Zonnepanelen
Zonneplan BV in
Zwolle
<<=Terug naar plaats Zwolle

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Zonneplan BV
Burg van Roijensingel 12
8011CT Zwolle

tel: 038-4209014

Extra informatie

Zonneplan weet dat er een nieuwe tijd is aangebroken, een tijd van gratis stroom, de tijd van zonnepanelen. En wij willen iedereen hiervan laten profiteren. Door onze topkwaliteit zonnepanelen, vakkundige installatie en scherpe inkooptarieven kunnen wij u altijd de beste deal geven. Koopt u zonnepanelen via Zonneplan, dan bent u verzekerd van minimaal dertig jaar zorgeloos genieten van uw zelf opgewekte zonnestroom. Begin met besparen, er is geen tijd te verliezen.   
Zonneplan is persoonlijk 
 
Zonneplan staat voor 100% kwaliteit en een volledige service. Omdat ieder dak en iedere situatie verschillend is, hebben wij de unieke ZonneScan ontwikkeld. Deze innovatieve scan geeft inzicht geeft in de persoonlijke mogelijkheden van zonnepanelen, zodat u precies weet wat de kosten zijn, hoeveel energie u op kunt wekken en hoeveel u er uiteindelijk mee verdient. We geven een onafhankelijk betrouwbaar en vooral eerlijk advies om u zo alle zorgen uit handen te nemen.  
 
Alleen het beste is goed genoeg 
 
Zonneplan neemt alleen genoegen met de beste onderdelen. Zo leveren we alleen de beste panelen met het hoogste rendement, zelfs in beschaduwde omgevingen. Onze experts zorgen dat alle onderdelen exact op elkaar afgestemd zijn, waardoor er vrijwel geen energieverlies optreedt. De installatie wordt verzorgd door één van de 15 aangesloten installateurs, welke aan onze strenge eisen voldoen. 
 
Ons team 
 
Ons team werkt iedere dag vol enthousiasme aan Zonneplan. We hebben één gezamenlijk doel, namelijk iedereen te laten profiteren van de zon. Hierbij schermen we niet met lage prijzen, maar geven advies met verstand van zaken. Het feit dat wij zo snel groeien, hebben we aan ons bruisende team te danken.  
 
Constante kwaliteitscontrole 
 
Kwaliteit heeft Zonneplan hoog in het vaandel staan daarom worden de zonnepanelen tijdens het productieproces constant aan tests onderworpen. Zo wordt een optimaal rendement gegarandeerd, ook na jaren van bloostelling aan wind, vorst, sneeuw en temperatuurschommelingen. 1. Visuele inspectie zonnecellen. 2. Electroluminatietest, via infrarood komen de kleinste gebreken aan het licht. 3. Flash test hier wordt het daadwerkelijke vermogen bepaald. Tijdens de installatie is de montageleider verantwoordelijk voor de aangelegde installatie. Dit betekent dat de gehele installatie aangelegd wordt met een lange levensduur als uitgangspunt, denk hierbij ook aan kleine dingen als het voorkomen van schuren van bekabeling. Het overdrachtsprotocol zorgt ervoor dat beide partijen, zowel montageleider als klant, weten wat er geïnstalleerd is en akkoord zijn met de opgeleverde installatie.