Zonnepanelen
Van Eck Elektro-Telecom in
Waardenburg
<<=Terug naar plaats Waardenburg

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Van Eck Elektro-Telecom
Industrieweg 25
4181CA Waardenburg

tel: 0418-651341

Extra informatie

Kwaliteit, innovatie en veelzijdigheid zijn sleutelbegrippen die Van Eck Elektro-Telecom treffend typeren.   
Van Eck Elektro-Telecom is de installateur met een totaal concept voor advies, ontwerp, installatie en onderhoud van alle werkzaamheden op het gebied van elektrotechniek en telecommunicatie, zoals o.a. bedrijfstelefooncentrales, datanetwerken en beveiligingscamerasystemen 
 
 
 
Van Eck Elektro-Telecom heeft jarenlange ervaring en staat bekend om kwaliteit en innovatieve toepassingen in allerlei sectoren. Het is een toonaangevend installatiebedrijf zowel voor vakkundige aanleg van nieuwe elektrotechnische installaties als renovatie van bestaande. We garanderen een lange levensduur van de installaties en werken met onderdelen van hoge kwaliteitswaarden van gerenommeerde merken zoals o.a. Hager, Jung, Busch-Jeager, Attema, Nexans, Eupen etc.  
 
Energiebesparing 
 
Van Eck Elektro-Telecom houdt zich ook bezig met MVO, Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en is expert in het adviseren van de mogelijkheden tot energiebesparing. Zij levert een energiebesparingsrapport met advies tot maatregelen voor stroombesparing. Er wordt waar mogelijk gewerkt met duurzaam geproduceerde materialen. Van Eck Elektro-Telecom is ook gecertificeerd elektro-installateur en beschikt over de nodige certificaten voor keuring en inspectie van elektrische installaties.

Specialiteit
  • Industrie  
  • Utiliteitsbouw  
  • Monumenten  
  • Scholen 
  • Agrarische sector  
  • Technische installaties