Zonnepanelen
De Kock Solar, Fit for Energy in
Waardenburg
<<=Terug naar plaats Waardenburg

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

De Kock Solar, Fit for Energy
Heideweg 6
4181 PK Waardenburg

tel: 0418 652128

Extra informatie

Duurzame zonne-energie   
Laat de zon voor u werken en bespaar op uw energie 
 
Kies voor uw eigen elektriciteit door zonnepanelen op uw dak. Met De Kock Solar is zelf opwekken van elektriciteit via zonnepanelen binnen handbereik, betaalbaar en goed geregeld! En dan draagt u ook nog bij aan een schoner milieu. 
 
Zonnepaneel of PV-paneel 
 
Een zonnepaneel of PV-paneel zet zonne-energie om in elektriciteit. Een paneel bevat een groot aantal cellen dat zonne-energie omzet in elektriciteit. Een omvormer maakt de opgewekte elektriciteit geschikt voor elektriciteit in uw huis of kantoor. Dan hoeft u geen gebruik meer te maken van de elektriciteit die uw huidige energieleverancier u biedt. Ook als de zon overdag niet schijnt levert een zonnepaneel energie. Een zonnecollector of zonneboiler gebruikt de energie van de zon om water te verwarmen voor in de keuken of de badkamer. Een zonneboiler is een aanvullend systeem op de verwarmingsketel. Dit apparaat gebruikt u niet voor de verwarming van de woning. Daarvoor heeft u een zonneboilercombi nodig. 
 
Uw energiemeter loopt terug 
 
Overtollige elektriciteit, bijvoorbeeld als u met vakantie bent, wordt direct terug geleverd aan het openbare elektriciteitsnet. Deze teruggeleverde energie, beperkt tot een maximum, wordt in mindering gebracht op uw energienota. Dit heet salderen. 
 
Plat of hellend dak 
 
Heeft u een plat of een hellend dak? De positie en de hellingshoek van een zonnepaneel zijn mede bepalend voor de hoeveelheid energie die wordt terug geleverd. Om in uw situatie maximaal rendement te garanderen bepaalt samen De Kock Solar met u de meest gunstige situatie om. Daarnaast ontvangt u op uw zonnepanelen 20 tot 25 jaar garantie. 
 
Advies in uw situatie 
 
Wilt u advies over uw specifieke situatie of heeft u vragen over zonnepanelen? 
 
Maak een afspraak voor vrijblijvend advies of stel uw vraag via ons contactformulier.