Zonnepanelen
Profinergy B.V. in
Harmelen
<<=Terug naar plaats Harmelen

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Profinergy B.V.
Leidsestraatweg 20
3481 EX Harmelen

tel: 030 265 8512

Extra informatie

Profinrg is een zonnepanelen groothandel. Wij zijn een betrouwbare partner voor installateurs en leveren kwaliteitsproducten van gerenommeerde fabrikanten van zonnepanelen, omvormers, montagematerialen en monitoringsystemen. U kunt bij ons ook terecht voor complete plug-and-play sets.   
Profinrg zet zich in voor een verdere ontwikkeling van zonne-energie. Kies met ons de juiste koers. Wij maken waar wat we beloven.  
 
Profinrg is de webportal van Profinergy B.V. te Harmelen. Profinergy B.V. is een dochteronderneming van Van Beusekom Harmelen B.V, een elektrotechnisch montage en installatiebedrijf dat reeds 25 jaar bestaat. Samen met gemotiveerde medewerkers leveren wij dagelijks zonnestroomsystemen en producten aan bedrijven en particulieren. Cees van de Werken en Bert van Woudenberg hebben meer dan 3 jaar ervaring met zonne-energie. Inmiddels hebben zij honderden systemen verkocht en geinstalleerd. De mensen van Profinrg zijn goed opgeleid en beschikken over uitgebreide elektrotechnische en bouwkundige ervaring. Hierdoor zijn wij meer dan een handelsmaatschappij. Wij delen onze kennis en ervaring graag delen met onze klanten. 
 
Wij gaan graag samen met u de uitdaging aan om Nederland duurzamer te maken! 
 
Visie 
 
Wij willen onze klanten een eerlijk en deskundig advies geven, producten en systemen van kwaliteit afleveren die met het grootste gemak en eenvoud bij de klant afgeleverd en gemonteerd worden. Wij streven ernaar om zonne-energie betaalbaar te maken met voor de klant het maximale rendement. Wij wijzen bedrijven de weg naar een duurzame toekomst. Wij geloven dat we door samenwerking en een open communciatie met onze klanten succes zullen hebben. 
 
Organisatiewaarden 
 
Onderstaande waarden van onze visie zetten de koers uit voor Profinrg. 
 
- Maatschappelijke bijdrage 
- Service 
- Betrouwbaar 
- Eerlijk 
- Deskundig 
- Betaalbaar 
- Kwaliteit 
- Succes 
- Gemak/ Eenvoud 
 
missie 
 
Wij streven er voortdurend naar onze processen te optimaliseren waardoor we onze kosten reduceren, want lage kosten betekent een lage verkoopprijs. Alleen zo wordt zonne-energie betaalbaar. 
Maar de lage prijs mag niet ten kosten gaan van de service, daarom streven wij naar betrouwbare service. De aanschaf van zonne-energie moet eenvoudig worden. Klanten moeten volledig en eenvoudig geïnformeerd worden over de bouwkundige, technische, economische en fiscale mogelijkheden van zonne-energie. 
 
Zonnepanelen 
 
Zonnepanelen zijn opgebouwd uit individuele cellen die elektrische energie opwekken doormiddel van licht. Dit proces staat bekend als fotovoltaïsche energie en is gebaseerd op een bepaald materiaal waaruit bijna alle zonnecellen zijn gemaakt: silicium, een natuurlijk halfgeleider. 
 
Afhankelijk van de kristalstructuur van het silicium onderscheiden zicht twee soorten panelen: 
 
•Monokristallijne zonnecellen 
•Polykristallijne zonnecellen 
 
Profinrg heeft een ruim assortiment panelen, voor iedere situatie een geschikte oplossing. 
 
  • Jinko 
  • ET solar 
  • WanXiang 
  • RealForce 
  • ZNShine 
  • SunPower 
  • LG 
  • Panasonic 
 
Naast de kristallijne panelen heeft Profinrg ook CIS in het assortiment.