Zonnepanelen
Rooftop Energy B.V. in
Waddinxveen
<<=Terug naar plaats Waddinxveen

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Rooftop Energy B.V.
Kouwe Hoek 20
2741 PX Waddinxveen

tel: (0)182 748090

Extra informatie

Basisscholen, MKB bedrijven, agrarische bedrijven, sporthallen en kantoorgebouwen kunnen stroom ontvangen van zonnepanelen op het eigen dak, maar zonder investering! Rooftop Energy financiert uw eigen zonnecentrale, plaatst de panelen op het dak en onderhoudt ze. U rekent alleen de geproduceerde elektriciteit af. Uw energierekening blijft constant en zo bespaart u op de energiekosten. De stroom die u gebruikt is voortaan echt duurzaam opgewekt!    
Het Rooftop Energy concept 
 
Rooftop Energy (RTE) is zelf stroom opwekken met zonnepanelen maar zonder investering! RTE plaatst panelen op het dak van uw pand en financiert de panelen. Het enige dat u doet is het afrekenen van de kWh's met RTE. Het mooie is dat daarmee uw energierekening de komende jaren constant blijft. Ondanks de stijgende energieprijzen. Bovendien is de stroom die u gebruikt voortaan echt duurzaam opgewekt!  
 
Duurzame elektriciteit 
 
Rooftop Energy is opgezet met ruime kennis en ervaring uit de energie- en installatiewereld. Wij willen op een slimme, zakelijke manier bijdragen aan decentrale energievoorziening die 100% duurzaam is. Wij stelden ons de vraag hoe we zonder overheidssubsidie zonne-energie aantrekkelijk kunnen maken voor de verbruiker in het kleinbedrijf of (semi)overheid. We merkten dat de investering in zonnepanelen, gekoppeld aan de terugverdientijd, de grootste barrière bleek te zijn om over te stappen op eigen, duurzame energieopwekking. 
 
Geen investering dus geen barrière 
 
Die barrière hebben we weggenomen. Triodos Groenfonds en particuliere investeerders nemen de investering in onze zonnecentrales voor hun rekening. Het enige dat een bedrijf, school of sportclub hoeft te doen is ‘ja’ zeggen tegen het kosteloos plaatsen van zonnepanelen op het dak van uw pand en Rooftop Energy de stroom te laten verzorgen. Tegen een tarief dat concurreert met wat u nu betaalt! Dit betekent voor uw organisatie dat: 
 
  • U de komende 10 jaar geen prijsverhoging krijgt 
  • Uw stroomvoorziening volkomen duurzaam is 
  • Uw organisatie zichtbaar bijdraagt aan een beter milieu 
 
Kortom, samen met Rooftop Energy bent u eenvoudig in staat uw ‘groene ambitie’ waar te maken. Wij nodigen u graag uit contact met ons op te nemen zodat wij u een passend voorstel kunnen doen. 
 
Hoe werkt het? 
 
Vaste energieprijs, plaatsen, leveren 
 
Rooftop Energy installeert een zonnecentrale op uw dak. Gedurende een periode van 10 jaar saldeert u de productie van de zonne-panelen tegen uw eigen elektriciteitsnota. Dit betekent dat de elektriciteit uit het zonnepaneel wordt weggestreept tegen uw eigen verbruik. Voor het restant van uw verbruik kunt u bij uw eigen leverancier blijven. U betaalt maandelijkse termijnen die concurreren met uw huidige energierekening. Bovendien ligt onze prijs voor 10 jaar vast. Omdat men verwacht dat de prijzen van elektriciteit de komende jaren zullen stijgen bent u met Rooftop Energy in alle opzichten beter af. 
 
De voordelen op een rij: 
 
  • Geen investering 
  • Vaste elektriciteitsprijs 
  • Volledig duurzaam 
  • Zichtbaar duurzaam 
 
Met een meter kunt u per dag precies de hoeveelheid opgewekte zonne-energie aflezen. 
 
Alles voor u geregeld  
 
U kunt in 4 stappen overschakelen op 100% duurzame energie zonder extra investering 
 
U stuurt een mail of fax met uw jaarafrekening. Aan de hand van uw jaarverbruik in kWh en uw huidige prijs kunnen wij eenvoudig opmaken of zonne-energie van Rooftop Energy in uw situatie interessant is. 
Wanneer deze zonne-energie interessant is bekijken we de mogelijkheden voor plaatsing van de zonnepanelen op uw dak. 
Is uw pand geschikt voor plaatsing van de zonnepanelen, dan bieden we u een contract aan met een looptijd van 10 jaar. Hierin staat onder meer dat RTE uw stroomleverancier wordt en dat de elektriciteitsprijzen vanaf dat moment de komende 10 jaar niet meer verhoogd zullen worden. 
We maken een afspraak voor plaatsing van de panelen op uw pand. Na plaatsing zal de zon uw belangrijkste leverancier van elektriciteit zijn. 
 
Garantie  
 
U betaalt de komende jaren niet meer aan stroom dan u nu betaalt 
U investeert niet in aanschaf of plaatsing van zonnepanelen 
De plaatsing van de panelen gebeurt onder garantie 
U bent verzekerd van elektriciteit gedurende de looptijd van het contract 
 
De techniek 
 
De techniek van zonne-energie leggen we hieronder graag voor u uit. De kennis van de werking van zonne-energie is niet nodig om te kiezen voor het maandelijkse financiële voordeel dat u kunt hebben met de zonnepanelen van Rooftop Energy. 
 
Zonnepanelen zetten zonnestraling direct om in elektriciteit. Die omzetting heet photovoltaïsche omzetting (PV). Eenvoudig gezegd bestaat een PV (zonne)paneel uit een reeks zonnecellen. Die cellen bestaan uit twee laagjes silicium en een geleidende laag. Onder invloed van zonlicht gaan de siliciumlagen elektronen uitwisselen. Die elektronen worden afgevoerd door de geleidende laag en zo ontstaat een elektrische stroom. 
 
Het vermogen van een zonnepaneel wordt uitgedrukt in Watt-piek (Wp). Het Watt-piekvermogen is de hoeveelheid elektriciteit die het systeem maximaal kan leveren bij volle zonnestraling. Indien de zon 24 uur per dag en 365 dagen per jaar zou schijnen zou 1 Wp gedurende 8.760 uur leveren en dus 8.760 Wh of bijna 8,8 kWh leveren. In Nederland levert een zonnepaneel van 1 Wp ongeveer 10% daarvan ofwel zo'n 0,9 kWh. 
 
De beste prestaties worden geleverd bij veel zon, een lage temperatuur en een paneel gericht op het zuiden en onder een hoek van ongeveer 36 graden ten opzichte van de zon.