Zonnepanelen
Hans Stokkel Installatietechniek BV in
Aalsmeer
<<=Terug naar plaats Aalsmeer

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Hans Stokkel Installatietechniek BV
Molenvlietweg 6
1432GW Aalsmeer

tel: 0297-328387

Extra informatie

Het meest veelzijdige elektrotechnisch installatiebureau van Aalsmeer en omgeving   
In Aalsmeer levert Caiway nu ook glasvezel  
 
Voor het aansluiten van glasvezel van Caiway en inhome bekabeling kunt u ons bellen. 
 
Wat wij doen 
 
- Snel oplossen storingen  
- Licht- en krachtinstallaties 
- Brandmeldinstallaties  
- Data-en telefoonnetwerken  
- Alarminstallaties 
- Zonnepanelen 
- Intercom en Camerasystemen  
- Domotica 
 
Onze klanten 
 
Door onze veelzijdigheid en expertise werken wij voor particulieren, aannemers, bedrijven en woningbouwverenigingen. Neem contact met ons op via 0297-328387 of info@hansstokkel.nl met uw vragen en wensen. Wij staan u graag te woord en helpen u waar nodig met advies en uitleg over onze diensten en producten. 
 
Kwaliteit en betrouwbaarheid 
 
Wij hebben 45 jaar ervaring in de elektrotechniek en ons personeel bestaat uitsluitend uit vakmensen. Wij zijn lid van Uneto-VNI, de branche organisatie voor de elektrotechniek, erkend SEI installateur en lid van de Vereniging Europese Beveiligingsbedrijven (VEB). 
 
Diensten 
 
Hans Stokkel Installatietechniek levert een uitgebreid totaalpakket aan diensten en producten op het gebied van de elektrotechniek. U kunt bij ons terecht voor: 
 
- Snel oplossen storingen 
- Licht- en krachtinstallaties  
- Brandmeldinstallaties  
- Data- en telefoonnetwerken  
- Alarminstallaties 
 
- Zonnepanelen 
- Camerasystemen  
- Domotica 
- Verlichting 
- Intercom 
 
Duurzaamheid 
 
Wij zoeken graag met u naar mogelijkheden tot energiebesparing. Er zijn meer mogelijkheden dan u op het eerste gezicht zou denken. Een welbekend voorbeeld is de toepassing van LED verlichting. Wij houden daarom de technologieën achter LED verlichting goed voor u in de gaten. Ook zetten wij ons actief in om milieuvervuiling tegen te gaan. Zo wordt elke TL buis of gasontladingslamp bij ons netjes ingeleverd. Voor meer informatie over duurzaamheid kunt u hier klikken. 
 
Grotere Projecten 
 
Door de ondersteuning van onze vaste leveranciers en een uitgebreid netwerk kunnen wij ook grotere en complexere werken uitvoeren. Klik hier voor onze referenties.  
Ingewikkelde projecten met datanetwerken, beveiligingssystemen en brandmeldinstallaties zijn ook onderdeel van onze werkzaamheden. Zelfs het combineren van diverse systemen behoren tot de mogelijkheden.  
 
Service 
 
Wij proberen u altijd zo snel mogelijk van dienst te zijn zonder daarbij onze kwaliteitsstandaard bij uit het oog te verliezen. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn geven we u graag een uitgebreid advies waarbij we uw wensen zo duidelijk mogelijk kunnen krijgen. Daarnaast streven wij naar een goede nazorg door onder andere onderhoudscontracten af te sluiten en zo snel mogelijk storingen op te lossen door middel van ons 24uurs service.  
 
Zonnepanelen. 
 
Wilt u ook gebruik maken van de voordelen die een PV installatie kan brengen? 
Neem contact met ons op. 
 
Wij kunnen u helpen met het aanleggen en installeren. Ook leveren wij A-klasse panelen en omvormers.  
Enkele gebruikte merken zijn : 
 
  • Astronergy 
  • Yingli 
  • LG 
  • Solarworld 
  • SMA 
  • Omnik 
  • Mastervolt 
 
Wij kunnen u ondersteunen met subsidie aanvragen en duurzaamheids leningen. 
Bij elke aanvraag berekenen wij de terugverdientijd en de maximale jaaropbrengst. 
In een eenvoudig overzicht kunt u zien hoelang het duurt voordat u de PV installatie heeft terug verdient. 
Gemeente Aalsmeer bied voor particulieren een duurzaamheidslening aan. Tegen een lage rente kunt u uw PV installatie financieren.

Specialiteit
  • Telefooncentrale 
  • Verlichting