Zonnepanelen
Energiewacht Groep in
Zwolle
<<=Terug naar plaats Zwolle

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Energiewacht Groep
Lippestraat 1
8028 PS Zwolle

Extra informatie

Zonnepanelen   
Wilt u ook uw eigen energie duurzaam opwekken? Dat kan met de zonnepanelen van Energiewacht Groep. Zonnepanelen zijn zeer milieuvriendelijk, omdat ze zonlicht omzetten in stroom zonder CO2 uit te stoten. Een ander voordeel is dat u de opgewekte stroom direct kunt gebruiken, waardoor u fors bespaart op uw energierekening.  
 
Subsidie van Energiewacht Groep! 
 
Omdat de subsidie op zonnepanelen van de overheid op is gegaan heeft Energiewacht Groep besloten zelf subsidie te geven op de zonnepanelenpakketten! Het aanschaffen van zonnepanelen bij Energiewacht Groep is daarom nu nog voordeliger. Deze subsidie kan namelijk oplopen tot wel  
€ 590,-!  
 
Interesse in zonnepanelen op uw dak? Doe de zonnepanelencheck! 
 
Wilt u weten of uw dak geschikt is voor zonnepanelen en wilt u een vrijblijvende en gratis offerte ontvangen? Vul dan het onderstaande formulier in. Aan de hand van de door u opgegeven gegevens zal onze adviseur u een gratis en vrijblijvende offerte doen toekomen. Deze offerte zal gestuurd worden naar het door u opgegeven e-mailadres. Na enkele dagen neemt onze adviseur contact met u op voor het beantwoorden van eventuele vragen of het maken van een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.  
 
U kunt ook kiezen om de zonnepanelencheck te doen via de banner aan de rechterzijde op deze pagina. Op deze manier kunt u in 5 simpele stappen bekijken wat de mogelijkheden van zonnepanelen in uw situatie zijn.  
 
Voordelen zonnepanelen Energiewacht Groep 
 
Het aanschaffen van zonnepanelen bij Energiewacht Groep heeft de volgende voordelen: 
 
• Energiewacht Groep regelt alles voor u, van advies tot installatie 
• Betrouwbare leverancier 
• Hoogstaande kwaliteit zonnepanelen 
• Kosteloos en vrijblijvend advies voor een optimaal rendement 
• Professionele installatie van de zonnepanelen  
• Scherpe prijzen inclusief plaatsing 
• Energiewacht Groep subsidie: Tot wel € 590,- voordeel!  
• Extra voordeel door verlaging btw in bouwsector van 21% naar 6% 
• Met de zonnepanelencheck van Energiewacht Groep weet u 5 simpele stappen waar u aan toe bent 
 
Hoe werken zonnepanelen? 
 
Een zonnepaneel zet zonlicht om naar elektriciteit. Het omzetten van licht in elektriciteit wordt aangeduid als ‘Photo Voltaic’. Vandaar dat zonnepanelen ook wel PV-panelen worden genoemd. 
 
Zonnepanelen 
 
Een zonnepaneel is een paneel dat bestaat uit kleine zonnecellen. Deze zonnecellen worden in de meeste gevallen gemaakt van silicium. Silicium wordt gewonnen uit zand en kan op een manier worden bewerkt dat er een positief en negatief geladen deel ontstaat als er licht op valt. Hierdoor ontstaat elektriciteit. Via kabels en leidingen wordt de door de zonnepanelen opgewekte elektriciteit via een omvormer omgezet in elektriciteit die direct in de woning gebruikt kan worden. Als er geen, of niet voldoende vraag, is (van apparaten) wordt de teveel opgewekte elektriciteit teruggeleverd aan het openbare elektriciteitsnet. Zo leveren de zonnepanelen extra rendement op! 
 
Ervaringen zonnepanelen Energiewacht Groep 
 
Dit gezin uit Scharnegoutum in Friesland spreekt over ‘de beste investering van ons leven’. Een aantal maanden geleden hebben zij via Energiewacht Groep 12 zonnepanelen gekocht. ‘Binnen een dag was alles geïnstalleerd!’  
 
Oriëntatie 
 
‘Na een uitgebreide oriëntatie kwamen we tot de conclusie dat Energiewacht Groep het beste bij ons paste. Niet alleen de offerte maar ook de betrouwbaarheid en professionaliteit van Energiewacht Groep met betrekking tot zonnepanelen maakte het voor ons meteen duidelijk dat we voor hen moesten kiezen. Zonnepalen kopen is namelijk niet zomaar een investering!’  
 
Geen omkijken 
 
‘Nadat we besloten hadden om zonnepanelen te kopen zette de adviseur van Energiewacht Groep alles in gang. Wij hadden nergens omkijken naar. Binnen de kortste keer lagen de zonnepanelen op ons dak en konden starten met besparen.’  
 
Opbrengst  
 
Nu, terugkijkend op de investering in zonnepanelen die zij een aantal maanden geleden hebben gedaan, is de familie erg tevreden. ‘Ik houd elke dag bij wat mijn opbrengst is van de zonnepanelen!’. Wanneer ik de huidige behaalde opbrengst doorbereken, produceren mijn zonnepanelen bijna evenveel energie als ik verbruik in huis. Dat is natuurlijk fantastisch!