Zonnepanelen
W. Th. van der Aa & Zn. Installatietechniek in
Den Haag
<<=Terug naar plaats Den Haag

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

W. Th. van der Aa & Zn. Installatietechniek
Chrysantplein 6
2565 BV Den Haag

tel: 070 3453771

Extra informatie

Familiebedrijf W. Th. van der Aa & Zn. Installatietechniek werkt als loodgieter, installateur, monteur en elektricien in Den Haag en de regio Haaglanden. Al vier generaties lang verwarmen, installeren en verbouwen wij de regio. Bij ons kunt u aankloppen voor betrouwbaar advies, deskundige uitvoering en jarenlange kennis en ervaring. Wij doen diverse soorten klussen: van dakwerk tot vloerverwarming, van keuken tot badkamer en van grootscheepse verbouwingen tot periodiek onderhoudswerk.    
Wij installeren én onderhouden onder andere: 
 
- centrale verwarming 
- loodgieterswerk 
- zonnepanelen 
- warmwatervoorziening 
- boilers 
- ventilatie 
- wand- en vloerverwarming 
- zinkwerk 
- elektrische installaties 
- sanitair 
 
W. Th. van der Aa & Zn. Installatietechniek is een echt familiebedrijf. Al sinds 1920 staan wij garant voor deskundige technische installaties. Van vader op zoon verwarmen, installeren en verbouwen wij al vier generaties lang de regio Haaglanden. Momenteel zijn Wim en zoon Geert de installateurs en jongste zoon Rens breidt onze dienstverlening uit met zijn elektrotechnische kennis. 
 
Duurzame oplossingen 
 
Innovatieve, duurzame oplossingen leveren voordeel op voor u en het milieu. Wij denken daarom graag mee over energiezuinige oplossingen voor uw huishouden. Denk bijvoorbeeld aan de installatie van zonneboilers, warmtepompen en micro-warmtekrachtkoppelingen met groot bedieningsgemak. Ook adviseren wij over mogelijke subsidieregelingen. 
 
Up-to-date technische kennis 
 
Wij investeren continu in onze ontwikkeling en expertise. Zo houden wij onze vakkennis up-to-date met vakbeurzen, workshops en cursussen. Op deze manier blijven wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de markt en de beste mogelijkheden voor uw verbouwing of installatie. 
 
Installatietechniek  
 
Van ouderwets loodgieterswerk, nieuwe centrale verwarming, badkamerverbouwingen tot en met zonnepanelen op uw dak: wij klaren graag de klus voor u! 
 
Goed vakwerk 
 
Bij verbouwingen en installaties voorkomt u problemen en onverwachte uitgaven door de juiste vakmensen in te schakelen. Samen met u doorlopen we tevoren alle werkzaamheden. Zo krijgt u passend advies, geniet u van de beste garantievoordelen en heeft u duidelijk inzicht in de kosten. Bij de uitvoering profiteert u van onze jarenlange kennis en ervaring. 
 
Duurzame oplossingen 
 
Innovatieve, duurzame oplossingen leveren voordeel op voor uw portemonnee, het milieu en de waarde van uw huis. Wij denken daarom graag mee over energiezuinige oplossingen voor uw huishouden. Denk bijvoorbeeld aan zonneboilers, zonnepanelen, warmtepompen en micro-warmtekrachtkoppelingen met groot bedieningsgemak. Naast de meest duurzame oplossingen voor uw huis, adviseren wij ook over mogelijke subsidieregelingen. 
 
Advies op maat  
 
Wij helpen u graag met de inrichting of aanleg van uw sanitair, verwarming of elektrische installatie. Welke cv-ketel of boiler past het beste in uw woonsituatie? Hoeveel zonnepanelen passen op uw dak? En welke mogelijkheden biedt uw badkamerbudget? Wij helpen u graag de juiste keuze maken en bieden een uitgebreid assortiment. Met opties in verschillende prijsklassen, in diverse uitvoeringen, kleuren en merken. 
 
Duurzame kwaliteit 
 
De installatie van uw nieuwe keuken, het onderhoud aan uw centrale verwarming of de uitbreiding, aanpassing of vernieuwing van uw elektrische installatie: dat laat u natuurlijk niet over aan de eerste de beste. Uw tevredenheid staat voor ons voorop. Daarom adviseren we u over de beste, mooiste en meest duurzame merken radiatoren, cv-ketels, vloerverwarming, zonne-energiesystemen, ventilatiesystemen en airconditioning op de Nederlandse markt. Passend bij uw woning en uw portemonnee, compleet -indien mogelijk- met subsidiemogelijkheden. Kwaliteit en goede garantievoorzieningen staan voorop.

Specialiteit
 • Airconditioning  
 • Boiler  
 • CV ketel  
 • Luchtbehandeling  
 • Sanitair  
 • Vloerverwarming  
 • Warmtepomp  
 • Waterleiding  
 • Zonne-energie  
 • Wandverwarming  
 • Elektrische installaties  
 • Badkamerverbouwing  
 • Advies op maat