Zonnepanelen
Zonnepanelen Volendam in
Volendam
<<=Terug naar plaats Volendam

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Zonnepanelen Volendam
Papaverstraat 24/A
1131 HK Volendam

tel: 0299 - 320137

Extra informatie

Zonne-energie Is De Toekomst!    
Bent u particulier of bedrijf, en: 
Wilt U ook minder betalen aan uw energieleverancier? 
Wilt U ook iets doen aan een beter milieu? 
 
Dat is mogelijk! 
 
Zonne-energie is de toekomst, investeer in de toekomst! 
 
Staat uw woning met schuin dak op zuidwesten tot zuidoosten, of heeft uw pand een zonnig platdak met ruimte? Benut die ruimte voor het opwekken van uw eigen groene energie! 
 
Investeren in zonnepanelen kost geld, maar niet investeren kost nog meer geld. 
 
Aanschaf van een zonnestroominstallatie is een eenmalige investering die zich dubbel en dwars terugverdient. 
 
U hoeft er niet naar om te kijken; het is vrijwel onderhoudsvrij. Na de terugverdientijd van de eenmalige investering wek je nog jaren en jaren GRATIS energie op! 
 
Daarnaast zijn er ook diverse mogelijkheden voor subsidie of fiscale regelingen. 
 
Kortom: 
 
 • Eenmalige investering 
 • Verdient zich dubbel en dwars terug 
 • Onderhoudsvrij 
 • Jaren gratis energie 
 • Subsidie en/of fiscale regelingen mogelijk 
 • Minder afhankelijk van de energieleverancier 
 • Levert meer rendement op dan uw spaarrekening 
 
Dat is niet ingewikkeld, dat is zo geregeld! 
 
Installatie van een woonhuis kan al in 1 dag. 
 
Wij geven deskundig advies over de mogelijkheden en zorgen indien gewenst voor een op uw situatie aangepaste vrijblijvende offerte, voor zowel particulier als bedrijf. 
 
In Volendam, Waterland en wijde omgeving hebben wij ruime ervaring in het leveren en installeren van hoogwaardige zonnestroominstallaties. 
 
Onze installaties staan in de top 10 van best presterende van Nederland. Zie ook Zonnestroom Opbrengst. 
 
Een aantal gerealiseerde installaties is te zien op onze site bij Onze Projecten. 
 
Kortom:  
 
Verlaag uw energierekening, draag bij aan het milieu, blijf niet achter en investeer in de toekomst! 
 
Investeer NU in uw eigen zonnepanelen! 
 
U zocht op: Zonnepanelen Edam - Zonnepanelen Monnickendam - Zonnepanelen Waterland - Zonnepanelen Broek in Waterland - Zonnepanelen Ilpendam - Zonnepanelen Warder - Zonnepanelen Berkhout - Zonnepanelen Purmerend - Zonnepanelen Noord Holland - Zonnepanelen Oosthuizen - Zonnepanelen Hoorn - Zonnepanelen Zwaag - Zonnepanelen Midden Beemster - Zonnepanelen Kwadijk 
 
Over Zonnepanelen Volendam  
 
Met een technische achtergrond en een reparatiebedrijf - Dennis Audio & Video Service, Volendam - het zegt het al, ik repareer audio, video en televisie, ben ik altijd al bezig met electronica en electriciteit: een technicus in hart en nieren. 
 
Ik ben aangestoken door het zonne-energievirus door een priveproject waarbij we een woonhuis hebben voorzien van een installatie met 46 zonnepanelen. Uit interesse heb ik me verder verdiept in de technologie door het volgen van diverse cursussen, onder andere bij het toonaangevende SMA in Duitsland en bij PowerOne. Ook wordt de markt op de voet gevolgd door het bezoeken van beurzen en symposia en door ons uitgebreid netwerk van contacten. 
 
Intussen is Zonnepanelen Volendam een volwassen bedrijf geworden in het adviseren over, leveren en plaatsen van zonne-energiesystemen. Er is ruime ervaring opgedaan met tal van uiteenlopende projecten, waarvan u op de Projecten pagina een aantal kunt vinden. 
 
Met ons team installeren we zonnepanelen in Volendam, maar ook in Waterland en wijde omgeving, bij zowel particulieren als bedrijven. Zonnepanelen Volendam streeft ernaar om de meest efficiënte set aan te bieden binnen de mogelijkheden van het dakoppervlak, voorkeur en budget. Zonnepanelen Volendam staat voor: 
 
◾jarenlange ervaring 
◾technisch onderlegd met kennis van zaken 
◾onafhankelijk 
◾kwaliteit 
◾uitgebreid netwerk 
◾betrouwbaar 
◾team professionals 
◾veiligheid voorop ! 
 
Veiligheid en kwaliteit van produkten, maar ook bij het installeren: er wordt gewerkt met professionals en gebruik gemaakt van steigers en valbeveiliging. 
 
We publiceren regelmatig nieuwtjes, bezigheden en activiteiten op de nieuwspagina: "Dennis in het nieuws" 
 
Ook ons bedrijfspand is voorzien van zonnepanelen. Voor meer informatie klik eens op tabblad "onze installatie" 
Natuurlijk hebben we zelf ook panelen op onze woning, waarmee we onze eigen schone energie opwekken! 
 
Hoe Werkt Zonnestroom?  
 
De werking van zonnepanelenVoor het opwekken van zonnestroom heb je nodig: 
 
 • Zonnepanelen 
 • Omvormer 
 • Bevestigingssysteem 
 • Wat kabel 
 • Een dak op het zuid-westen tot zuid-oosten 
 
Met behulp van het bevestigingssysteem plaats je de zonnepanelen op het dak, sluit ze aan op de omvormer, stekker erin en draaien maar, terug dan! 
 
Met een Ferrarismeter zonder terugloopblokkering wordt de opgewekte energie afgetrokken van het verbruik: de meter loopt terug! Ook een digitale teruglevermeter is geschikt voor teruglevering aan het net. 
 
Het zonnepaneel of photovoltaïsch (PV) paneel zet licht om in elektriciteit. De opgewekte energie wordt door een omvormer omgezet in bruikbare elektriciteit. 
 
Zonnepanelen 
 
Zonnepanelen bestaan uit meerdere zonnecellen die met elkaar verbonden zijn. Elke zonnecel is gemaakt van speciaal materiaal waarin onder invloed van licht een spanningsverschil ontstaat. Zonnepanelen die wij leveren bestaan uit 60-polykristallijn (multikristallijn) silicium zonnecellen en monokristallijn. De bovenkant is van gehard glas in een frame van geanodiseerd aluminium met een waterdichte achterzijde. 
 
Alles is ontworpen voor een levensduur van meer dan 30 jaar. 
 
Omvormer 
 
Uit ons stopcontact komt wisselspanning van 230 Volt, daarop is ook alle elektronische apparatuur op aangepast. Zonnepanelen wekken gelijkspanning op, daarom is er een omvormer (ook wel inverter genoemd) nodig. 
 
De omvormer zorgt ervoor dat de stroom uit de zonnepanelen omgezet wordt in bruikbare wisselspanning. 
 
Bevestiging 
 
Tot slot is er voor installatie nog een constructie of een systeem nodig om de zonnepanelen te bevestigen. Er zijn constructies voor plaatsing van zonnepanelen op schuine daken, platte daken en gevels. 
 
Oriëntatie van de zonnepanelen 
 
InstralingsschijfBij een helling van 36° en een oriëntatie van 5° west ten opzichte van het zuiden ontvangen zonnepanelen de maximale instraling (100%). Met een instralingsschijf is de instraling voor alle hellingshoeken en oriëntaties eenvoudig te bepalen. 
 
Een instraling boven de 90% is optimaal. In het algemeen geldt dat zonnepanelen aan dit instralingspercentage voldoen als: er geen schaduw op valt, op het zuidwest tot zuidoost liggen en de hellingshoek tussen de 30 en 60 graden is. 
 
Voor het plaatsen van PV-panelen is meestal geen vergunning nodig, informeer bij uw gemeente. 
 
Opbrengst 
 
De stroom die wordt opgewekt, hangt af van de hoeveelheid licht en het vermogen van de zonnepanelen. 
 
Het vermogen wordt uitgedrukt in Wattpiek (Wp). Wattpiek is het elektrisch vermogen dat een zonnecel levert bij standaard testcondities (STC): een instraling van 1000 W/m² (een stralend blauwe hemel in juni) en een celtemperatuur van 25 graden Celsius. Bij die omstandigheden levert een zonnecel van 1 Wp een vermogen van 1 Watt. 
 
Een zonnepaneel van 250Wp levert levert dan dus 250 Kwh. Bij een lagere instraling of een hogere temperatuur levert de zonnecel minder vermogen. 
 
Het betreft omzetting van licht: dus ook bij bewolkt weer wordt energie opgewekt. 
 
Schaduw is van invloed. Als op een deel van de set schaduw valt, kan dit de efficiency van de gehele installatie beinvloeden. Dit kan ondervangen worden door het kiezen van een omvormer met meerdere strings of gebruik van micro-omvormers. 
 
De efficiency van een zonnestroominstallatie is ook afhankelijk van de configuratie, de samenstelling van de set: de zonnepanelen met een bepaald vermogen en de omvormer. De omvormer moet passen bij het geinstalleerd vermogen van de zonnepanelen: optimalisatie van het hele systeem is belangrijk. 
 
Zonnepanelen Volendam heeft jarenlange ervaring in het plaatsen van de meest efficiente zonnestroomsystemen en geeft graag deskundig advies en informatie over uw specifieke situatie en mogelijkheden.