Zonnepanelen
Korando Energie in
Volendam
<<=Terug naar plaats Volendam

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Korando Energie
Edammerweg 45
1131 DR Volendam

tel: 0651412127

Extra informatie

Welkom bij Korando Energie   
Korando Energie is een klein bedrijf uit Volendam waar u terecht kunt voor een zonne-energiesysteem installatie. 
 
Wilt u geld besparen op uw energiekosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Met een zonne-energiesysteem van Korando Energie wekt u zelf stroom op en werkt u mee aan een beter milieu. Het is een eenmalige investering waar u jarenlang veel plezier van zult hebben. Onze zonnepanelen zijn onderhoudsvriendelijk en hebben 12 jaar garantie. 
 
U kunt zelf monitoren hoeveel energie uw zonnepanelen opbrengen. Mochten er problemen zijn met één paneel, dan blijven de andere panelen gewoon stroom generen, terwijl dat bij andere systemen vaak niet zo is.  
 
Wij staan zo sterk achter onze producten dat wij het aan durven om het systeem in een lease constructie te doen zodat u ons de energie betaalt. En u ze na bijvoorbeeld 5 jaar kan kopen voor een gereduceerd bedrag. 
 
Zonne-energiesysteem 
 
Een zonne-energiesysteem bestaat uit grofweg uit drie componenten zonnepanelen, omvormer en monitoring. 
 
Ons assortiment bestaat uit de SolarEdge omvormer in combinatie met de PowerBox. Bij deze omvormer heeft elk zonnepaneel zijn eigen MPPT-tracker(PowerBox) en is het voltage van de omvormer vastgezet, waardoor er rendementen van meer dan 97% gehaald kunnen worden. Omdat het maximale vermogen op het niveau van het zonnepaneel bepaald wordt, heeft schaduw veel minder invloed op het hele zonne-energiesysteem. Op ongunstige daken kan het SolarEdge systeem jaarlijks tot 25% meer rendement halen dan gebruikelijke omvormers. De omvormer heeft standaard een garantie van 12 jaar en deze kan uitgebreid worden naar 20 jaar. Op de PowerBox zit 25 jaar garantie dus die gaat een zonnepaneelleven lang mee. 
 
Zonnepanelen 
 
Zonnepanelen dienen van goede kwaliteit te zijn. Ze liggen minimaal 20 a 25 jaar op uw dak, en dat in weer en wind. Daarom leveren wij hoogwaardige panelen (in alle kleuren) waar 12 jaar fabrieksgarantie op zit. Zo weet u zeker dat u er de komende jaren niet naar om hoeft te kijken. 
 
Een zonnepaneel wekt elektriciteit op zodra er licht is. Een zonne-energiesysteem werkt dus ook als het bewolkt is of als de panelen in de schaduw staan. Daarom zijn ze zeer geschikt voor gebruik in Nederland. 
 
Kleur zonnepanelen 
 
Wij leveren zonnepanelen in de volgende kleuren: 
 
•Rood 
•Paars 
•Groen 
•Bruin 
•Blauw 
•Zwart