Zonnepanelen
Van Marum Installateurs BV in
Groningen
<<=Terug naar plaats Groningen

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Van Marum Installateurs BV
Koldingweg 9 /B
9723HL Groningen

tel: 050-3120795

Extra informatie

Van Marum Installateurs is al meer dan 40 jaar het vertrouwde adres voor uw technische installaties. Ons installatiebedrijf is gevestigd op industrieterrein Driebond in Groningen.   
In het menu “diensten” vindt u een overzicht van de vakgebieden waarop wij u behulpzaam kunnen zijn; elektrotechniek, CV ketels, Verwarming, airco en regeltechniek. 
 
Ons werk wordt gekenmerkt door een grondige, doortastende maar vooral persoonlijke aanpak. Bij ons bent u geen nummer maar een klant! Wij doen ons werk met plezier en hebben verstand van ons vak. 
 
Op onze website kunt u informatie vinden over uiteenlopende onderwerpen. Zoals aarding en veiligheid van uw elektrische installatie maar ook over telecommunicatie, centrale verwarming of verlichting. Ook voor informatie over energiebesparing of een laadpaal voor uw elektrische auto, bent u bij ons aan het goede adres. 
 
Bovendien informeren we u graag over actuele onderwerpen, u vindt er onze aanbiedingen en informatie over projecten die we realiseer(d)en. 
 
Natuurlijk kunt u iets te weten komen over ons bedrijf of over de vacatures van dit moment. 
 
Kom gerust eens langs! De koffie staat klaar… 
 
van Marum installateurs stelt zich tot doel om duurzaam bij te dragen aan veilig gebruik van energie en doet dit door optimaal veilige installaties op te leveren. Hierbij hanteren wij de geldende Europese en Nederlandse veiligheidsrichtlijnen als uitgangspunt. 
We streven naar maatwerk voor iedere klant. Omdat ieder project uniek is zoeken wij steeds weer naar de best passende oplossing. 
 
Veiligheid 
 
Optimale veiligheid kan alleen bereikt worden met betrouwbare producten van hoogwaardige kwaliteit en met een goede organisatie en vakkundig personeel. 
 
Erkend installateur 
 
Van Marum Installateurs is SEI erkend en lid van Uneto-VNI. We hanteren ook de leveringsvoorwaarden van onze branchevereniging (ALIB/AVIC) . 
 
Garantie 
 
Wij staan voor het werk dat wij maken. U krijgt gegarandeerd een goed werkende installatie opgeleverd. 
 
Milieu en duurzaamheid 
 
Productie van goederen en verbruik van energie belasten het milieu. 
Onze bedrijfsvoering is er op gericht om zo efficiënt en effectief mogelijk met materialen om te gaan. 
 
Daarnaast zien wij het als onze taak om technische installaties te voorzien van energiezuinige apparatuur of klanten te bewegen tot de aanschaf daarvan. Zodat installaties ook tijdens het gebruik een zo laag mogelijke exploitatie- en milieulasten veroorzaken. 
 
Om dit te onderstrepen hebben wij zelf geinvesteerd in een een installatie met 40 zonnepanelen. Deze panelen zijn op het dak van ons bedrijfspand geplaatst en leveren jaarlijks ca. 4,5 MWh!

Specialiteit
 • Elektrotechniek 
 • Verwarming 
 • Waterleiding 
 • Gasinstallaties 
 • Klimaatbeheersing 
 • Regeltechniek 
 • Zonne-energie 
 • Inspecties 
 • Communicatie 
 • Beveiliging 
 • Onderhoudsabonnement