Zonnepanelen
Elin Installaties B.V. in
Boxtel
<<=Terug naar plaats Boxtel

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Elin Installaties B.V.
Mijlstraat 22
5281 LL Boxtel

tel: 0411-616315

Extra informatie

Erkend installateur met eigen montage en servicedienst   
Natuurlijk zitten we er in de winter graag warmpjes bij en genieten we in hartje zomer graag van een cool briesje in huis. En ja, wat extra luxe en comfort in huis na een dag hard werken is lekker. Maar dit hoeft in de ogen van Elin niet ten koste te gaan van het milieu. En al helemaal niet uw maandlasten laten stijgen. Sterker nog; Elin installeert het juiste klimaat, luxe en woongenot. 
 
Energiezuinig, kostenbesparend én duurzaam! 
 
Ontdek het nu zelf met de zonneservice van Elin. Deze erkende en gecertificeerde expert laat u graag genieten van zonnige tijden. Van een uitvoerige inspectie en advies op maat, totaan de installatie en de jarenlange garantie. Laat de tempratuur maar stijgen en uw maanlasten zakken! 
 
Elin Installaties verzorgt al meer dan 15 jaar advies en installaties op het gebied van elektrotechniek in de regio. Gevestigd in Boxtel, in de buurt van 's-Hertogenbosch, bedienen we consumenten en bedrijven uit de regio's Den Bosch en Eindhoven, maar ook Tilburg, Oss, Nijmegen en daarbuiten. Onze meerwaarde schuilt in de kwaliteit die wij bieden in de vorm van onze service: daarom bieden we onze zonnepanelen ook aan in pakketten die naast de panelen bestaan uit montage en installatie.