Zonnepanelen
Rotor Energy B.V. in
Aalsmeer
<<=Terug naar plaats Aalsmeer

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Rotor Energy B.V.
Witteweg 50
1431 GZ Aalsmeer

tel: 0297 - 712356

Extra informatie

Welkom bij Rotor Energy B.V.   
Wij zijn een jong bedrijf, gestart in 2007, en gespecialiseerd in 
het importeren van, en de groot- en kleinhandel in windturbines, zonnepanelen en zonnewarmte. 
 
Al sinds de jaren zestig van de vorige eeuw is het de mensheid langzaam duidelijk geworden dat, als we op dezelfde manier doorgaan met het verbruiken van energie, we binnen 100 jaar energie- en klimaatproblemen krijgen die we tot dan toe voor onmogelijk hadden gehouden. 
 
Het remmen of stopzetten van de opwarming van onze planeet vraagt om een actief beleid waarin een ieder zijn verantwoordelijkheid draagt. 
 
Het terugdringen van CO2-productie speelt hierbij een zeer belangrijke rol. Met de producten die wij op de markt brengen is dit, ook voor de kleinere ondernemer of particulier, bereikbaar. 
 
Producten 
 
Rotor Energy biedt een breed gamma aan kwalitatief hoogwaardige hernieuwbare energie-producten van verschillende merken. 
Door de verschillende eigenschappen van deze produkten kunnen wij voor iedere situatie de beste oplossing bieden in de stijl die u mooi vind. 
 
Windenergy: 
 
  • Energy Ball 
  • Airdolphin 
  • Proven 
 
Zonne energy: 
 
  • Solar Power 
  • Solar Heat 
 
Infrarood: 
 
  • Infrarood panelen