Zonnepanelen
Freenergics in
Boxtel
<<=Terug naar plaats Boxtel

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Freenergics
Industrieweg 7 /A
5281RW Boxtel

tel: 0411-689725

Extra informatie

Freenergics is een full service bureau voor al uw vraagstukken met betrekking tot energiebesparing. Bij ons krijgt u middels persoonlijke advisering van experts de juiste combinatie van energieonafhankelijkheid, comfort en rendement met behoud van een esthetische uitstraling van uw woning of gebouw. Wij brengen daarbij alle mogelijkheden en wensen met elkaar in kaart voor een op maat gesneden Smart Energy Solution. Hiertoe hebben wij een groot aantal speciaal ontwikkelde reken-en configuratiemodellen in huis. Door onze fasegerichte aanpak zijn wij in staat om dit hoogwaardige advies te koppelen aan een lean and mean uitvoering.   
Ons vertrekpunt voor een Smart Energy Solution is niet hoe u het goedkoopst uit kunt zijn, maar hoe uw investering u het meest gaat opbrengen!  
 
Freenergics is een full service bureau voor al uw vraagstukken met betrekking tot energiebesparing. Bij ons krijgt u middels persoonlijke advisering van experts de juiste combinatie van energieonafhankelijkheid, comfort en rendement met behoud van een esthetische uitstraling van uw woning of gebouw. Wij brengen daarbij alle mogelijkheden en wensen met elkaar in kaart voor een op maat gesneden Smart Energy Solution. Hiertoe hebben wij een groot aantal speciaal ontwikkelde reken-en configuratiemodellen in huis. Door onze fasegerichte aanpak zijn wij in staat om dit hoogwaardige advies te koppelen aan een lean and mean uitvoering. Ons vertrekpunt voor een Smart Energy Solution is niet hoe u het goedkoopst uit kunt zijn, maar hoe uw investering u het meest gaat opbrengen! 
 
De oprichters van Freenergics bv. zijn de huidige directeur Tammo Bieze en zijn zakelijke partner Hans Priem. Hans Priem heeft als mede-oprichter een grote betrokkenheid met het team van Freenergics en het concept. Hij is op dit moment Business Manager bij VDL ETG. Deze onderneming is een grote toeleverancier van onder andere vacuum technology aan de grotere solar productiemachines. Op dit moment is hij verantwoordelijk voor business development op het gebied van deeltjesversnellers en vrije electron lasers. Hiervoor werkte hij bij Econcern als directeur voor de zonthermische systemen. In de periode 1994-2004 werkte hij voor ASML en Philips in diverse marketing- en businessfuncties. Hans heeft bedrijfseconomie gestudeerd in Tilburg.  
 
Missie & visie 
 
Missie 
 
Freenergics wil zorgen voor structureel lagere energiekosten en een hoger energierendement voor consumenten en bedrijven door middel van een totale Energy Make-over. Freenergics draagt hiermee bij aan een schonere en betere wereld door het aanbieden van onder andere duurzame en kwalitatieve solaroplossingen voor het verwarmen van water en het opwekken van elektriciteit. 
 
Visie 
 
Freenergics streeft ernaar dé specialist in Nederland te worden op het gebied van totale Energy Make-overs. Hiermee dragen we structureel bij aan lagere energiekosten en een hoger energierendement voor consumenten en bedrijven waarbij duurzame en kwalitatieve solaroplossingen centraal staan voor een schonere en betere wereld .  
 
Waarom zonne-energie? 
 
Met de zonnepanelen van Freenergics kunt u veel energie besparen en dat is goed voor uw portemonnee en het milieu! Wilt u weten hoeveel u kunt besparen? 
 
Hieronder kunt u berekenen hoeveel panelen u nodig heeft en wat deze u aan rendement en besparingen opleveren. De Freenergics configurator is zeer eenvoudig te bedienen en kost u slechts circa 1 minuut om te gebruiken. U krijgt dan niet alleen te zien hoeveel zonnepanelen u op uw dak kunt installeren, maar ook hoeveel uw investering is, wat de terugverdientijd is en hoeveel rendement u maakt. Wij beloven u dat dit een prettige verrassing voor u is. 
 
Zonnepanelen 
 
Freenergics heeft met zorg een aantal pakketten voor u samengesteld. Deze pakketten zijn inclusief de bij dit aantal passende stroomomvormer, solarkabels, solarstekkers e.d. Uiteraard kunnen in overleg ook andere panelen aangeboden worden. 
 
Met de Freenergics configurator kunt u een goede indruk krijgen hoeveel panelen u nodig heeft en wat deze u aan rendement en besparingen opleveren. Klik hier voor de configurator. Bij onzekerheid of en hoeveel zonnepanelen u kunt plaatsen, zal Freenergics altijd vrijblijvend een schouw bij u verrichten. Een schouw is ook altijd een onderdeel van het offertetraject. 
 
Bent u een bedrijf of wilt u meer dan 18 panelen plaatsen, wilt u zonnecollectoren in combinatie met zonnepanelen of wilt u graag een schouw? Neem dan contact met ons op voor een maatwerktraject. 
 
Economy pakket 
 
Samengesteld met panelen van Build Your Dreams (BYD). BYD is een kapitaalkrachtige multinational met een duidelijke missie en visie. Naast het produceren van zonnepanelen in China is BYD sterk in elektrisch vervoer, omvormers, batterijen en energieopslagsystemen. BYD is toonaangevend op het vlak van groene energie en zal hierin nog lang voorop blijven lopen. Met haar EU hoofdkantoor in Rotterdam is BYD inmiddels dichtbij.