Zonnepanelen
Kees van Schaik BV Elektrotechniek in
Harmelen
<<=Terug naar plaats Harmelen

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Kees van Schaik BV Elektrotechniek
Productieweg 4
3481MH Harmelen

tel: 0348-443642

Extra informatie

WELKOM BIJ ELEKTROTECHNIEK KEES VAN SCHAIK BV   
Wij zijn een erkend elektrotechnisch installatiebedrijf en werken vanuit Harmelen in het hart van Nederland. Met ruime ervaring timmeren wij al vele jaren succesvol aan de weg. Wij besteden veel aandacht aan onze diensten en producten, werken met een enthousiast en vakkundig team die 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar staat. 
 
Ons streven is altijd om samen met u een succesvolle en jarenlange relatie op te bouwen. Dit doen wij door onze heldere afspraken na te komen en de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren voor een eerlijke en redelijke prijs. Vanuit onze magazijn in onze hoofdvestiging hebben wij veelal alle benodigde producten voor installatie, onderhoud en revisie op voorraad. Zo kunnen wij snel en adequaat inspelen bij eventuele calamiteiten. 
 
Onze werkwijze laat zich het beste omschrijven als professioneel, eerlijk en servicegericht met oog voor detail. Door ons heldere en vakkundige advies vooraf, weet u precies wat u achteraf van ons kunt verwachten. Wij werken zowel voor particulieren als voor de zakelijke markt. 
 
DIENSTEN 
 
Wij leveren een breed pakket aan diensten op het gebied van elektrotechniek zoals beveiligings- en lichtinstallaties en geven deskundig advies over energiebesparende oplossingen. Bovendien kunt u na ingebruikneming van uw installatie rekenen op ons betrouwbare service en onderhoud.  
 
Overweegt u een van onderstaande diensten in te willen huren, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij zitten boordevol energie en adviseren u graag over alle mogelijkheden en wijzen u graag op de voor- en nadelen. Maar ook zaken als, wat zijn de kosten, wat levert het op en hoe snel verdient u uw investering terug zowel op de korte- als de lange termijn. Elektrotechniek Kees van Schaik is als totaalinstallateur werkzaam op een breed gebied en wij zijn van vele markten thuis zoals: 
 
► ELEKTROTECHNIEK  
► DATA- EN TELECOM  
► INSPECTIE EN SERVICE  
► BEVEILIGING  
► ZONNEPANELEN  
 
ZONNEPANELEN 
 
Het investeren in zonnepanelen wordt steeds aantrekkelijker door dalende grondstofprijzen, lage rente, interessante subsidies en stijgende energieprijzen. Stroom uit zonlicht is tevens duurzaam, omdat bij de productie van elektriciteit geen broeikasgassen (CO2) en andere schadelijke stoffen vrijkomen. Een investering in zonnepanelen kan een behoorlijke besparing op uw energierekening opleveren en al in redelijke termijn terugverdiend worden. De terugverdientijd zal steeds korter worden mede door de verwachting dat de jaarlijkse energiekosten structureel blijven stijgen met zo'n 7 tot 8%. Het investeringsrendement is uiteraard ook afhankelijk van de kwaliteit van de panelen, de oriëntatie (liefst zuid), hellingshoek en schaduwval van bijvoorbeeld omliggende panden of bomen. 
 
Wij hechten veel waarde aan kwaliteit en klanttevredenheid en hebben daarom een kritische selectie gemaakt van de toe te passen panelen, componenten, te leveren vermogen, uitgebreide garanties en uiteindelijk natuurlijk de opbrengst van onze installatie.