Zonnepanelen
Neeleman installatietechniek bv in
Waddinxveen
<<=Terug naar plaats Waddinxveen

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Neeleman installatietechniek bv
Coenecoop 87a
2741 PH Waddinxveen

tel: 088 - 5006000

Extra informatie

Totaalinstallateur   
Neeleman installatietechniek is een echte totaalinstallateur. Het totaalpakket van diensten welke wij leveren maakt het voor onze opdrachtgevers zeer eenvoudig. Door deze combinatie houden we de lijnen kort, is communicatie zeer eenvoudig en gebundelde werkzaamheden zorgen voor een betere aanbieding.
 
Wij adviseren, ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden installaties zoals; gasinstallaties, waterinstallatie, badkamers en sanitair, centrale verwarming, ventilatie, airconditioning, dakbedekking, dakgoten en elektrische installaties, datanetwerken, telefooncentrales, verlichtingsinstallaties en dan nog duurzame oplossingen. Kortom, Neeleman installatietechniek is een veelzijdig installatiebedrijf voor consument, bedrijf en gemeente en coöperaties. 
 
Wij zijn gevestigd in Waddinxveen en wij voeren onze werkzaamheden uit in het groene hart.