Zonnepanelen
Bosse Elektrotechniek BV in
Aalsmeer
<<=Terug naar plaats Aalsmeer

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Bosse Elektrotechniek BV
Witteweg 58
1431GZ Aalsmeer

tel: 0297-331132

Extra informatie

Bosse Elektrotechniek B.V. is uw totaalinstallateur voor elektrotechniek, verlichting, beveiligingstechniek, zonnepanelen, laadstations en datanetwerken.   
Wij zijn een dynamische en jonge onderneming die klanttevredenheid hoog in het vaandel heeft staan! 
Wij voeren onze werkzaamheden uit voor o.a. bedrijven, aannemers en particulieren. 
 
Indien u na het bezoeken van onze website nog vragen heeft of wanneer u een afspraak met ons wilt maken, dan horen wij dat graag van u. 
 
Over Bosse Elektrotechniek B.V. Aalsmeer 
 
Bosse Elektrotechniek B.V. is 10 jaar geleden opgericht door Robert Bosse. Door de ruime ervaring die hij in de jaren daarvoor had opgedaan, in combinatie met zijn opleidingen tot technicus in zowel elektrotechniek als beveiligingstechniek, wilde hij de uitdaging aangaan om zelfstandig een bedrijf op te bouwen dat vakbekwaamheid en betrouwbaarheid zou uitstralen. 
 
Vanaf het begin kwamen er steeds meer opdrachten binnen, zodat Robert de klussen al snel niet meer alleen aan kon. Hierdoor heeft hij de eerste jaren een betrouwbaar netwerk van ZZP’ers opgebouwd zodat hij ook de grotere projecten kon realiseren, en ondertussen al zijn opdrachtgevers tevreden hield. Iets wat voor hem voor hem nog steeds hoog in het vaandel staat. 
 
Doordat de orderportefeuille bleef groeien is het bedrijf niet stil blijven staan, en werken er bij Bosse Elektrotechniek B.V. inmiddels 4 elektromonteurs die alle disciplines beheersen. Hierdoor kunnen zowel kleine aanpassingen als grote projecten worden gerealiseerd.  
 
6 Jaar geleden heeft Bosse Elektrotechniek B.V. het nieuwe magazijn aan de Witteweg in Aalsmeer betrokken. Doordat daar de voorraad daar op peil wordt gehouden kan er snel op de wensen van de opdrachtgevers worden ingesprongen. 
 
Ook nu het bedrijf inmiddels groter is gegroeid staat de persoonlijke en professionele aanpak van 10 jaar geleden staat nog steeds centraal binnen het bedrijf. 
 
Bosse Elektrotechniek B.V. is als erkend installatiebedrijf aangesloten bij Uneto-VNI en als erkend beveiligingsbedrijf aangesloten bij het VEB.

Specialiteit
  • Elektrotechniek  
  • Verlichting  
  • Beveiliging  
  • Data netwerken  
  • Domotica  
  • Energiebesparing  
  • Elektrisch verwarmen  
  • Zonnepanelen  
  • Laadstation EV-box