Zonnepanelen
Hennink installatietechniek BV in
Den Haag
<<=Terug naar plaats Den Haag

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Hennink installatietechniek BV
Zinkwerf 45
2544 EC Den Haag

tel: 0900 0105

Extra informatie

Een warm welkom bij Hennink Installatietechniek BV    
Hennink installatietechniek BV is een installatiebedrijf, Specialist op het gebied van warmte, warm water, cv-ketels, (zonne)boilers en geisers met meer dan 35 jaar ervaring. 
 
Onze ervaring bestaat uit het aanleggen, repareren en onderhouden van electra, sanitair, gas, water, loodgieterswerk, dakwerkzaamheden en centraleverwarmingsinstallatie’s. 
 
Kwaliteit en klantgerichtheid is hierbij het uitgangspunt. Niet alleen werken wij met gekeurde materialen en gereedschap, ook zijn onze medewerkers gediplomeerd en scholen ze regelmatig bij. Kortom, ons streven is om de klant tevreden te stellen en een goed product af te leveren. 
 
Hennink is gespecialiseerd in alle vormen van installatietechniek. Negentig tot vijfennegentig procent van onze klanten zijn particulieren. Het werk loopt uiteen van het plaatsen en het onderhoud aan de cv-ketel, tot het installeren van badkamers en het vervangen van daken. 
 
Installatiebedrijf Hennink Geschiedenis 
 
Linda’s vader zette de onderneming 35 jaar geleden vanuit huis op. Een jaar geleden werd er een tweede vestiging geopend. Het vormt voor Linda het hoofdkantoor van waaruit het bedrijf gerund wordt. Dat doet ze samen met haar man Sascha van den Bosch. 
 
Hennink Installatietechniek Geschiedenis Hennink Installatietechniek Geschiedenis Hennink Installatietechniek Geschiedenis Hennink Installatietechniek Geschiedenis 
 
Linda van den Bosch was twintig toen haar vader overleed. Het bedrijf werd aan haar moeder nagelaten. Linda bleef actief in het bedrijf en nam het in 2000 over. Na de HAVO heb ik mijn boekhouddiploma’s gehaald. Technische papieren vond mijn vader ook belangrijk, dus heb ik mijn diploma’s gehaald voor watertechnisch- en gastechnisch installateur. Met haar technische vakkenkennis dwingt ze respect af bij haar eigen monteurs en medewerkers inmiddels 25 in totaal. 
 
Ons motto naar onze eigen mensen is: voer alle werkzaamheden uit, zoals je deze ook thuis verwacht. Dat begint bij een nette begroeting en een verzorgde uitstraling en eindigt bij het opgeruimd achterlaten van het huis na afronding van de werkzaamheden. Die kwaliteit uit zich ook in het up-to-date blijven van de laatste innovaties in het vak. 
 
Onze medewerkers worden daarom ook regelmatig bijgeschoold. Hennink Installatietechniek is typisch een familiebedrijf en dat is terug te zien in de sfeer. Linda en Sascha vinden daarom ook dat teamwork erg belangrijk is. Zelf zetten we ons 150 tot 200 procent in voor het bedrijf en je ziet vanzelf dat je medewerkers vanzelf in die ‘flow’ meegaan. 
 
Nu we klaar zijn met het opknappen van het nieuwe pand, zijn we bezig met het inrichten van een grotere showroom voor badkamers, met aparte klimaatafdeling met cv-ketels, radiatoren en airconditioning. Meegaan in de nieuwste technieken zit er bij Hennink installatie techniek gewoon ingebakken.