Zonnepanelen
Stol Verwarming-Sanitair BV in
Groningen
<<=Terug naar plaats Groningen

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Stol Verwarming-Sanitair BV
Hoendiep 102
9743AP Groningen

tel: 050-3121915

Extra informatie

Degelijk vakmanschap, dat is het fundament waarop T.Stol bv sinds 1903 haar activiteiten (en dat zijn vele!) uitvoert. Het bedrijf is gevestigd aan het Hoendiep 102 te Groningen op een uitstekend bereikbare locatie waar óók bezoekers vrij kunnen parkeren.   
In de showroom is een ruime keuze aan cv ketels, radiatoren, haarden en kachels, met daarnaast modern sanitair als: closets, wastafels en kranen. 
 
T. Stol bv bedient niet alleen de particuliere markt, maar óók bedrijven en overheidsinstellingen. 
 
Centrale Verwarming. 
 
Het vervangen van verouderde cv ketels door compacte hoogrendement ketels, met of zonder  
warmwatervoorziening is voor Stol dagelijks werk. Voor grotere gebouwen, kerken en flatgebouwen wordt met veel succes de cascadeopstelling toegepast. De gasbesparingen daarbij zijn spectaculair! 
Investeren in een H.R CV ketel levert een hoog belastingvrij rendement. Aan een vrijblijvende offerte zijn geen kosten verbonden. 
 
Sanitair. 
 
Een nieuwe badkamer staat bij velen hoog op het verlanglijstje. Stol voorziet op vakbekwame wijze in die behoefte. Het leggen van de leidingen, het eventueel nodige stuc, timmer en tegel werk word door Stol compleet verzorgd. Voor ouderen is in de toonzaal divers aangepast sanitair (o.a. verhoogde closetpotten) opgesteld. 
 
Haarden en kachels. 
 
In onze toonzaal is een ruime collectie haarden en kachels te bewonderen, zowel vrijstaande als inbouwhaarden - Beide te leveren in elektrische of gasuitvoering. Echte sfeermakers dus! 
 
Ventilatie. 
 
Een goede ventilatie moet in balans zijn. Bij T.Stol hebben ze daarvoor de juiste kennis en ervaring. 
"Warmte terugwinning" wordt hierbij vaak toegepast. 
 
Installatiematerialen. 
 
Vakkundige begeleiding is altijd aanwezig. Ook voor de "Doe het zelver" is Stol een goed adres. 
Alles op het gebied van installeren en repareren is in de meeste gevallen op voorraad en direct mee te nemen. Een goed advies daarbij is voor Stol vanzelfsprekend! Geen voorraad artikel? Dan bestellen wij het voor u.