Zonnepanelen
OPGEWEKT b.v. in
Den Haag
<<=Terug naar plaats Den Haag

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

OPGEWEKT b.v.
Westvlietweg 66p
2495 AA Den Haag

tel: (0)70 2210050

Extra informatie

OPGEWEKT in Den Haag biedt particulieren en bedrijven de mogelijkheid met behulp van een zonne-energiesysteem onafhankelijk en duurzaam zelf energie op te wekken.   
Wij zetten ons in voor een duurzame samenleving door kwaliteit en service op het gebied van zonne-energie te leveren en daarmee de uitstoot van CO2 te verminderen en de energiekosten te verlagen. 
 
Wij hebben een nauwe samenwerking met fabrikanten en leveranciers in binnen- en buitenland. Hierdoor zijn wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kunnen wij u altijd het juiste zonnesysteem aanbieden. Met onze maatwerk oplossingen kunt u het hoogste rendement voor uw woning of bedrijfspand behalen. zonnecellen, opgewekt 
 
OPGEWEKT realiseert zich dat de zonnepanelen branche voor u als klant nogal onoverzichtelijk kan zijn. De branche is immers nog jong en trekt veel soorten bedrijven aan. Sommige hiervan hebben niet de juiste ervaring, producten of bedoelingen en kunnen u als klant teleurgesteld achter laten. Bij OPGEWEKT staan uw belang en uw specifieke situatie centraal. Met onze persoonlijke aanpak en gedegen bouwkundige en elektrotechnische achtergrond zullen we u alle mogelijkheden en facetten van onze zonnesystemen uitleggen. Wij nemen de tijd om u zorgvuldig te adviseren bij uw keuze en we zorgen voor een vakkundige installatie. Elke zonnestroom installatie wordt van te voren exact geconfigureerd naar uw wensen en locatie, met als doel volledig te voldoen aan uw verwachtingen ten aanzien van de terugverdientijd en het rendement. Een systeem gaat doorgaans minstens 25 jaar mee en kent een garantieperiode van minimaal 10 jaar. Het is daarom belangrijk dat u met een betrouwbare partner in zee gaat. 
 
Waarom OPGEWEKT? 
 
•Persoonlijke aanpak en gedegen advies 
•Maatwerk voor elke situatie 
•Deskundigheid op zonne-energie maar ook ten aanzien van de onderliggende constructies 
•Uitsluitend gebruik van zonnepanelen van kwaliteitsmerken die hun garantie waar maken 
•Gecertificeerde installatie volgens NEN 1010 en nacontrole op het vermogen 
•Een vast aanspreekpunt en showroom voor productpresentatie en bezoeken 
•Scherpe prijs 
 
Werkwijze 
 
OPGEWEKT hecht veel waarde aan de kwaliteit van haar werk en dat van haar toeleveranciers. We gaan persoonlijk en zorgvuldig te werk, vanaf de eerste kennismaking tot en met het onderhoud van uw systeem. Zo zullen we altijd zelf bij u thuis of op uw bedrijf bekijken hoe de situatie is, zodat we een zonnesysteem op maat kunnen leveren. U gaat immers een investering doen die de komende 25 tot 30 jaar het hoogst mogelijke rendement moet leveren. 
 
Bij elk project doorlopen we de volgende stappen: 
 
Stap 1: Bezoek showroom in Den Haag of telefonisch contact 
We leggen u in een eerste gesprek graag alles uit over de PV- panelen, de omvormers, de bevestigingswijze en onze werkwijze aan de hand van voorbeelden in onze showroom . Wanneer u naar onze showroom komt is het handig als u ons de antwoorden kunt geven op de onderstaande vragen. 
 
•Hoe hoog is uw huidige energieverbruik in Kwh op jaarbasis? 
•Wat is uw doelstelling met uw eigen PV- panelen? Wilt u uw volledige verbruik afdekken of heeft u een specifiek budget beschikbaar voor het zonnesysteem? 
•Welke ruimte heeft u beschikbaar op uw dak (indicatie)? Wat is de oriëntatie van het dak ten opzichte van het zuiden? Zijn er plekken die (tijdelijk) schaduw hebben gedurende de dag (in zomer en winter)? 
•Zijn er obstakels waarmee we rekening moeten houden (bijv. dakkapel, schoorstenen, bomen of hoge gebouwen)? 
•Wat is de kleur van het dak? Wij kunnen namelijk ook zwart gekleurde panelen leveren die beter passen bij een een donker gekleurd dak. 
 
Op basis van uw antwoorden op bovenstaande vragen kunnen we alvast een geschikt zonnesysteem voorstellen en u een voorlopige prijsindicatie geven. 
 
Stap 2: Offerte aanvraag 
 
Indien u serieuze plannen heeft om te investeren in duurzame energie, komen wij graag bij u thuis voor een intakegesprek. Tijdens ons bezoek bekijken we de volgende zaken: 
 
•Controle van uw dak en dakbedekking 
•Meten van de beschikbare ruimte 
•Ligging van het dakvlak en de “loop” van de zon 
•Obstakels op uw dak en of in de omgeving 
•Mogelijke plaats voor de omvormer 
•Kabelverloop van de omvormer naar de meterkast 
•Geschiktheid van de elektriciteitsmeter voor teruglevering 
•Mogelijkheden voor uitbreiding van de stoppenkast 
•Monitoring van uw geplaatste systeem 
•Het gewenste rendement 
•Interesse in onderhoudscontract 
 
Stap 3: Offerte 
 
Op basis van de verzamelde informatie zullen we een offerte maken die nauw aansluit bij uw wensen en de mogelijkheden van uw huis. Hierin doen wij een voorstel voor het soort en aantal panelen, het type omvormer en de montagematerialen. De offerte bevat tevens een besparings- en terugverdienoverzicht. Dit overzicht biedt een realistische inschatting maar nimmer een garantie. Het rendement in het overzicht is over het algemeen conservatief ingeschat. De ervaring leert dat het rendement in de praktijk vaak hoger is. 
Wij sturen u de offerte digitaal toe om zodoende ons steentje bij te dragen aan behoud van het milieu. Indien u liever een offerte per post ontvangt, dan kan dat natuurlijk ook. 
 
Stap 4: Opdracht en subsidieaanvraag 
 
Na ondertekening van de offerte ontvangt u van ons een factuur voor een aanbetaling. Zodra we uw aanbetaling hebben ontvangen, zullen wij starten met de voorbereidingen voor de installatie van uw systeem. Indien u in aanmerking wil komen voor subsidie kunt u die meteen na ondertekening van de offerte aanvragen. Indien gewenst kunnen wij u hierbij assisteren. 
Normaal gesproken kan het systeem bij een woning in één dag geïnstalleerd worden. Dit is mede afhankelijk van het weer. Met (zware) regen of vorst kan het zijn dat we de installatie uit moeten stellen. We zullen dan contact met u opnemen om een nieuwe afspraak voor de installatie te maken.