Zonnepanelen
Innodak Dakbedekking in
Boxtel
<<=Terug naar plaats Boxtel

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Innodak Dakbedekking
Mijlstraat 15
5281 LJ Boxtel

tel: 088-5002900

Extra informatie

Welkom bij Innodak. Innovatief in milieuvriendelijke daken.  . 
Innodak Dakbedekking is gespecialiseerd in het verzorgen van degelijke dakrenovaties, nieuwbouw projecten, de aanleg van daktuinen en het installeren van zonnepanelen. Gezien onze ruime ervaring en vakkundigheid zijn wij in staat voor elk dakproject een gedegen en praktijkgericht advies op te stellen vanuit onze vestigingen in Boxtel of Amsterdam. 
 
Het eindresultaat van een dakrenovatie is niet de oplevering van de dakrenovatie. Door servicegerichte onderhouds- of prestatiecontracten af te sluiten met Innodak Dakbedekking, wordt de gebouweigenaar ontzien in de zorg voor zijn dakonderhoud. Onze deskundigen staan hierbij borg voor het jaarlijks reinigen, inspecteren en preventief repareren van het dak, met daarbij een gedegen advies voor korte en lange termijn. 
 
Ook kunnen wij u adviseren op het gebied van rooffarming, dakmoestuinen, groendaken en dakveiligheid. 
 
Innodak Dakbedekking staat voor duurzaamheid en kwaliteit, maar een groot deel van onze werkzaamheden bestaan uit het renoveren van daken zowel klein als groot en het repareren van daklekkages en het jaarlijks onderhoud aan daken. 
 
Hierbij gebruiken wij de beste materialen en de modernste technieken en systemen. Met een open karakter en een optimale service staan wij voor u klaar. Op ons kunt u rekenen van start tot finish. 
 
Visie 
 
Innodak is in 1933 gestart onder de naam Voermans Dakbedekkingen en door de jaren heen uitgegroeid tot een dakrenovatie, onderhoudsbedrijf van betekenis, wij werken voor klanten zoals Heineken, KLM, Nederlandse spoorwegen, en zijn sterk vertegenwoordigd bij het onderhoud van ziekenhuizen en zorginstellingen. 

Er is sinds de oprichting veel veranderd op het gebied van daken en het aantal daken dat wij renoveren en onderhouden is enorm toegenomen, wij zijn uitgegroeid tot een specialist op het dakrenovatie. 
 
De wereld staat meer dan ooit voor een uitdaging. Hoe kunnen we samen de klimaatdoelen halen en van Kyoto een succes maken? Milieuvriendelijke daken spelen daarin een rol van betekenis. 
 
Innodak heeft als doelstelling om het dakoppervlak niet meer alleen als waterkerende laag te zien, maar ook als oppervlakte waar men wat mee kan, wij zien het dak als maaiveld! 
 
Op dit maaiveld kunnen groene, innovatieve daken worden aangelegd, deze verminderen het broeikaseffect en het energieverbruik. Doordat ze drastisch de energiekosten verlagen verdient de investering zich dubbel en dwars terug. Onze uitdaging? Voorop lopen in duurzaam bouwen en oplossingen bieden die hun tijd vooruit zijn. 
 
Zonnepanelen/Zonneboiler 
 
Innodak levert en installeert uitsluitend zonne-energiesystemen van hoogwaardige kwaliteit. De componenten van onze zerde-energiesystemen worden met zorg geselecteerd, zowel de panelen als de omvormers en bevestigers behoren tot de meest toonaangevende in de markt. Naast het installeren kan Innodak u ook adviseren bij de subsidieaanvraag en financierings oplossingen. 

Mono- en Polikristallijnen panelen 
 
Dit zijn de meest bekende kristallijnen panelen die wij zowel los als in complete pakketten met omvormers en bevestiging kunnen aanbieden. 
 
•Ze zijn efficiënt en hebben relatief hoge energie opbrengst. 
•Laagste prijs per geleverde Wp. 
•Hoogrendement panelen, minimaal 225 Wp. 
•Geschikt voor hellende en platte daken gericht tussen zuidoost en zuidwest. 
•Montage door mechanische bevestiging incl. waterdichte afwerking of montage als geballast systeem. 
•Het paneel heeft een krasbestendige en zelfreinigende geharde glasplaat. 
 
Subsidie voor Zonnepanelen 
 
Voor zonnepanelen geldt een overheidssubsidie de zogenaamde SDE regeling. Voor de subsidieregeling verwijzen wij u naar de site van Senternovem http://www.senternovem.nl/sde/zonnepanelen/index.asp 
 
Naast de overheidssubsidie zijn er vaak ook nog lokale subsidie mogelijkheden. Vraag bij uw gemeente en provincie naar de mogelijkheden voor u. 
 
Solior Zonneboiler 
 
De Solior zonneboiler verwarmt water milieuvriendelijk en goedkoop. Deze slimme en compacte zonneboiler is ontwikkeld voor platte daken, is onderhoudsarm en heeft een zeer lange levensduur. 
 
De werking van de zonneboiler is als volgt, de Solior zonneboiler staat op het dak en is gevuld met 150 liter water, dit wordt opgewarmd door de zon. De zonneboiler is aangesloten op uw combiketel, deze zorgt ervoor dat als de water temperatuur te laag is deze naverwarmd. Dit principe zorgt voor een besparing op uw energie verbruik tot 40%. 
 
Subsidie voor Zonneboiler 
 
De overheid wil graag dat zoveel mogelijk mensen schone energie gebruiken. Zo zorgen we er samen voor dat Nederland minder CO2 uitstoot. Daarom krijgt iedereen die nu een zonneboiler op zijn woning laat plaatsen een overheidssubsidie via de regeling Duurzame Warmte http://www.senternovem.nl/duurzamewarmte 
 
Naast de overheidssubsidie zijn er vaak ook nog lokale subsidie mogelijkheden. Vraag bij uw gemeente en provincie naar de mogelijkheden voor u.