986. We beschikken dus over meer dan 25 jaar elektrotechnische ervaring. Veel van onze opdrachtgevers zijn al jarenlang klant. Ze waarderen de vakkennis van onze specialisten. Die zorgt ervoor dat systemen perfect worden opgeleverd en jarenlang zonder problemen werken.  
 
Partner voor installatiebedrijven en zonnepaneelproducenten 
 
Naast traditionele elektrotechnische werkzaamheden heeft Van Beusekom Harmelen zich al snel toegelegd op meer complexe werkzaamheden. Daardoor zijn we uitgegroeid tot een gewaardeerd partner van diverse gerenommeerde regionale installatiebedrijven. We verzorgen voor hen de montage van de bekabeling en sluiten de bijbehorende infrastructuur aan voor klimaat- en gebouwbeheer. Daarnaast installeren we voor profinergy B.V. kleine en grote zonnepaneelinstallaties bij particulieren en bedrijven.  
 
Zonnepanelen  
 
Van Beusekom Harmelen heeft een dochteronderneming genaamd Profinergy BV. Sinds 2009 houden we ons bezig met de verkoop en installatie van zonne-energiesystemen bij bedrijven en particulieren. Wij werken met gecertificeerde installateurs. Profinrg is centraal gevestigd in Harmelen (gemeente Woerden). Wij bedienen primair de Nederlandse markt. Wij richten ons op het MKB, agrarische bedrijven, woningcorporaties, installateurs en natuurlijk particulieren. 
Een deel van onze verkopen vindt plaats via onze website www.profinrg.nl. Klanten kunnen doe-het-zelf systemen via de website bestellen, maar wij kunnen uw systeem natuurlijk ook volledig turn key installeren. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de websites: www.profinrg.nl en www.allesoverzonnepanelen.nl 
 
Zowel van Beusekom Harmelen als Profinergy B.V. maken 100% gebruik van elektriciteit die opgewekt wordt door de zonnepanelen op ons eigen bedrijfspand in Harmelen. Duurzaam ondernemen is voor ons vanzelfsprekend.